TEAMBUILDING I AARHUS PÅ VANDET

 • BOOST DIN VIRKSOMHEDS TEAMSPIRIT MED STAND UP PADDLE SURFING!


  BOOK!

TEAMBUILDING MED SURFER VIBES OG STAND UP PADDLE SURFING!

Har din virksomhed eller team brug for at blive hevet ud af jeres daglige rutiner og samtidig forny energien og det kollegiale sammenhold? Så er surf-oasen ved Surf Agency i Aarhus Ø en oplagt mulighed - lige meget om I er 5 eller 100 ansatte.

Stand Up Paddle er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport” fordi den er sjov, ny og nem at gå til. Alle kan lære at SUP! Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær.

Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

Efterfølgende kan I hoppe i vores opvarmede vildmarksbad og nyde en øl eller lidt mad fra mikrobryggeriet Hantwerk. I kan også gå i vores udendørs sauna med udsigt over lystbådehavnen eller i vores hyggelige Club Room. Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer for en anderledes og hyggelig dag for jeres team.

Vi har base i Aarhus Ø, men er 100% mobile og møder gerne op med alt udstyr samt et par friske og professionelle instruktører, der hvor I er! Så skift kontortøjet ud med en våddragt og vær med til at opleve Århus fra en anden vinkel!

Teambuilding på vandet (2-3 timer)
Udstyr & instruktører
Billeder fra jeres SUP oplevelse
Omklædning, bad & toiletter
 • PRIS
 • 400,-
  per person
 • KAPASITET: UP TO 80 PERSONER

VILDMARKSBAD

Vildmarksbad event med Surf Agency
 • 1.500,-
  per Vildmarksbad/Sauna, per event
 • KAPASITET: UP TO 30 PERSONER (to the same time)
 • 2 x Opvarmet vildmarksbad
 • 1 x Sauna med udsigt over lystbådehavnen
 • Omklædning, bad & toiletter

MØDELOKALE

mødelokale Aarhus | Surf Agency
 • 1.500,-
  per half day.
  2500,- / day
 • KAPASITET: UP TO 35 PERSONER
 • Mødelokale med køkken, projektor, whiteboard
 • Catering can be ordered only by Hantwerk - Restaurant & Brewery next door :)

CATERING

Surf Agency | Surf Oase Aarhus
 • fra200,-
  per person
 • KAPASITET: UP TO 80 PERSONER
 • Frokost & Dinner pakker
 • Catering in the meeting room (up to 35 people) or at Hantwerk's Restaurant/Brewery next door (up to 80 people)

BOOKING

IF YOU WISH TO ALSO BOOK THE SAUNA, VILDMARKSBAD, MEETING ROOM AND/OR CATERING, PLEASE LEAVE A NOTE IN THE COMMENT-FIELD DURING THE BOOKING PROCESS.

Searching Availability...

VI SØRGER FOR DET HELE!

Vores dygtige Surf Agency-instruktører er certificerede instruktører og sørger for at sikkerheden er i top og garanterer for gode grin til alle. I får desuden en stribe fotos fra dagen tilsendt efterfølgende, så I har et minde for altid. Surf Agency tager også en vandtæt rygsæk med hvis i ønsker at medbringe snacks/drinks på turen. I skal blot selv medbringe håndklæde og badetøj.

HVOR AFHOLDES EVENTEN?

Vi mødes ved Surf Agency
Adresse: Fiskerivej 32, Århus C

Ønsker i at jeres Firmaevent afvikles et andet sted end Århus kan dette også arrangeres. Kontakt os for mere information.

HVILKE MULIGHEDER ER DER MED SUP?

SUP – POLO
SUP-polo er en helt ny vandsport, hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! SUP-Polo og en sjov blanding af Stand Up Paddle surfing, Kajak-polo og Basket. Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet.  SUP-Polo er en holdsport som vil udfordre jeres taktiske sans og få jer til at grine som aldrig før!

SUP TANDEM
SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker. Vi skal hilse og sige at SUP Tandem kan mærkes i inderlårene dagen efter.

SUP CROSSFIT
Har i en sporty og konkurrence-minded brud eller gom? Så har i nu muligheden for at udfordre ham/hende og jer selv med en Crossfit challenge på et SUP board.

SUP  YOGA
Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.


Denne dag vil du desuden blive introduceret til sporten og lære de basale teknikker i Stand Up Paddle surfing. Du vil få masser af tid til at lege på boardet og afprøve teknikkerne i praksis – og måske skubbe dine kolegaer i vandet.

Du lærer bl.a..

 • Den rette håndtering af udstyret
 • Sikkerhed på vandet
 • Viden om vejrforhold og vandsport
 • Paddle, vende – og balanceteknikker

HVORNÅR ER BEDST?

I perioden April – November er det bedst og mest behageligt i forhold til det danske vejr.

Tidspunkt på dagen vælger I. Vær dog opmærksom på at hvis ønsker et polterabend med Alkohol skal dette foretages efter aktiviteten. Der kan derfor være en god ide at starte SUP aktiviteten tidligere på dagen.

SIKKERHED

Surf Agency’ instruktørere er uddannede og certificerede.

Deltagernes sikkerhed og komfort har altid første prioritet! Vores kursister bliver altid iført godkendte svømmeveste. Til kurser og event udleverer vi våddragter og neoprensko til de koldere måneder.

Vi vil fraråde dig at deltage SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende. Vi har nul-alkohol-politik forinden deltagelse i events.

Indtagelse af alkohol er ikke tilladt før aktiviteter på vandet, men i er velkommen til at feste bagefter.  Surf Agency forholder sig retten til at afvise berusede personer, fra at deltage.

FORSIKRING

Deltagere af arrangementer ved Surf Agency er forsikret gennem vores CODAN forsikring.

BOOKING & AFLYSNINGS VILKÅR

 • Booking 
  Ved booking modtager i en bekræftelsesmail og en faktura som blot skal betales en uge forinden eventdagen. I kan til enhver tid ændre deltagerantal hvis der skulle ske et frafald i antal. Giv gerne besked i så god tid som muligt.
 • Ændring:
  Ønsker I at ændre tidspunkt eller dato for det bookede event, kan I kontakte os  via mail eller telefon og vi vil hjælpe jer bedst muligt.
 • Aflysning pga dårligt vejr
  I tilfælde af at Surf Agency bliver nødt til at aflyse kurset pga dårlige vejrforhold kontakter vi Jer i god tid forinden og informerer dig. Der vil isåfald være fuld refundering.

EFTER JERES FIRMA ARRANGEMENT

Mange bliver efter deres første oplevelse med SUP Surfing hooked på mere! Når du har deltaget et arrangement hos Surf Agency tilbyder vi forskellige løsninger til hvordan du kan komme videre og fortsætte med SUP surfing. Du kan Leje SUP udstyr og surfe afsted langs Århus kyst med dine kollegaer eller blive medlem af vores SUP KLUB og deltage i vores ugentlig SUP tours og fællesskab.

HVAD SKAL VI MEDBRINGE ?

Alt udstyr står Surf Agency for; boards, pagajer, leash, redningsveste og våddragter. Surf Agency tager også en vandtæt rygsæk med til de snacks/drinks der skal med på turen. I skal blot selv medbringe håndklæder, badetøj, solcreme og evt en snack.