STAND UP PADDLE SURFING I ÅRHUS

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Den er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordrer og forbedrer balancen og hjælper dig til at mærke hele din krop. Tæerne bruges til at holde balancen, core-muskulaturen styrkes, når du padler, og hovedet skal holde et vågent øje med omgivelserne. Udover at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør, at man er til stede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov.

 • Velkommen samt kort præsentation af SUP
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Øve styring, op at stå, øve mere kontrol i havnebassinet
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt under land
 • Gennemgang af vind og vejrforhold og generel sikkerhed på vandet i forbindelse med  SUP
 • Tekniske øvelser, balanceøvelser, samarbejdsøvelser, surfer turns og redningsøvelser.
 • Vi padler tilbage til Surf Agency - 45 min. SAUNA, Omklædning og bad - Tak for idag!

Medbring badetøj og håndklæde (evt. skiundertøj i vintermånederne). Solcreme til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet i kurset: Våddragter, veste (evt. neopren-sko, handsker og huer hvis nødvendigt til de koldere måneder), svømmeveste, SUP-boards og padler.

Meget har vi styr på, men vejret kan vi desværre ikke kontrollere. Hvis vejret viser sig ikke at være egnet til at komme på vandet, kontakter vi dig i god tid og aflyser kurset.

Vi kan under normale omstændigheder forudse dårligt vejr 1-2 dage i forvejen. Bliver kurset aflyst får I tilbudt nye datoer.

Vi SUP-surfer hele året rundt. Ligeledes tilbyder vi SUP-kurser og -events alle årets måneder. Med det rigtige neopren-udstyr (våddragt 5-6 mm, neopren-støvler og neopren-handsker) kan du godt få en dejlig tur på vandet uden at fryse – selv i de koldeste vintermåneder! Når du SUP-surfer er ALLE kroppens muskler aktive, og du får genereret en god varme inde i våddragten. Et godt tip er at iklæde dig undertøj og strømper af uld under dragten, når det er koldt.

 • SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og alle har derfor mulighed for at lære i eget tempo uden at misse de sjove udfordringer og øvelser.
 • Vi vil dog fraråde at deltage i SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende.
 • Deltagere skal kunne svømme min 200 m.
 • Vi anbefaler at børn yngre end 12 år deltager vores børnevenlige og special-tilrettelagte "familiekursus" eller "Børne SUP Kurus" Se mere her: (link kommer snart) 

Vi har bad og omklædningsfaciliteter til surfer boys og surfer girls

Er du blevet hooked på SUP efter kurset og klar på mere? Med intro kurset kan du nu blive medlem i SUP Club Aarhus.

FIND VEJ TIL SURF AGENCY

Vi ligger placeret i Aarhus Lystbådehavn lige ned til vandet. I kan finde gratis parkeringsmuligheder (4 - 8 timers parkering) Langs fiskerivej.

ONLINE BOOKING

Med vores online booking kan du hurtigt og nemt lave en reservation Efter din reservation modtager du en bekræftelsesmail med praktisk info og online betalingslink.Kontakt os endelig på 42 90 30 10 hvis I har nogle spørgsmål vi står klar på telefonen. Vi glæder os til at se dig!

VÆLG EN DATO
UDFYLD DETALJER
DU MODTAGER
BEKRÆFTELSE PÅ MAIL
ONLINE BETALINGSLINK I BEKRÆFTELSESMAIL
VI SES TIL ET FEDT KURSUS!

Searching Availability...