Sauna Aarhus

SURFERS SAUNA & VILDMARKSBAD I AARHUS

OUTDOOR WELLNESS

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med vores lækre surfer sauna og vildmarksbade! De perfekte rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! – Alt samlet et sted! Perfekt til firma-events, polterabend, Julefrokost, fødselsdage eller blot som et hyggearrangement for venner eller familie. 

Der er plads til grupperstørrelser på op til 30 personer af gangen i vores vildmarksbade og Sauna og vi har bad og omklædningsfaciliteter – og direkte adgang til vandet. Det er desuden muligt at booke vores selskabslokale og bestille drikke og mad fra vores naboer restaurant/mikrobryggeri Hantwerk.

SAUNA EVENT

Book en Surfer Sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Saunaens store Panorama glasrude tillader en smuk udsigt til vandet! Sauna kapacitet: 10 personer. Er i en større gruppe kan i evt. tilføje vildmarksbad-leje. Alt er forberedt og klargjort til jer når i ankommer.

 • PRIS: 1.000 ,- / TIME
 • + Inkl. brænde & sauna olie

  + bad, toilet & omklædningsfaciliteter
  + Kold udendørs bruser
 • PRIS: 1.500 ,- / 2 TIMER
 • + Inkl. brænde & sauna olie

  + bad, toilet & omklædningsfaciliteter
  + Kold udendørs bruser
Drikkevarer & Mad

Få udskænket friskbrygget øl, vin eller bobler fra vores naboer (mikrobryggeri) Hantwerk. I får en god pris på hvis i forudbestiller drikkevarer i forbindelse med vildmarksbad/sauna leje. Bemærk venligst at egne drikkevarer og mad ikke må medbringes.

+ 1,5 liter øl: 150,-
+ Vin/bobler: 150 ,- / flasken

Kapasitet

Saunaen har kapacitet på op til 10 personer. Er I flere en 10 personer kan i evt kombinere jeres bestilling med vores vildmarksbade. 

Ansvar & vilkår

Ophold i sauna og vildmarksbade sker på eget ansvar. Ved booking bekræftiger kunden samtidig at Surf Agency eller surfagency’s samarbejdspartnere ikke kan stilles til ansvar for pådragne skader i forbindelse med lejeperioden eller deltagelse af events ved Surf Agency. Ligeledes sker alt badning i havnen på eget ansvar.

 • UP TO 10 PEOPLE

 • INCL. WOOD AND PREPERATIONS

 • INCL. SHOWER, CHANGING & TOILET

 • PRIVATE ACCESS TO THE SEA

 • DRINKS FROM NEIGHBOUR BREWERY

VILDMARKSBAD EVENT

LEJ ET MOBILT VILDMARKSBAD