SUP GRUPPE ARRANGEMENT

  • GRUPPE ARRANGEMENTS MED SUP I AARHUS!

    STAND UP PADDLE MED DINE VENNER OG FAMILIE

SUP ÅRHUS !

Stand Up Paddling - SUP - er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport”fordi den er sjov, ny og nem at gå til. Alle kan lære at SUP! Det er en fantastisk kombination af træning for både krop og sind. Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær.

OPLEV STAND UP PADDLE PÅ ÅRHUS BUGTEN!

2 timer - Pris: 400 kr (min. 4 personer)

Er i en gruppe som kunne tænke jer at prøve Stand Up Paddle surfing laver vi et fedt arrangement for Jer på vandet.  med en god grupperabat. 2 timers kursus, leg, teambuilding, SUP polo. I vælger blot en dato i kalenderen som passer Jer, så står vi klar! Vi kan have gruppestørrelser  op til 35 personer. Velegenet til familier, fødselsdage mv.

Denne dag vil I blive introduceret til sporten og lære de basale teknikker i Stand Up Paddle surfing. I vil få masser af tid til at lege på boardet og afprøve teknikkerne i praksis. Hvad enten I er intereserret i træningsudbyttet, naturoplevelse eller det sociale samvær i Stand Up Paddlesurfing får I det her. Vi giver Jer den rigtige start

HVOR AFHOLDES KURSET ?

Kurset vil blive afholdt ved Århus Lystbådehavn. Derfra  surfer vi afsted ud langs Århusbugten
Vi mødes ved Surf Agency: fiskerivej 3, 8000 C. 

HVAD LÆRER JEG ?

Denne dag vil du blive introduceret til sporten og lære de basale teknikker i Stand Up Paddle surfing. Du vil få masser af tid til at lege på boardet og afprøve teknikkerne i praksis – og måske skubbe dine venner i vandet. Hvad enten du er intereserret i træningsudbyttet, naturoplevelse eller det sociale samvær i Stand Up Paddlesurfing får du det her. Vi giver dig den rigtige start, både hvis du bare gerne vil have en god, sjov oplevelse på vandet, eller hvis du stiler mod på sigt at paddlesurfe de store bølger. Når du har taget begynderkurset kan du leje SUP-udstyr hos Surf Agency og padle ud på egen hånd.

DETTE 2 TIMERS “BEGYNDER KURSUS” GIVER DIG:

• Den rette håndtering af udstyret
• Sikkerhed på vandet
• Viden om vejrforhold og vandsport
• Paddle, vende – og balanceteknikker

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE ?

SURF Agency står for alt nødvendigt udstyr fra SUP board og paddel til våddragt og svømmevest. Du skal blot selv medbringe badebukser, håndklæde, solcreme og solbriller.

AFLYSNINGS VILKÅR

Evt. afbud skal ske senest 24 timer før kurset.

I tilfælde af at Surf Agency bliver nødt til at aflyse kurset pga dårlige vejrforhold kontakter vi dig i god tid forinden og informerer dig. Ved aflysning er du velkommen til at booke en ny dato i vores bookingkalender.

EFTER KURSET

Når du har taget begynderkurset kan du leje SUP-udstyr hos Surf Agency og padle ud på egen hånd. Eller du kan blive medlem af SUP CLUB AARHUS, og deltage vores ugentlige SUP tours.

BOOKING INFO

Book dit kursus i kalenderen herunder. Har du ikke mulighed for at deltage et kursus på vores fastlagte dage Onsdag eller Søndag er du meget velkommen til at kontakte os og vi finder en alternativ dato  som passer dig!

Searching Availability...

HVAD VI ELLERS TILBYDER