STAND UP PADDLE SURFING I ÅRHUS

STAND UP PADDLE MED OS PÅ AARHUS BUGTEN!

Stand Up Paddling - SUP - er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport”fordi den er sjov, ny og nem at gå til. Alle kan lære at SUP! Det er en fantastisk kombination af træning for både krop og sind.

Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær. Vi giver dig den rigtige start, både hvis du bare gerne vil have en god, sjov oplevelse på vandet, eller hvis du stiler mod på sigt at paddle surfe de store bølger.

STAND UP PADDLE 

SUP INTRO KURSER APRIL - OKTOBER 2017:

ONSDAG: (16.30 - 19.00)

SØNDAG: (9.30 - 12.00) og (13.00 - 15.30)

Ønsker du at komme igang med det samme eller ønsker du en alternativ dato end vores ugentlige fastlagte datoer? Ingen problem, vi finder en personlig dato til dig! Klik her!

  • 2,5 t SUP KURSUS

  • CERTIFICEREDE INSTRUKTØRER

  • SUP UDSTYR, VÅDDRAGT

FAQ’S

HVOR AFHOLDES KURSET ?

Kurset vil blive afholdt ved Århus Lystbådehavn. Derfra  surfer vi afsted ud langs Århusbugten
Vi mødes ved Surf Agency: Fiskerivej 2, 8000 C. 

HVAD LÆRER JEG ?

Denne dag vil du blive introduceret til sporten og lære de basale teknikker i Stand Up Paddle surfing. Du vil få masser af tid til at lege på boardet og afprøve teknikkerne i praksis – og måske skubbe dine venner i vandet. Hvad enten du er intereserret i træningsudbyttet, naturoplevelse eller det sociale samvær i Stand Up Paddlesurfing får du det her. Vi giver dig den rigtige start, både hvis du bare gerne vil have en god, sjov oplevelse på vandet, eller hvis du stiler mod på sigt at paddlesurfe de store bølger. Når du har taget begynderkurset kan du leje SUP-udstyr hos Surf Agency og padle ud på egen hånd.

DETTE 2 TIMERS “BEGYNDER KURSUS” GIVER DIG:

• Den rette håndtering af udstyret
• Sikkerhed på vandet
• Viden om vejrforhold og vandsport
• Paddle, vende – og balanceteknikker

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE ?

SURF Agency står for alt nødvendigt udstyr fra SUP board og paddel til våddragt og svømmevest. Du skal blot selv medbringe badebukser, håndklæde, solcreme og solbriller.

AFLYSNINGS VILKÅR

Evt. afbud skal ske senest 24 timer før kurset.

I tilfælde af at Surf Agency bliver nødt til at aflyse kurset pga dårlige vejrforhold kontakter vi dig i god tid forinden og informerer dig. Ved aflysning er du velkommen til at booke en ny dato i vores bookingkalender.

EFTER KURSET

Når du har taget begynderkurset kan du leje SUP-udstyr hos Surf Agency og padle ud på egen hånd. Eller du kan blive medlem af SUP CLUB AARHUS, og deltage vores ugentlige SUP tours.

BOOKING INFO

Book dit kursus i kalenderen herunder. Har du ikke mulighed for at deltage et kursus på vores fastlagte dage, er du meget velkommen til at kontakte os og vi finder en alternativ dato  som passer dig!

BOOKING – SUP BEGYNDER KURSUS

Searching Availability...

VEJRUDSIGT FOR DE NÆSTE DAGE