VELKOMMEN TIL SURF AGENCY – EN PASSIONERET SURF SKOLE

STAND UP PADDLE SURFING OG KITESURFING I AARHUS!

Siden da er det gået rigtigt stærkt. I sommeren 2016 åbnede vi vores surf-oase på havnefronten på Fiskerivej, og i dag har vi en lokation, som både huser SUP-klub, SUP- og kitesur ngkurser, board-udlejning, kontorfællesskab og kursuslokale. Det allerbed- ste af det hele er dog, at vi ser masser af SUP- og kitesurfere på vandet både sommer og vinter, og at vi lever midt i en surf-kul- tur, som blomstrer løs.

Vi gør altid vores ypperste for at give alle en personlig og profes- sionel oplevelse, og vores passion for sur ng skinner igennem alt, vi laver. Kom forbi og sig aloha, føl dig hjemme – og surf!
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille stykke af Caribien på Aarhus Havn.

Aloha,

Finja og Michael

WE LOVE WHAT WE DO!

Vores vision om Surf Agency blev skabt på en strand i Caribien for seks år siden. Vi mødtes første gang i bølgerne ud for Den Dominikanske Republik, og nu sad vi og drømte om, hvordan vi kunne skabe et liv sammen, som centrerede sig om vores fælles store passion: Sur ng.

Da vi opdagede, at Stand Up Paddle sur ng var næsten helt ukendt i Michaels hjemby Aarhus, stod det klart for os, hvad vores mission skulle være: Vi ville bringe SUP-sur ng til Aar- husbugten.Og selvom det ikke var muligt at leje et SUP-board i byen på det tidspunkt, var vi sikre på, at vi nok skulle få nye SUP- surfere med på bølgen. Finja havde nemlig set, hvordan sporten var boomet i hendes hjemby, Hamborg.

Michael er også en dedikeret kitesurf-instruktør, så vi besluttede os for at tilbyde østjyderne begge surf-former. Vi indrettede et lille surferkontor på Trøjborg, afholdt kurser og udlejede SUP- boards fra en trailer på Aarhus Lystbådehavn (2012).