TEAMBUILDING I AARHUS PÅ VANDET

 • BOOST DIN VIRKSOMHEDS TEAMSPIRIT MED STAND UP PADDLE!

  SUP ER ET ABSOLUT PERFEKT INSTRUMENT, NÅR VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE SKAL RYSTES SAMMEN!

Teambuilding på vandet med Stand Up Paddle!

Vi har base i Aarhus, men er 100% mobile og møder op med alt udstyr!

Stand Up Paddle er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport”fordi den er sjov, ny og nem at gå til.

Alle kan lære at SUP! Det er en fantastisk kombination af træning for både krop og sind. Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær.

TEAMBUILDING EVENTS PÅ VANDET!

SUP går i al sin enkelthed ud på, at man står oprejst på sit surf bræt, mens man bruger pagajen til fremdrift. Pagajen bruges også til at sikre balance og kontrol. Lyder det let? Bare rolig, I skal nok få prøvet kræfter med vandsporten på flere forskellige måder.

Vi sørger for at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer !

Så tag din kollega under armen, skift kontortøjet ud med en våddragt og vær med til at opleve Århus fra en anden vinkel!

Kontakt os i dag og lad os sammen lave et spændende event som passer til netop jeres behov.  Vi har base i Aarhus, men er 100% mobile og møder op med alt udstyr, samt et par friske og professionelle instruktører.

 • FIRMA EVENT
  (5 - 35 DELTAGERE)
 • 400,-
  per person inkl. moms
 • 2 Timer
 • Inklusiv alt udstyr, våddragt og certificerede instruktører

VI SØRGER FOR DET HELE!

Vores dygtige Surf Agency-instruktører er certificerede instruktører og sørger for at sikkerheden er i top og garanterer for gode grin til alle. I får desuden en stribe fotos fra dagen tilsendt efterfølgende, så I har et minde for altid. Surf Agency tager også en vandtæt rygsæk med hvis i ønsker at medbringe snacks/drinks på turen. I skal blot selv medbringe håndklæde og badetøj.

HVOR AFHOLDES EVENTEN?

Vi mødes ved Surf Agency
Adresse: Fiskerivej 32, Århus C

Ønsker i at jeres Firmaevent afvikles et andet sted end Århus kan dette også arrangeres. Kontakt os for mere information.

HVILKE MULIGHEDER ER DER MED SUP?

SUP – POLO
SUP-polo er en helt ny vandsport, hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! SUP-Polo og en sjov blanding af Stand Up Paddle surfing, Kajak-polo og Basket. Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet.  SUP-Polo er en holdsport som vil udfordre jeres taktiske sans og få jer til at grine som aldrig før!

SUP TANDEM
SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker. Vi skal hilse og sige at SUP Tandem kan mærkes i inderlårene dagen efter.

SUP CROSSFIT
Har i en sporty og konkurrence-minded brud eller gom? Så har i nu muligheden for at udfordre ham/hende og jer selv med en Crossfit challenge på et SUP board.

SUP  YOGA
Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.


Denne dag vil du desuden blive introduceret til sporten og lære de basale teknikker i Stand Up Paddle surfing. Du vil få masser af tid til at lege på boardet og afprøve teknikkerne i praksis – og måske skubbe dine kolegaer i vandet.

Du lærer bl.a..

 • Den rette håndtering af udstyret
 • Sikkerhed på vandet
 • Viden om vejrforhold og vandsport
 • Paddle, vende – og balanceteknikker

HVORNÅR ER BEDST?

I perioden April – November er det bedst og mest behageligt i forhold til det danske vejr.

Tidspunkt på dagen vælger I. Vær dog opmærksom på at hvis ønsker et polterabend med Alkohol skal dette foretages efter aktiviteten. Der kan derfor være en god ide at starte SUP aktiviteten tidligere på dagen.

SIKKERHED

Surf Agency’ instruktørere er uddannede og certificerede.

Deltagernes sikkerhed og komfort har altid første prioritet! Vores kursister bliver altid iført godkendte svømmeveste. Til kurser og event udleverer vi våddragter og neoprensko til de koldere måneder.

Vi vil fraråde dig at deltage SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende. Vi har nul-alkohol-politik forinden deltagelse i events.

Indtagelse af alkohol er ikke tilladt før aktiviteter på vandet, men i er velkommen til at feste bagefter.  Surf Agency forholder sig retten til at afvise berusede personer, fra at deltage.

FORSIKRING

Deltagere af arrangementer ved Surf Agency er forsikret gennem vores CODAN forsikring.

BOOKING & AFLYSNINGS VILKÅR

 • Booking 
  Ved booking modtager i en bekræftelsesmail og en faktura som blot skal betales en uge forinden eventdagen. I kan til enhver tid ændre deltagerantal hvis der skulle ske et frafald i antal. Giv gerne besked i så god tid som muligt.
 • Ændring:
  Ønsker I at ændre tidspunkt eller dato for det bookede event, kan I kontakte os  via mail eller telefon og vi vil hjælpe jer bedst muligt.
 • Aflysning pga dårligt vejr
  I tilfælde af at Surf Agency bliver nødt til at aflyse kurset pga dårlige vejrforhold kontakter vi Jer i god tid forinden og informerer dig. Der vil isåfald være fuld refundering.

EFTER JERES FIRMA ARRANGEMENT

Mange bliver efter deres første oplevelse med SUP Surfing hooked på mere! Når du har deltaget et arrangement hos Surf Agency tilbyder vi forskellige løsninger til hvordan du kan komme videre og fortsætte med SUP surfing. Du kan Leje SUP udstyr og surfe afsted langs Århus kyst med dine kollegaer eller blive medlem af vores SUP KLUB og deltage i vores ugentlig SUP tours og fællesskab.

HVAD SKAL VI MEDBRINGE ?

Alt udstyr står Surf Agency for; boards, pagajer, leash, redningsveste og våddragter. Surf Agency tager også en vandtæt rygsæk med til de snacks/drinks der skal med på turen. I skal blot selv medbringe håndklæder, badetøj, solcreme og evt en snack.

Searching Availability...

VIDEO OM HVORFOR ALLE BURDE LÆRE AT SURFE