SUP SURFING VIKING EVENT

 • FÅ EN ÆGTE VIKING OPLEVELSE MED VINTER SUP!

  Vi har det helt rigtige neopren udstyr, så bare rolig I skal nok holde varmen!

  BOOK!
 • SURFER SAUNA

  Få varmen i denne skønne tønde sauna.
  Den store panorama rude giver en dejlig udsigt ud over vandet og aarhus Ø.
  Saunaen opvarmes med brænde og giver en rå og unik oplevelse.

 • 1,5 TIMES SUP EVENT

  Når i har fundet balancen på SUP boardet giver vi den gas med forskellige sjove aktiviteter og team lege!
  Surfer Turns, SUP Polo, SUP stafet, SUP Races mv.

SUP VIKING VINTER TILBUD

Gælder: 1 December - 1 Marts

Få en underholdende og sjov vinter oplevelse i det fri – med garanti for vind i håret og store surfer smil. Alle kan få en sjov dag med SUP surfing uanset erfaring. SUP er en vandsport som egner sig godt som vinteraktivitet, da man nemt holder sig varm idet man bruger kroppen og holder sig igang stående på boardet. Med det rigtige neopren udstyr.

Efter jeres tur på vandet kan i få varmen når i hopper i vores populære udendørs tønde sauna. Bestil en øl eller vin fra microbryggeriet ved siden af og nyd en skøn udsigt  over vandet og Aarhus Ø imens i hygger sammen i varmen!

 • 500,-
  per person
 • 1,5 times SUP event inkl alt SUP udstyr, Varmt neopren udstyr, Certificerede instruktører.
 • 1 times Sauna Event i vores populære tønde-Sauna, inkl brænde og sauna olie
 • Indendørs bade, og omklædningsfaciliteter
 • En lækker friskbrygget fadøl fra Hantwerk (humleland)

GODT TIP!

Afslut jeres perfekte SUP Vinkinge oplevelse lige ved siden af med frokost eller aftensmad fra mikrobryggeriet Hantwerk. Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer for en anderledes og hyggelig dag!

HVAD ER SUP?

Stand Up Paddle er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport” fordi den er sjov, ny og nem at gå til. Alle kan lære at SUP! Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær. Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

PERFEKT SOM TEAMBUILDING EVENT

Har din virksomhed eller team brug for at blive hevet ud af jeres daglige rutiner og samtidig forny energien og det kollegiale sammenhold? Så er surf-oasen ved Surf Agency i Aarhus Ø en oplagt mulighed - lige meget om I er 5 eller 100 ansatte.

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, og vi lytter meget gerne til hvilken form for event, I vil have. Skal det være så ekstremt som muligt, eller foretrækker I noget mere meditativt og afslappende? Vi tilpasser det jeres behov. I kan tilvælge og fravælge flere af vores umiddelbare muligheder både på land og til vands.

HVAD NU HVIS VEJRET BLIVER DÅRLIGT?

Hvis vejret skulle vise sig at blive uacceptabelt til at komme på vandet, kan vi flytte arrangementet til en alternativ dato. Vi kan normalt forudse  kritiske vejrforhold 1- 2 dage i forvejen.  Hvis det ikke er muligt for jer at at flytte arrangementet - og I har brug for en plan B kan vi henvise til andre nærliggende samarbejdpartnere som også tilbyder Team-event såsom Sea-rangers eller Timm Vladimirs køkken.

HVAD HAR ANDRE SAGT OM TEAMBUILING VED SURF AGENCY?

” Man kunne mærke, at folk løsnede op, og der var grin, sjov og glæde. Dejligt at se, at folk parkerede deres daglige opgaver og var i nuet. Feedbacken fra teamet var, at det var en kæmpe succes. Alle var meget tilfredse og glade med eventet. En fed og sjov oplevelse, og folk fik skubbet grænserne.”

Jens Bang | adidasSales Manager

”Vi havde en SUPER oplevelse med Surf Agency, der pakkede deres grej for at komme og underholde os 30 mand i det storkøbenhavnske. Imødekommende, glad og professionel oplevelse hele vejen rundt. Det varmeste anbefalinger herfra!”

Line Sofie Remvig | Uneeg medicals

Searching Availability...