PERFEKT JULEFROKOST ARRANGEMENT I AARHUS!

I samarbejde med vores naboer Hantwerk tilbyder vi en komplet Julefrokostevent – En unik oplevelsespakke ud over det sædvanlige. Mad fra Bistro Goulu, Øl fra Humleland, vin fra Vindanmark, Vildmarksbad og surfersauna oplevelse med Surf Agency – mulighed for privat selskabslokale – Alt samlet på én lokation!

Julefrokost Aarhus

Start jeres julefrokost med en varm oplevelse i Sauna og Vildmarksbad på Aarhus lysbådehavn.

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med surfervibes! Vores lækre surfer sauna og vildmarksbade er placeret lige ved vandet på Aarhus lystbådehavn! Der er plads til grupperstørrelser på op til 30 personer af gangen i vores vildmarksbade og Sauna og vi har bad og omklædningsfaciliteter – og direkte adgang til vandet. 

VILDMARKSBAD

280,- / deltager

SURFER SAUNA

280,- / deltager

KLAR TIL JULEFROKOST!

Jeres Julefrokost kan holdes i Hantwerk lokaler eller hvis i ønsker et privat lokale til jeres Julefrokost kan det lade sig gøre i Surf Agency’s selskabslokale. Ved arrangementer i det private selskabslokale bliver der opstillet selvbetjeningsbar med fadølsanlæg fra HumleLand, vin og lækre bobler fra VinDanmark. Maden kan leveres fra Hantwerks køkken Bistro Goulu. I forbindelse med booking af det private selskabslokale er det også muligt at medbringe egne retter eller fx bestille catering udefra. (Drikkevare skal dog ske via Hantwerk)

Vi tilbyder unikke lokaler, med masser af personlighed og 3 passionerede leverandører under samme tag. VinDanmark/Humleland/Bistro Goulu udgør tilsammen Hantwerk i nært samarbejde med SurfAgency, kan vi direkte på adressen tilbyde et unikt Julefrokost arrangement ud over det sædvanlige!

JULEFROKOST BUFFET

PRIVAT JULEFROKOST BUFFET

mødelokale Aarhus | Surf Agency

HANTWERK JULEFROKOST BUFFET 2018

Hold julefrokost centralt i Århus. Fed stemning, friskbrygget øl fra eget bryggeri og ikke mindst fantastisk mad fra vores anmelderroste køkken. Kombiner med Vildmarksbad og Sauna events med Surf Agency og fuldend oplevelsen.

Julefrokost Aarhus Hantwerk Surf Agency