Kitesurfing i Århus og hele Østjylland

VIL DU LÆRE AT KITESURFE?

Vi udbyder certificerdet kitesurfing kurser i Østjylland alle hverdage og wekender April - November. Kom hurtigt og sikkert igang!! Book et Kursus idag!

HVORFOR VÆLGE VORES KITESKOLE?BOOK NU

VELKOMMEN TIL SURF AGENCY KITESKOLE

Lær Kitesurfing! Vi er 100% dedikeret til at tilbyde dig det bedste kitesurfing kursus på markedet!
Med Base i Århus udbyder vi certificerede kitesurfing kurser i hele Østjylland og Midtjylland på de bedste begynder spots.
Vores instruktører er erfarne og certificerede igennem Dansk Sejlunion. Vi underviser med det bedste og nyeste 2016 kitesurfing udstyr og tager sikkerheden på vores kurser meget seriøst.

Vi ønsker at disse forhold kan give dig som kursist de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert igang med kitesurfing.

Surf Agency blev etableret tilbage i 2012 og igennem vores satsning på kvalitet, erfarne instruktører, fantastisk udstyr og god service har kiteskolen hurtigt udviklet sig til at blive Østjyllands nok mest attraktive kiteskole.

VÆLG DIT KITESURFING KURSUS

- Kom godt og sikkert igang med kitesurfing! 


10 gode grunde til at vælge os !

Vil du lære at kitesurfe?
Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du 10 gode grunde til at vælge Surf Agency kiteskole.

 • Certificeret kiteskole

  Når du vælger en kiteskole er det VIGTIG at du vælger en certificeret kiteskole for at komme godt og sikkert igang med kitesurfing. Surf Agency er en certificeret kiteskole gennem Dansk Sejlunion. Dette er din garanti for at sikkerheden er iorden og at din instruktør er certificeret og uddannet.

 • Undervisning både hverdage og weekender

  Vi underviser alle ugens dage. Vi har både skemalagte kurser, men kan også tilpasse kursusdagene individuelt udfra hvornår I har tid!

 • Få kursister pr. instruktør

  Vi tilbyder en flexibelt kursusstruktur, så du selv kan vælge gruppestørrelsen på dit kitekursus. Generelt underviser vi i små grupper med 2 eller 4 kursister pr instruktør. Få kursister pr instruktør betyder mindre ventetid og at du får et kvalitativt kursus med en stejl indlæringskurve. Du kan vælge begynderkurset som: SOLO-KursusTO-MANDS-kursus eller GRUPPE-kursus.

 • Sikkert og forsvarligt kursus!

  Vi underviser kun under forsvarlige og sikre vejrforhold! Du får udleveret alt nødvendigt CE godkendt sikkerhedsudstyr til vandsport. Vi underviser med nye 2016 kites med-up-to-date sikkerhedssystmer.

 • Du er dækket af vores forsikring

  Vores samarbejde med CODAN forsikring betyder at du er forsikret igennem vores Codan ulykkesforsikring under hele kurset!

 • VI GÅR IKKE NED PÅ UDSTYR

  Forudsætningen for en god og behagelig start på din kitesurfing karriere er godt udstyr! Med et stort og varieret udvalg af udstyr i top kvalitet garanterer vi, at du altid får udstyr som passer til Dig og de givne vejrforhold på dit kursus. Kurset er selvfølgelig ALT udstyr inklusive.

 • 10% studierabat

  Er du studerende skal din pengepung ikke skille os ad! Vi giver 10% studierabat.

 • VIND GARANTI

  Vi afholder ikke kurser i mindre vind end 5-6 m/s. Ved manglende vind på kursusdagen rykker vi kurset til en ny dato) Falder vinden under kurset fortsætter vi først når vinden er optimal til undervisning igen eller færdigører kurset en anden dag, så du får den kursustid som du har betalt for!

 • DIPLOM KURSUS

  Vores kursus udløser ved bestået kursus et Diplom. "Kitesurfer Diplomet" er din sikkerhed for at komme forsvarligt videre i sporten efter endt kitesurfing kursus. "Kitesurfer Diplomet" er den nationale standard for kiteinstruktion på certificerede kiteskoler. Læs mere

 • KITESURFING GUIDE

  Efter endt kursus får du udleveret introduktionsmateriale til kitesurfing: “Guide til nye kitesurfere” Se guiden her

HER UNDERVISER VI

Få et overblik over hvilke kitespots som vi typisk anvender til kitesurfing kurser og hvilke vindretning som fungerer hertil. Når du klikker på et kitespot kan du på højre side se hvordan vejrudsigten ser ud de kommende dage tilmed en rutevejledning til de forskellige spots.

 

VORES KITESPOTS

Vi underviser på nogle af danmarks bedste og begyndervenlige kitespots. Med base i Århus afholder vi vores kitekurser på en håndfuld forskellige kitespots i Østjylland, Midtjylland og Vestjylland. Kitesurfingkursets destination afhænger af vindretning og vindstyrke på kursusdagen. Vi skal som minimum bruge 5-6 m/s og der skal være pålandsvind. Vi er mobile og kører altid lidt længere, hvis det betyder bedre forhold til undervisning. kitespottet bestemmes normalt senests 24 timer forinden kursusstart. Vores favorit kite-spots til undervisning er:


KITESURFING GAVEKORT

Giv en unik og anderledes gave! Oplevelsesgavekort til en uforglemmelig kitesurfing oplevelse.

BESTIL DIT KITESURFING GAVEKORT IDAG!

Står du og mangler en gave til kæresten, gommen, konfirmanden eller en god ven som fortjener en god oplevelse? Så er et gavekort til et kitesurfing kursus måske et godt bud! Vi sender et print-selv gavekort tilpasset dine valg.

UDLEJNING AF KITESURFING UDSTYR

Lej komplet kitesurfing udstyr ved Surf Agency i Århus! 

1
2
3
4
5
6
7
8

LEJ KITESURFING UDSTYR HURTIGT OG NEMT!

Når du lejer kitesurfing udstyr hos Surf Agency er det inklusiv alt det udstyr som du skal bruge for at komme på vandet! Du kan hente dit udstyr ved surf agency i Århus eller vi kan tage det med til dig på stranden. Du kan enten leje en komplet udstyrpakke eller udstyr seperat.

Udlejning af kitesurfing udstyr er en perfekt løsning til dig som:

 • Har været på kursus, men stadig i tvivl om kitesurfing er noget for dig.
 • Ønsker at komme hurtigt videre med kitesurfing efter endt kursus.
 • Står og mangler udstyr på din ferie i området.
 • Ønsker en bedre fornemmelse for kitesurfing inden investering i eget udstyr.

Priser

Du kan enten leje en komplet udstyrpakke eller udstyr seperat. Er I flere personer som ønsker at deles om en komplet kite gælder følgende priser:
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til én person: 450kr pr dag
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til to personer: 600kr pr dag
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til 3 personer: 750kr pr dag

Afhentning & tilbagelevering

Udstyr kan hentes og tilbageleveres hos:

Surf Agency

Tordenskjoldsgade 64
8200 Århus N

Tlf: 60 89 05 15

Leje vilkår

Udlejning af udstyr hos surfagency kræver at du tidligere har deltaget et kursus på en certificeret kite skole.

Booking

Searching Availability...

SURF AGENCY - DANSK SEJLUNION CERTIFICERET KITESKOLE

"DS-kitekurser er den nationale standard for hensigtsmæssig og sikker instruktion i kitesurfing. Dansk Sejlunion og den landsdækkende klub Kiteboarding Danmark anbefaler begyndere at tage et "DS-kitekursus" på en certificeret kiteskole."


KITESURFING HÆFTER

Efter endt kitekursus får du udleveret et "Kitesurfer Diplom" og en "Guide til nye kitesurfere". Klik på hæfterne til højre for at se hvad de indeholder. 

Når "Kitesurfer 1" og "Kitesurfer 2” diplomet er mestret kan du igennem Dansk Sejlunion bestille et plastkort, som dokumenterer dit niveau. Plastkortet giver gode muligheder for at leje udstyr og kitesurfe på lukkede strande rundt omkring i verden.

Kitesurfing Diplom Kiteskole Surfagency
kitesurfing guide

KONTAKT OS, VI SVARER HURTIGT! 

Brug vores formular nedenfor eller kontakt os pr mail eller telefon.

surf@surfagency.dk
FACEBOOK
+45 60 89 05 15