• BLÅ MANDAG MED STAND UP PADDLE I ÅRHUS

  – MED GARANTI FOR VIND I HÅRET OG STORE SURFER SMIL!

  BOOK!
 • Hvis i ikke er sikre på det endelige deltagerantal kan i vente med at oplyse endeligt antal frem til 7 dage forinden arrangementet.
 • Kurset er inklusiv alt udstyr. Board, vest og våddragter. Vi har våddragter i alle størrelser (xs - xxxl)
 • Alle deltagere på vandet skal være i stand til kunne svømme min. 200 m
 • Kom i god tid! Vi anbefaler at i ankommer 10 min før jeres arrangement starter. Så I er sikker på at få den fulde tid!
 • Påregn ca +20 min hvis i er en stor gruppe (16 - 35 deltagere) til aktiviterne på vandet.
 • påregn ca +20 min til bad og omklædning efter SUP turen
 • Indtagelse af alkohol før vandsports aktiviteter er IKKE tilladt, men i er velkommen til feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer.
 • Drikkevarer kan bestilles fra Hantwerk. De har et bredt udvalg af lækre friskbryggede fadøl. Vin og Champange. Få op til 30% rabat på drikkevarer ved køb af øl kander, vin når du samtidig booker sauna eller vildmarksbad event.
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency's og Hantwerks fælles udeområde. Det samme gælder i forbindelse med af leje af selskabslokalet.

Medbring badetøj og håndklæde (evt skiundertøj i vintermånederne). Solkrem til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet i Kurset: Våddragter, veste (evt neopren sko, handsker og huer hvis nødvendigt til de koldere måneder), svømmeveste, SUP boards og padler.

Det er heldigvis sjældent at vi har måtte aflyse et arrangemt grundet dårlige vejrforhold. Vi ligger godt beskyttet fra Risskov og lysbådehavnen. Vi kan under normale omstændigheder forudse en potentiel aflysning senest 1-2 dage i forvejen. I sådan et tilfælde vil vi forslå en alternativ aktivitet, såsom vildmarksbad event eller Sauna event (såfremt at der det er ledigt). I tilfælde af at Surf Agency må aflyse vandsport aktivitet grundet urimelige vejrforhold, vil betalingen blive refunderet. Regnvejr er fint og ikke en forhindring for at tage på vandet (Vi bliver våde alligevel) Uacceptable vejrforhold er kraftig blæst, Lyn og torden.

Vi SUP surfer hele året. ligeledes tilbyder vi SUP kurser og events alle måneder på året. Med det rigtige neoprene udstyr (Våddragt 5-6mm, neopren støvler og neopren handsker) kan man godt få en dejlig tur på vandet selv på de helt kolde måneder - uden at fryse! Når du SUP surfer er ALLE kroppens muskler aktive og du får der får genereret en god varme inde våddragten. Et godt ekstra tip er at bære uld undertøj og uldstrømper under dragten til vintermånederne.

 • SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og alle har derfor mulighed for at lære i eget tempo uden at misse de sjove udfordringer og øvelser.
 • Vi vil dog fraråde at deltage i SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende.
 • Deltagere skal kunne svømme min 200 m.

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov.

SUP POLO

SUP-polo er en helt ny vandsport/boldspil, hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet. SUP-Polo er en holdsport som vil udfordre jeres taktiske sans og få jer til at grine som aldrig før!

SUP RACE

3 - 2 - 1.. Goooo.. Skal der fart på? Få pulsen op med SUP Fun Race. Vi starter selvfølgelig ud med en running beach start. SUP surfer en lille distance i højt tempo..  Rundt om bøjerne med seje surfer turns, bedst som i lige har lært det! Vinderne bliver kåret!

SUP TANDEM

SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance (Read inderlår) og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker.

SUP  YOGA

Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

 • Velkommen samt kort præsentation af SUP programmet
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Kort instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt på land
 • Tekniske øvelser, balanceøvelser, surfer turns. SUP Race, SUP Polo, SUP Tandem challenge. SUP Yoga!!
 • Vi padler tilbage til Surf Agency - Omklædning og bad - Tak for idag!

Vi tager sikkerhed på vandet seriøst. Alle deltagere bliver iført sikkerhedsgodkendte svømmeveste. Vores SUP instruktører er erfarne og certificerede til at undervise Stand Up Paddle. Vi afstemmer forholdet mellem instruktør og kursist 1:8.

FIND VEJ TIL SURF AGENCY

Vi ligger placeret i Aarhus Lystbådehavn lige ned til vandet. I kan finde parkeringsmuligheder (4 - 8 timers parkering) Langs fiskerivej.

ONLINE BOOKING

Med vores online booking kan du hurtigt og nemt lave en reservation. Er du i tvivl om det endelige antal, så husk at du kan ændre antal helt op til 7 dage før arrangementet. Dog er der ingen garanti for, at der er plads, hvis I kommer væsentligt flere end bestilt. Efter din reservation modtager du en bekræftelsesmail med praktisk info og online betalingslink. Betalingen skal ligeledes ske senest 7 dage før arrangementet. Kontakt os endelig på 42 90 30 10 hvis I har nogle spørgsmål vi står klar på telefonen. Vi glæder os til at se Jer.

VÆLG EN DATO
UDFYLD DETALJER
DU MODTAGER
BEKRÆFTELSE PÅ MAIL
BETALING SENEST 14 DAGE
FØR EVENT
VI SES TIL ET FEDT EVENT!

Searching Availability...

EN PERFEKT ALOHA DAG- ALT SAMLET ÉT STED

De perfekte rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! - Alt samlet et sted! Vi har mange muligheder på surf oasen, og vi ønsker selvfølgelig at give mulighed for at kombinere mulighederne på kryds og tværs. Derfor har vi lavet nogle forskellige pakkeløsninger med Vores Vildmarksbade, Surfer Sauna og selskabslokale.

VIL DU LÆRE AT KITESURFE?

Vi udbyder certificerdet kitesurfing kurser i Østjylland alle hverdage og wekender April - November. Kom hurtigt og sikkert igang!! Book et Kursus idag!

HVORFOR VÆLGE VORES KITESKOLE?BOOK NU

VELKOMMEN TIL SURF AGENCY KITESKOLE

Lær Kitesurfing! Vi er 100% dedikeret til at tilbyde dig det bedste kitesurfing kursus på markedet!
Med Base i Århus udbyder vi certificerede kitesurfing kurser i hele Østjylland og Midtjylland på de bedste begynder spots.
Vores instruktører er erfarne og certificerede igennem Dansk Sejlunion. Vi underviser med det bedste og nyeste 2016 kitesurfing udstyr og tager sikkerheden på vores kurser meget seriøst.

Vi ønsker at disse forhold kan give dig som kursist de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert igang med kitesurfing.

Surf Agency blev etableret tilbage i 2012 og igennem vores satsning på kvalitet, erfarne instruktører, fantastisk udstyr og god service har kiteskolen hurtigt udviklet sig til at blive Østjyllands nok mest attraktive kiteskole.

VÆLG DIT KITESURFING KURSUS

- Kom godt og sikkert igang med kitesurfing! 


10 gode grunde til at vælge os !

Vil du lære at kitesurfe?
Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du 10 gode grunde til at vælge Surf Agency kiteskole.

 • Certificeret kiteskole

  Når du vælger en kiteskole er det VIGTIG at du vælger en certificeret kiteskole for at komme godt og sikkert igang med kitesurfing. Surf Agency er en certificeret kiteskole gennem Dansk Sejlunion. Dette er din garanti for at sikkerheden er iorden og at din instruktør er certificeret og uddannet.

 • Undervisning både hverdage og weekender

  Vi underviser alle ugens dage. Vi har både skemalagte kurser, men kan også tilpasse kursusdagene individuelt udfra hvornår I har tid!

 • Få kursister pr. instruktør

  Vi tilbyder en flexibelt kursusstruktur, så du selv kan vælge gruppestørrelsen på dit kitekursus. Generelt underviser vi i små grupper med 2 eller 4 kursister pr instruktør. Få kursister pr instruktør betyder mindre ventetid og at du får et kvalitativt kursus med en stejl indlæringskurve. Du kan vælge begynderkurset som: SOLO-KursusTO-MANDS-kursus eller GRUPPE-kursus.

 • Sikkert og forsvarligt kursus!

  Vi underviser kun under forsvarlige og sikre vejrforhold! Du får udleveret alt nødvendigt CE godkendt sikkerhedsudstyr til vandsport. Vi underviser med nye 2016 kites med-up-to-date sikkerhedssystmer.

 • Du er dækket af vores forsikring

  Vores samarbejde med CODAN forsikring betyder at du er forsikret igennem vores Codan ulykkesforsikring under hele kurset!

 • VI GÅR IKKE NED PÅ UDSTYR

  Forudsætningen for en god og behagelig start på din kitesurfing karriere er godt udstyr! Med et stort og varieret udvalg af udstyr i top kvalitet garanterer vi, at du altid får udstyr som passer til Dig og de givne vejrforhold på dit kursus. Kurset er selvfølgelig ALT udstyr inklusive.

 • 10% studierabat

  Er du studerende skal din pengepung ikke skille os ad! Vi giver 10% studierabat.

 • VIND GARANTI

  Vi afholder ikke kurser i mindre vind end 5-6 m/s. Ved manglende vind på kursusdagen rykker vi kurset til en ny dato) Falder vinden under kurset fortsætter vi først når vinden er optimal til undervisning igen eller færdigører kurset en anden dag, så du får den kursustid som du har betalt for!

 • DIPLOM KURSUS

  Vores kursus udløser ved bestået kursus et Diplom. "Kitesurfer Diplomet" er din sikkerhed for at komme forsvarligt videre i sporten efter endt kitesurfing kursus. "Kitesurfer Diplomet" er den nationale standard for kiteinstruktion på certificerede kiteskoler. Læs mere

 • KITESURFING GUIDE

  Efter endt kursus får du udleveret introduktionsmateriale til kitesurfing: “Guide til nye kitesurfere” Se guiden her

HER UNDERVISER VI

Få et overblik over hvilke kitespots som vi typisk anvender til kitesurfing kurser og hvilke vindretning som fungerer hertil. Når du klikker på et kitespot kan du på højre side se hvordan vejrudsigten ser ud de kommende dage tilmed en rutevejledning til de forskellige spots.

 

VORES KITESPOTS

Vi underviser på nogle af danmarks bedste og begyndervenlige kitespots. Med base i Århus afholder vi vores kitekurser på en håndfuld forskellige kitespots i Østjylland, Midtjylland og Vestjylland. Kitesurfingkursets destination afhænger af vindretning og vindstyrke på kursusdagen. Vi skal som minimum bruge 5-6 m/s og der skal være pålandsvind. Vi er mobile og kører altid lidt længere, hvis det betyder bedre forhold til undervisning. kitespottet bestemmes normalt senests 24 timer forinden kursusstart. Vores favorit kite-spots til undervisning er:


KITESURFING GAVEKORT

Giv en unik og anderledes gave! Oplevelsesgavekort til en uforglemmelig kitesurfing oplevelse.

BESTIL DIT KITESURFING GAVEKORT IDAG!

Står du og mangler en gave til kæresten, gommen, konfirmanden eller en god ven som fortjener en god oplevelse? Så er et gavekort til et kitesurfing kursus måske et godt bud! Vi sender et print-selv gavekort tilpasset dine valg.

UDLEJNING AF KITESURFING UDSTYR

Lej komplet kitesurfing udstyr ved Surf Agency i Århus! 

1
2
3
4
5
6
7
8

LEJ KITESURFING UDSTYR HURTIGT OG NEMT!

Når du lejer kitesurfing udstyr hos Surf Agency er det inklusiv alt det udstyr som du skal bruge for at komme på vandet! Du kan hente dit udstyr ved surf agency i Århus eller vi kan tage det med til dig på stranden. Du kan enten leje en komplet udstyrpakke eller udstyr seperat.

Udlejning af kitesurfing udstyr er en perfekt løsning til dig som:

 • Har været på kursus, men stadig i tvivl om kitesurfing er noget for dig.
 • Ønsker at komme hurtigt videre med kitesurfing efter endt kursus.
 • Står og mangler udstyr på din ferie i området.
 • Ønsker en bedre fornemmelse for kitesurfing inden investering i eget udstyr.

Du kan enten leje en komplet udstyrpakke eller udstyr seperat. Er I flere personer som ønsker at deles om en komplet kite gælder følgende priser:
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til én person: 450kr pr dag
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til to personer: 600kr pr dag
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til 3 personer: 750kr pr dag

Udstyr kan hentes og tilbageleveres hos:

Surf Agency

Tordenskjoldsgade 64
8200 Århus N

Tlf: 60 89 05 15

Udlejning af udstyr hos surfagency kræver at du tidligere har deltaget et kursus på en certificeret kite skole.

Searching Availability...

SURF AGENCY - DANSK SEJLUNION CERTIFICERET KITESKOLE

"DS-kitekurser er den nationale standard for hensigtsmæssig og sikker instruktion i kitesurfing. Dansk Sejlunion og den landsdækkende klub Kiteboarding Danmark anbefaler begyndere at tage et "DS-kitekursus" på en certificeret kiteskole."


KITESURFING HÆFTER

Efter endt kitekursus får du udleveret et "Kitesurfer Diplom" og en "Guide til nye kitesurfere". Klik på hæfterne til højre for at se hvad de indeholder. 

Når "Kitesurfer 1" og "Kitesurfer 2” diplomet er mestret kan du igennem Dansk Sejlunion bestille et plastkort, som dokumenterer dit niveau. Plastkortet giver gode muligheder for at leje udstyr og kitesurfe på lukkede strande rundt omkring i verden.

Kitesurfing Diplom Kiteskole Surfagency
kitesurfing guide

KONTAKT OS, VI SVARER HURTIGT! 

Brug vores formular nedenfor eller kontakt os pr mail eller telefon.

surf@surfagency.dk
FACEBOOK
+45 60 89 05 15

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

VIL DU LÆRE AT KITESURFE?

Vi udbyder certificerdet kitesurfing kurser i Østjylland alle hverdage og wekender April - November. Kom hurtigt og sikkert igang!! Book et Kursus idag!

HVORFOR VÆLGE VORES KITESKOLE?BOOK NU

VELKOMMEN TIL SURF AGENCY KITESKOLE

Lær Kitesurfing! Vi er 100% dedikeret til at tilbyde dig det bedste kitesurfing kursus på markedet!
Med Base i Århus udbyder vi certificerede kitesurfing kurser i hele Østjylland og Midtjylland på de bedste begynder spots.
Vores instruktører er erfarne og certificerede igennem Dansk Sejlunion. Vi underviser med det bedste og nyeste 2016 kitesurfing udstyr og tager sikkerheden på vores kurser meget seriøst.

Vi ønsker at disse forhold kan give dig som kursist de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert igang med kitesurfing.

Surf Agency blev etableret tilbage i 2012 og igennem vores satsning på kvalitet, erfarne instruktører, fantastisk udstyr og god service har kiteskolen hurtigt udviklet sig til at blive Østjyllands nok mest attraktive kiteskole.

VÆLG DIT KITESURFING KURSUS

- Kom godt og sikkert igang med kitesurfing! 


10 gode grunde til at vælge os !

Vil du lære at kitesurfe?
Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du 10 gode grunde til at vælge Surf Agency kiteskole.

 • Certificeret kiteskole

  Når du vælger en kiteskole er det VIGTIG at du vælger en certificeret kiteskole for at komme godt og sikkert igang med kitesurfing. Surf Agency er en certificeret kiteskole gennem Dansk Sejlunion. Dette er din garanti for at sikkerheden er iorden og at din instruktør er certificeret og uddannet.

 • Undervisning både hverdage og weekender

  Vi underviser alle ugens dage. Vi har både skemalagte kurser, men kan også tilpasse kursusdagene individuelt udfra hvornår I har tid!

 • Få kursister pr. instruktør

  Vi tilbyder en flexibelt kursusstruktur, så du selv kan vælge gruppestørrelsen på dit kitekursus. Generelt underviser vi i små grupper med 2 eller 4 kursister pr instruktør. Få kursister pr instruktør betyder mindre ventetid og at du får et kvalitativt kursus med en stejl indlæringskurve. Du kan vælge begynderkurset som: SOLO-KursusTO-MANDS-kursus eller GRUPPE-kursus.

 • Sikkert og forsvarligt kursus!

  Vi underviser kun under forsvarlige og sikre vejrforhold! Du får udleveret alt nødvendigt CE godkendt sikkerhedsudstyr til vandsport. Vi underviser med nye 2016 kites med-up-to-date sikkerhedssystmer.

 • Du er dækket af vores forsikring

  Vores samarbejde med CODAN forsikring betyder at du er forsikret igennem vores Codan ulykkesforsikring under hele kurset!

 • VI GÅR IKKE NED PÅ UDSTYR

  Forudsætningen for en god og behagelig start på din kitesurfing karriere er godt udstyr! Med et stort og varieret udvalg af udstyr i top kvalitet garanterer vi, at du altid får udstyr som passer til Dig og de givne vejrforhold på dit kursus. Kurset er selvfølgelig ALT udstyr inklusive.

 • 10% studierabat

  Er du studerende skal din pengepung ikke skille os ad! Vi giver 10% studierabat.

 • VIND GARANTI

  Vi afholder ikke kurser i mindre vind end 5-6 m/s. Ved manglende vind på kursusdagen rykker vi kurset til en ny dato) Falder vinden under kurset fortsætter vi først når vinden er optimal til undervisning igen eller færdigører kurset en anden dag, så du får den kursustid som du har betalt for!

 • DIPLOM KURSUS

  Vores kursus udløser ved bestået kursus et Diplom. "Kitesurfer Diplomet" er din sikkerhed for at komme forsvarligt videre i sporten efter endt kitesurfing kursus. "Kitesurfer Diplomet" er den nationale standard for kiteinstruktion på certificerede kiteskoler. Læs mere

 • KITESURFING GUIDE

  Efter endt kursus får du udleveret introduktionsmateriale til kitesurfing: “Guide til nye kitesurfere” Se guiden her

HER UNDERVISER VI

Få et overblik over hvilke kitespots som vi typisk anvender til kitesurfing kurser og hvilke vindretning som fungerer hertil. Når du klikker på et kitespot kan du på højre side se hvordan vejrudsigten ser ud de kommende dage tilmed en rutevejledning til de forskellige spots.

 

VORES KITESPOTS

Vi underviser på nogle af danmarks bedste og begyndervenlige kitespots. Med base i Århus afholder vi vores kitekurser på en håndfuld forskellige kitespots i Østjylland, Midtjylland og Vestjylland. Kitesurfingkursets destination afhænger af vindretning og vindstyrke på kursusdagen. Vi skal som minimum bruge 5-6 m/s og der skal være pålandsvind. Vi er mobile og kører altid lidt længere, hvis det betyder bedre forhold til undervisning. kitespottet bestemmes normalt senests 24 timer forinden kursusstart. Vores favorit kite-spots til undervisning er:


KITESURFING GAVEKORT

Giv en unik og anderledes gave! Oplevelsesgavekort til en uforglemmelig kitesurfing oplevelse.

BESTIL DIT KITESURFING GAVEKORT IDAG!

Står du og mangler en gave til kæresten, gommen, konfirmanden eller en god ven som fortjener en god oplevelse? Så er et gavekort til et kitesurfing kursus måske et godt bud! Vi sender et print-selv gavekort tilpasset dine valg.

UDLEJNING AF KITESURFING UDSTYR

Lej komplet kitesurfing udstyr ved Surf Agency i Århus! 

1
2
3
4
5
6
7
8

LEJ KITESURFING UDSTYR HURTIGT OG NEMT!

Når du lejer kitesurfing udstyr hos Surf Agency er det inklusiv alt det udstyr som du skal bruge for at komme på vandet! Du kan hente dit udstyr ved surf agency i Århus eller vi kan tage det med til dig på stranden. Du kan enten leje en komplet udstyrpakke eller udstyr seperat.

Udlejning af kitesurfing udstyr er en perfekt løsning til dig som:

 • Har været på kursus, men stadig i tvivl om kitesurfing er noget for dig.
 • Ønsker at komme hurtigt videre med kitesurfing efter endt kursus.
 • Står og mangler udstyr på din ferie i området.
 • Ønsker en bedre fornemmelse for kitesurfing inden investering i eget udstyr.

Du kan enten leje en komplet udstyrpakke eller udstyr seperat. Er I flere personer som ønsker at deles om en komplet kite gælder følgende priser:
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til én person: 450kr pr dag
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til to personer: 600kr pr dag
1 x komplet kitepakke + personligt udstyr til 3 personer: 750kr pr dag

Udstyr kan hentes og tilbageleveres hos:

Surf Agency

Tordenskjoldsgade 64
8200 Århus N

Tlf: 60 89 05 15

Udlejning af udstyr hos surfagency kræver at du tidligere har deltaget et kursus på en certificeret kite skole.

Searching Availability...

SURF AGENCY - DANSK SEJLUNION CERTIFICERET KITESKOLE

"DS-kitekurser er den nationale standard for hensigtsmæssig og sikker instruktion i kitesurfing. Dansk Sejlunion og den landsdækkende klub Kiteboarding Danmark anbefaler begyndere at tage et "DS-kitekursus" på en certificeret kiteskole."


KITESURFING HÆFTER

Efter endt kitekursus får du udleveret et "Kitesurfer Diplom" og en "Guide til nye kitesurfere". Klik på hæfterne til højre for at se hvad de indeholder. 

Når "Kitesurfer 1" og "Kitesurfer 2” diplomet er mestret kan du igennem Dansk Sejlunion bestille et plastkort, som dokumenterer dit niveau. Plastkortet giver gode muligheder for at leje udstyr og kitesurfe på lukkede strande rundt omkring i verden.

Kitesurfing Diplom Kiteskole Surfagency
kitesurfing guide

KONTAKT OS, VI SVARER HURTIGT! 

Brug vores formular nedenfor eller kontakt os pr mail eller telefon.

surf@surfagency.dk
FACEBOOK
+45 60 89 05 15

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

LEJ VORES VILDMARKSBAD HER PÅ VORES LOKATION ELLER TAG DET MED

Nyd varmen i kulden og oplev den ultimative outdoor aktivitet. Lej vores Vildmarksbad og forkæl dig selv, dine venner, familie eller dine kollegaer med den bedste afslappende oplevelse. Du kan leje den her ved vores havneoase, med udsigt til Aarhus Ø. Alt vil være ordnet og klar når du ankommer, eller også kan du afhente det og tage det med til din egen beliggenhed.

Måske planlægger du en Julefrokost, en fødselsdagsfest, fyraftens hygge, polterabend, romantisk aften for din partner, have fest, eller skal du hænge ud med vennerne eller din familie - det her er med garanti den ultimative oplevelse.

VILDMARKSBAD VED HAVNEOASEN

Kapacitet:
Vildmarksbadet kan rumme til 8 personer på en gang. Men I kan selvfølgeligt være større grupper og bruge badet på skift. Hvis i er mere end 8 personer har vi to hyggelige selskabslokaler i kan leje,  kan feste, slappe af og hygge.

BOOKING:

Reserver dato´en i vores kalender. Kom til vores havneoase og alt vil være gjort klar til jer. Vi fylder Vildmarksbadet, varmer det op og laver det hyggeligt til jer!  Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

AFHENTNING AF VILDMARKSBAD 

HOT TUB AFHENTNING:

Kunne du tænke dig at have Vildmarksbadet på din egen beliggenhed eller at nyde det ved vores havneoase? Du kan afhente det hos os og vi giver dig en 10 minutters introduktion.

FORBEREDELSER:

Det tager ca 2 timer at fylde karret med vand og ca 2 timer at varme vandet op. Ved efterspørgelse kan du hente det om aftenen inden jeres event (dette koster ikke ekstra), så du kan fylde det op aftenen forinden og kun koncentrere dig om at varme det op på selve dagen.
Efter brug - skal karret gøres rent med vand.

BOOKING KALENDER

Searching Availability...

Call Now Button