Mødelokale Aarhus

 • CHARMERENDE MØDELOKALE MED UDSIGT TIL HAVNEFRONTEN

  ET MØDELOKALE MED SURFER VIBES OG ALOHA

  BOOK ONLINE NU
 • UDSIGT OVER AARHUS Ø

Book det smukkeste Mødelokale i Aarhus med havudsigt!

Mangler i et sted at afholde Jeres Møde? Vi har et lyst og lækkert mødelokale på 50 m2 med plads til op til 30 mennesker? Med en perfekte lokation, lige ved det nye havneområde Aarhus Ø, tæt på vandet, naturen, gå afstand til centrum, Den Permanente og Risskov. Et lækkert Mødelokale med havudsigt til en billig og fornuftig pris! 

Pep Jeres møde op med en oplevelse på vandet med Stand Up Paddle surfing eller hop I et varmt vildmarksbad og mærk nydelsen og forkælelsen ved at sidde i et varmt vildmarksbad under åben himmel. Kunne I tænke jer frokost eller aftensmad og har I lyst til at bruge lokalerne til selskab. Lad os vide, hvad I har brug for og så tager vi os af det. Med vores gode naboer Hantwerk har vi masser af muligheder for at gøre jeres arrangement til et tilpasset og unikt arrangement.

SÆRLIGT VELEGNET TIL:

 • Kundemøder
 • Bestyrelsesmøder
 • Undervisning & Workshops
 • Konferencer & Seminarer
 • Grafisk facilitering
 • Fødselsdage

BLUE MIND ROOM – LOKALE INFO

ET CHARMERENDE MØDELOKALE MED ALOHA OG SURFERVIBES!

KAPASITET

Blue Mind Room er et stort og hyggeligt mødelokale på 50 kvm. med plads til op til 30 deltagere. Lokalet ligger på 1 sal, med udsigt til vandet og den nye bydel Aarhus Ø. Udover gratis benyttelse af lokalets udstyr, bad og omklædningsfaciliteter kan der tilvælges catering, vandaktiviteter og udendøres hot tub (Vildmarksbad)

FACILITETER

Under Jeres arrangement er det naturligvis muligt at benytte lokalets udstyr uden ekstra omkostninger. Mødelokalet er udstyret med:

 • Projektor & whiteboard
 • Wi Fi-internet
 • The køkken, køleskab, miniovn, kaffekande, el-keddel og opvaskemaskine.
 • Adgang til toilet, bad og omklædnings faciliteter.

PRISER

Når du booker lokale hos Surf Agency kan du vælge mellem dagspris eller halvdags pris. Ved bookning betales 500 kr depositum. Resten af beløbet betales senest 1 uge før lokalet skal benyttes. Vil du vide mere om det charmerende mødelokale "Blue Mind Room", så kontakt os gerne med en forespørgsel. Priser er inkl. moms.

Heldags leje: (op til 12 timer) - Pris: 2.800 kr
Halvdags leje: (op til 4 timer) - Pris: 1.500

OPGRADER DIT MØDELOKALE MED VORES ANDRE AKTIVITETER

ALT PÅ ET STED - VORES HAVNEOASE!

CATERING

Kombiner Jeres lokalebooking med noget frokost,- eller aften tapas inkl. 1 softdrink, vin eller øl fra Hantwerk. Vores naboer Hantwerk vil kunne levere super dejlig mad.

PRIS PR PERSON: 150,-

VILDMARKSBAD

Kombiner Jeres lokalebooking med vores Cold HAwaii Vildmarksbad og nyd hyggen og forkælelsen ved, at sidde i et varmt vildmarksbad under åben himmel med havudsigt! Vi sørger for alt praktisk; påfyldning og opvarmning af vand. Pris inklusiv brænde og vand med smag; lemon, Agurk, ingefær. Vi har desuden bruser og omklædningsfaciliteter til Jer. En ekstraordinær oplevelse! Prisen herunder er pr vildmarksbad, med kapacitet til 7-9 personer af gangen.

PRIS: 1500,- PR EVENT

STAND UP PADDLE

Kombiner Jeres lokalebooking med to sjove timer på vandet med Stand Up Paddle Surfing (SUP). Efter en introduktion til basic teknik går det løs på vandet! Bliv udforderet med forskellige teambuilding øvelser og lege. Alt sammen med certificerede SUP instruktører. Pris inklusiv alt udstyr; SUP board, paddle, våddragt, redningsvest mv. Vi har lækre omklædnings- og badefaciliteter. 

PRIS PR PERSON: 350,-

ONLINE BOOKING

SÅDAN GØR DU! 

Her kan du nemt booke dit mødelokale online! Du kan booke lokalet for sig eller du kan sammensætte din egen "mødelokale pakke" ved at tilføje fx Catering, Vildmarksbad eller SUP Event. Når du har valgt og udfyldt informationer for mødelokalet kan du herefter klikke på "tilføj ny reservation".

Sådan gør du! "step by step"

 1. Vælg ønsket dato i kalenderen & klik "book nu"
 2. Udfyld informationer og klik "fortsæt"
 3. Klik på "tilføj ny reservation" og vælg ønsket ydelse (hvis du ønsker at sammensætte en pakke)
 4. Udfyld personlige oplysninger og klik "fortsæt" for at gå til betaling.Er du i tvivl om noget så ring til os på: 60 89 05 15  Vi står klat til at hjælpe dig!

Searching Availability...