TEAMBUILDING I AARHUS PÅ VANDET

BOOST DIN TEAMSPIRIT MED STAND UP PADDLE SURFING

Har din virksomhed eller team brug for at blive hevet ud af jeres daglige rutiner og samtidig forny energien og det kollegiale sammenhold? Så er et SUP Teambuilding event  i Aarhus en oplagt mulighed - lige meget om I er 5 eller 100 ansatte.

TEAMBUILDING MED STAND UP PADDLE SURFING!

SUP er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport” fordi den er sjov, ny og nem at gå til. Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær.

Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

Efterfølgende kan I hoppe i vores opvarmede vildmarksbad og nyde en øl eller lidt mad fra mikrobryggeriet Hantwerk. I kan også gå i vores udendørs sauna med udsigt over lystbådehavnen eller i vores hyggelige Club Room. Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer for en anderledes og hyggelig dag for jeres team.

500,-

Ex moms. pr person - 2-3 timers Stand Up paddle Teambuilding event.

 • Omklædning og badefaciliteter
 • Inkl alt nødvendigt udstyr, vådragter mv.
 • Certificerede instruktørere
 • 2-3 timers event

ALL DAY ALOHA!

Let jeres teambuilding planlægning ved at holde hele arrangementet i vores surfer oase. Vi har de perfekte rammer og den helt rigtige atmosfære til en fantastisk dag. I kan starte dagen i vores hyggelig selskabslokale, her er plads til morgenmad og til at invitere på underholdning. Herefter skal i selvfølgelig prøve SUP surfing, verdens hurtigst voksende vandsport, med surfer vibes, sjov og udfordring for alle. Efter sjov på vandet kan i fortsætte dagen med afslapning i vildmarksbad og/eller sauna hvor i kan nyde surfer kander med friskbrygget øl eller lækre bobler fra vores nabo og samarbejdspartner Hantwerk. Efter bad og omklædning kan i fortsætte med hygge og underholdning i vores selskabslokale, evt med mad fra Hantwerk eller catering udefra. I slipper således for koordinering af biler og for at bruge dagen på at køre byen rundt. Surf Agency er placeret i gåafstand af Mejlgade med flere gode spisesteder og midtbyen når der skal endnu mere gang i festen.

KOMBINER MED OUTDOOR WELLNESS OPLEVELSE – VILDMARKSBAD OG SAUNA!

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med surfervibes! Vores lækre surfer-sauna, vildmarksbadene og koldtvandbadet er placeret lige ved vandet på Aarhus lystbådehavn! Nyd en omgang friskbrygget øl fra vores naboer Hantwerk imens i hygger i varmen! De perfekte rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! - Alt samlet et sted! Perfekt til firma-events, polterabend, Julefrokost, fødselsdage, herre/tøse-ture  eller som et hyggearrangement sammen med dine venner eller familie.

+ 224 kr

Ex moms - Prisen pr person for 1,5 times privat event i sauna eller vildmarksbad.

 • Indendørs omklædning & badefaciliteter
 • Adgang til koldtvandsbad
 • Alt er klargjort til når i ankommer
 • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
 • Brændefyret tøndesauna inkl sauna olie
 • 40 graders varme brændeovns opvarmede vildmarksbade
4 - 9 Personer

Er i en gruppe på 4 - 9 kan enten booke et vildmarksbad eller en sauna.

10 - 18 Personer

Er i en gruppe på 10 - 18 kan i enten vælge at benytte 2 stk vildmarksbade eller 1 vildmarksbad i kombineret med sauna.

19 - 27 Personer

Er i en gruppe på 19 - 27 kan i enten vælge at benytte 3 vildmarksbade eller 2 vildmarksbade i kombination med 1 sauna.

28 - 36 Personer

Er i en gruppe på 28 - 36 kan i benytte alle 3 vildmarksbade i kombination med saunaen. I har hele outdoor-wellnes området for jer selv.

PRIVAT SAUNA EVENT

(4-9 PERSONER)

Book en Surfer Sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Saunaens store Panorama glasrude tillader en smuk udsigt til vandet og Aarhus Ø! Sauna kapacitet: Op til 9 personer.

PRIVAT VILDMARKSBAD EVENT

(4-27 PERSONER)

I vores populære brændeovns opvarmede vildmarksbade, kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger under åben himmel med et glas vin eller en kold fadøl.  I ét vildmarksbad er der plads til ca 9 personer. Er i flere end dette kan i kombinere med sauna eller flere vildmarkskar.

VILDMARKSBAD & SAUNA EVENT

(10 - 36 PERSONER)

Til større grupper er det fedt at kombinere både vildmarksbad og sauna. Det giver mulighed for veksle mellem at sidde i et 40 grader varmt kar under åben himmel og nyde en stille stund i den brandvarme tøndesauna med sin charmerende runde panorama rude med udsigt ud til vandet.

NICE TO KNOW INFORMATION

Vi står også klar til at hjælpe dig på telefon 42 90 30 10 hvis du har nogle spørgsmål.

 • Hvis i ikke er sikre på det endelige deltagerantal kan i vente med at oplyse endeligt antal frem til 7 dage forinden arrangementet.
 • Kurset er inklusiv alt udstyr. Board, vest og våddragter. Vi har våddragter i alle størrelser (xs - xxxl)
 • Alle deltagere på vandet skal være i stand til kunne svømme min. 200 m
 • Kom i god tid! Vi anbefaler at i ankommer 10 min før jeres arrangement starter. Så I er sikker på at få den fulde tid!
 • Påregn ca +20 min hvis i er en stor gruppe (16 - 35 deltagere) til aktiviterne på vandet.
 • påregn ca +20 min til bad og omklædning efter SUP turen
 • Indtagelse af alkohol før vandsports aktiviteter er IKKE tilladt, men i er velkommen til feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer.
 • Drikkevarer kan bestilles fra Hantwerk. De har et bredt udvalg af lækre friskbryggede fadøl. Vin og Champange. Få op til 30% rabat på drikkevarer ved køb af øl kander, vin når du samtidig booker sauna eller vildmarksbad event.
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency's og Hantwerks fælles udeområde. Det samme gælder i forbindelse med af leje af selskabslokalet.

Medbring badetøj og håndklæde (evt skiundertøj i vintermånederne). Solkrem til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet i Kurset: Våddragter, veste (evt neopren sko, handsker og huer hvis nødvendigt til de koldere måneder), svømmeveste, SUP boards og padler.

Det er heldigvis sjældent at vi har måtte aflyse et arrangemt grundet dårlige vejrforhold. Vi ligger godt beskyttet fra Risskov og lysbådehavnen. Vi kan under normale omstændigheder forudse en potentiel aflysning senest 1-2 dage i forvejen. I sådan et tilfælde vil vi forslå en alternativ aktivitet, såsom vildmarksbad event eller Sauna event (såfremt at der det er ledigt). I tilfælde af at Surf Agency må aflyse vandsport aktivitet grundet urimelige vejrforhold, vil betalingen blive refunderet. Regnvejr er fint og ikke en forhindring for at tage på vandet (Vi bliver våde alligevel) Uacceptable vejrforhold er kraftig blæst, Lyn og torden.

Vi SUP surfer hele året. ligeledes tilbyder vi SUP kurser og events alle måneder på året. Med det rigtige neoprene udstyr (Våddragt 5-6mm, neopren støvler og neopren handsker) kan man godt få en dejlig tur på vandet selv på de helt kolde måneder - uden at fryse! Når du SUP surfer er ALLE kroppens muskler aktive og du får der får genereret en god varme inde våddragten. Et godt ekstra tip er at bære uld undertøj og uldstrømper under dragten til vintermånederne.

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, og vi lytter meget gerne til hvilken form for event, I vil have. Skal det være så ekstremt som muligt, eller foretrækker I noget mere meditativt og afslappende? Vi tilpasser det jeres behov. I kan tilvælge og fravælge flere af vores umiddelbare muligheder både på land og til vands.

 • SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og alle har derfor mulighed for at lære i eget tempo uden at misse de sjove udfordringer og øvelser.
 • Vi vil dog fraråde at deltage i SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende.
 • Deltagere skal kunne svømme min 200 m.

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov.

SUP TEAMBUILDING STAFET

Gruppen bliver delt op i hold. Og i skal nu samarbejde om at få SUP fragtet hele teamet  et givent antal gange ud og rundt om bøjen og tilbage igen. Én af udfordringerne er at i kun må bruge et SUP board af gangen. Hvordan løser i opgaven?

SUP TEAMBUILDING POLO 

SUP-polo er en helt ny vandsport (boldspil), hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet.

SUP TEAMBUILDIING RACE

3 - 2 - 1.. Goooo.. Skal der fart på? Få pulsen op med SUP Fun Race. Vi starter selvfølgelig ud med en running beach start. SUP surfer en lille distance i højt tempo..  Rundt om bøjerne med seje surfer turns, bedst som i lige har lært det! Vinderne bliver kåret!

SUP TEAMBUILDING TANDEM

SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance (Read inderlår) og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker.

TEAMBUILDING SUP YOGA

Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

 • Velkommen samt kort præsentation af SUP programmet
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Kort instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt på land
 • Tekniske øvelser, balanceøvelser, surfer turns. SUP Race, SUP Polo, SUP Tandem challenge. SUP Yoga!!
 • Vi padler tilbage til Surf Agency - Omklædning og bad - Tak for idag!

Vi tager sikkerhed på vandet seriøst. Alle deltagere bliver iført sikkerhedsgodkendte svømmeveste. Vores SUP instruktører er erfarne og certificerede til at undervise Stand Up Paddle. Vi afstemmer forholdet mellem instruktør og kursist 1:8.

FIND VEJ TIL SURF AGENCY

Vi ligger placeret i Aarhus Lystbådehavn lige ned til vandet. I kan finde parkeringsmuligheder (4 - 8 timers parkering) Langs fiskerivej.

Searching Availability...

HVAD HAR ANDRE SAGT OM TEAMBUILING VED SURF AGENCY?

” Man kunne mærke, at folk løsnede op, og der var grin, sjov og glæde. Dejligt at se, at folk parkerede deres daglige opgaver og var i nuet. Feedbacken fra teamet var, at det var en kæmpe succes. Alle var meget tilfredse og glade med eventet. En fed og sjov oplevelse, og folk fik skubbet grænserne.”

Jens Bang | adidasSales Manager

”Vi havde en SUPER oplevelse med Surf Agency, der pakkede deres grej for at komme og underholde os 30 mand i det storkøbenhavnske. Imødekommende, glad og professionel oplevelse hele vejen rundt. Det varmeste anbefalinger herfra!”

Line Sofie Remvig | Uneeg medicals