SUP MED SKOLER & INSTITUTIONER

 • SUP EVENTS FOR SKOLER & INSTITUTIONER I AARHUS

  Tag dine elever med på en SUP oplevelse i Aarhus.
  SUP sjovt og nemt at lære! Alle kan være med!

 • Hvis i ikke er sikre på det endelige deltagerantal kan i vente med at oplyse endeligt antal frem til 7 dage forinden arrangementet.
 • Kurset er inklusiv alt udstyr. Board, vest og våddragter. Vi har våddragter i alle størrelser (xs - xxxl)
 • Alle deltagere på vandet skal være i stand til kunne svømme min. 200 m
 • Kom i god tid! Vi anbefaler at i ankommer 10 min før jeres arrangement starter. Så I er sikker på at få den fulde tid!
 • Påregn ca +20 min hvis i er en stor gruppe (16 - 35 deltagere) til aktiviterne på vandet.
 • påregn ca +20 min til bad og omklædning efter SUP turen

Medbring badetøj og håndklæde (evt skiundertøj i vintermånederne). Solkrem til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet i Kurset: Våddragter, veste (evt neopren sko, handsker og huer hvis nødvendigt til de koldere måneder), svømmeveste, SUP boards og padler.

Det er heldigvis sjældent at vi har måtte aflyse et arrangemt grundet dårlige vejrforhold. Vi ligger godt beskyttet fra Risskov og lysbådehavnen. Vi kan under normale omstændigheder forudse en potentiel aflysning senest 1-2 dage i forvejen. I sådan et tilfælde vil vi forslå en alternativ aktivitet, såsom vildmarksbad event eller Sauna event (såfremt at der det er ledigt). I tilfælde af at Surf Agency må aflyse vandsport aktivitet grundet urimelige vejrforhold, vil betalingen blive refunderet. Regnvejr er fint og ikke en forhindring for at tage på vandet (Vi bliver våde alligevel) Uacceptable vejrforhold er kraftig blæst, Lyn og torden.

Den besdte periode at lave events på vandet med SUP med skoler og institutioner er Mart - Oktober. Dog tilbyder vi SUP kurser og events hele året. Med det rigtige neoprene udstyr (Våddragt 5-6mm, neopren støvler og neopren handsker) kan man godt få en dejlig tur på vandet selv på de helt kolde måneder - uden at fryse! Når du SUP surfer er ALLE kroppens muskler aktive og du får der får genereret en god varme inde våddragten. Et godt ekstra tip er at bære uld undertøj og uldstrømper under dragten til vintermånederne.

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, og vi lytter meget gerne til hvilken form for event, I vil have. Skal det være så ekstremt som muligt, eller foretrækker I noget mere meditativt og afslappende? Vi tilpasser det jeres behov. I kan tilvælge og fravælge flere af vores umiddelbare muligheder både på land og til vands.

 • SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og alle har derfor mulighed for at lære i eget tempo uden at misse de sjove udfordringer og øvelser.
 • Vi vil dog fraråde at deltage i SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende.
 • Deltagere skal kunne svømme min 200 m.

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov. SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og alle har derfor mulighed for at lære i eget tempo uden at misse de sjove udfordringer og lege.

SUP STAFET

Gruppen bliver delt op i hold. Og i skal nu samarbejde om at få SUP fragtet hele teamet  et givent antal gange ud og rundt om bøjen og tilbage igen. Én af udfordringerne er at i kun må bruge et SUP board af gangen. Hvordan løser i opgaven?

SUP POLO 

SUP-polo er en helt ny vandsport (boldspil), hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet.

SUP RACE

3 - 2 - 1.. Goooo.. Skal der fart på? Få pulsen op med SUP Fun Race. Vi starter selvfølgelig ud med en running beach start. SUP surfer en lille distance i højt tempo..  Rundt om bøjerne med seje surfer turns, bedst som i lige har lært det! Vinderne bliver kåret!

SUP TANDEM

SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance (Read inderlår) og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker.

SUP YOGA

Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

 • Ankomst til Surf Agency
 • Velkommen samt kort præsentation af SUP og Surf Agency
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Eleverne bliver sendt på vandet med instruktører fra platform ved Surf Agency
 • Øve styring, op at stå, øve mere kontrol i havnebassinet
 • Vi padler sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt under land.
 • Tekniske øvelser, balanceøvelser, samarbejdsøvelser og boldspil på SUP boards
  (surfer turns, redningsøvelser, yoga øvelser, flere elever på boards, forskellige
  versioner af stafet, SUP polo)
 • Kort afslapning meditation
 • Vi padler tilbage til Surf Agency
 • Omklædning og bad - Tak for idag!

Vi går meget op i sikkerhed og hvordan man skal forholde sig til vind og vejr, alle bærer
svømmeveste, og vi bruger kun certificerede instruktører. Vi afstemmer forholdet mellem instruktør til elev 1:7

Vi ønsker at give børn og unge en god introduktion til SUP sporten og til færdsel og opførsel i og omkring vandet. Udover at være en ny, sjov motionsform der styrker balance, fysik og mental ro, giver SUP et selvtillids boost. Vi ses dagligt hvordan folk i høj grad overvinder deres frygt og egne begrænsninger i løbet af få timer på vandet.

Vi vil gerne dele vores passion for SUP, surfing og havet med børn og unge og give dem mulighed for en unik oplevelse, og en forståelse af havets tiltrækningskraft og hvorfor vi skal passe godt på vores allesammens vand.

FIND VEJ TIL SURF AGENCY

Vi ligger placeret i Aarhus Lystbådehavn lige ned til vandet. I kan finde parkeringsmuligheder (4 - 8 timers parkering) Langs fiskerivej.

ONLINE BOOKING

Med vores online booking kan du hurtigt og nemt lave en reservation. Er du i tvivl om det endelige antal, så husk at du kan ændre antal helt op til 7 dage før arrangementet. Efter din reservation modtager du en bekræftelsesmail med praktisk info og online betalingslink. Betalingen skal ligeledes ske senest 7 dage før arrangementet. Vi har også mulighed for betaling via EAN nummer. Kontakt os endelig på 42 90 30 10 hvis I har nogle spørgsmål vi står klar på telefonen. Vi glæder os til at se Jer.

VÆLG EN DATO
UDFYLD DETALJER
DU MODTAGER
BEKRÆFTELSE PÅ MAIL
BETALING 7 DAGE
FØR EVENT
VI SES TIL ET FEDT EVENT!

Searching Availability...