• CLUB SURFAGENCY - MEDLEMSKAB

  Pris 280 kr./md.

VELKOMMEN TIL CLUB SURF AGENCY

Ønsker du at dyrke Stand Up Paddle i Aarhus så er Club Surf Agency og Danmarks hyggeligste surfer community måske noget for dig. Vi har flere fællestræninger i løbet af ugen med efterfølgende sauna i vinterhalvåret og derudover har du adgang til udstyr fra 05 - 23:00 hele året rundt, så du kan komme på vandet lige så meget du har lyst til. Vi arrangerer også SUP ture til vestkysten, brætspil, pandekager, filmaften, yoga og meget mere hygge.
For at blive medlem af Club Surf Agency skal du have taget et introkursus. Klik her for tilmelding til SUP Intro Kursus

DINE MEDLEMSFORDELE

 • Fri afbenyttelse af klubbens SUP udstyr.
 • Faste ugentlige træninger og fællesskab året rundt
 • Tag en ven med gratis til SUNday-FUNday fællestræning
 • Omklædningsfaciliteter, toiletter, klublokaler
 • Familie-medlemskab rabat (50% rabat for dine børn)
 • Tag dine børn med gratis (under 12år)
 • Organiserede SUP camps til klitmøller
 • Rabat på våddragter & SUP gear fra Surline.dk
 • 50% rabat på leje af SUP bords, hvis du ønsker at have boards med på tur over flere dage. (fx weekend tur til vestkysten)
 • Afbenyttelse af Surfer Sauna i forbindelse med fællestræninger i vinterhalvåret
 • Rabatter ved deltagelse af SUP Surf camps og andre Surf Agency events

ET FLEKSIBELT MEDLEMSKAB

Prisen for et medlemskab i Club SurfAgency er 320 kr./md. Det er et fleksibelt medlemskab som kan opsiges på løbende måned + 1 måned. Derudover kan du altid sætte dit medlemskab i bero uden ekstra omkostninger. Bindingsperioden på medlemskabet er 3 måneder.

BLIV EN DEL AF VORES SURF FAMILIE

Club Surf Agency er drevet af surfer folk med en stor passion for surfing/vandsport! Vi tilbyder medlemmer mulighed for at dyrke SUP i et hyggeligt og aktivt fællesskab og hjælper dig med at udvikle din teknik og nå dine personlige mål med SUP-sporten. Hvad enten det er fælles SUP-hyggeture, SUP-racing, SUP-bølge surfing, SUP-yoga, balancetræning, eller du sigter imod at udøve SUP på konkurrenceplan, så finder du det her!

SÅ LET ER DET AT KOMME IGANG

Efter deltagelse af et SUP intro kursus kan du melde dig ind i Club Surf Agency. Ved deltagelse af din første hold træning får du nøglearmbånd og rundsvisning. Herefter kan du komme ud og SUP som det passer dig! ..også uden for vores normale åbningstider.

01 SUP KURSUS

Deltag vores 2,5 times SUP Intro Kursus før at du melder dig ind. Her lærer du alt hvad du skal vide om Sikkerhed på vandet, Paddle teknik, redingsøvelser, korrekt håndtering af udstyr mv. Kurset ruster dig bl.a til at tage på vandet på egen hånd. Vi afholder Intro kurser flere gange ugentligt. Se priser og datoer for kurserne her

02 TILMELDLING

Når du har tilmeldt dig Club Surf Agency medlemskab, kan du anmode om at blive en del af Facebook gruppen “Club Surfagency”. I gruppen tilmelder du dig din første holdtræning (Enten Newbie training eller SUNday - FUNday.

03 FÆLLESTRÆNING

Til fællestræning får du udleveret dit nøglearmbånd så du bl.a kan få adgang til faciliteter og udstyr uden for vores åbningstider. Du vil få en rundvisning af faciliteterne og blive sat ind i alt det praktiske du skal vide for at blive selvkørende.

04 SUP UBEGRÆNSET

Nu kan du komme og dyrke SUP som det passer dig. Og det kan du 05 - 23.00. Du kan desuden deltage de forskellige holdtræninger og møde de andre medlemmer. Du kan også skrive i facebook gruppen og planlægge ture med andre medlemmer.

SUP FÆLLESTRÆNINGER

- VINTERHALVÅRET (NOV - APRIL) -

Deltag vores forskellige ugentlige SUP træninger og dyrk SUP I et fællesskab. Vi kører hold med forskelligt fokus. Er du til hygge SUP eller måske mere til SUP race og fart? Antal, tidspunkter og datoer for holdtræninger tilpasses i løbet af året grundet de mørke måneder i vinterhalvåret.

SUP RACE – TRAINING

+ SØNDAG KL 11-13

Kom i form til at deltage i SUP konkurrencerne! Vi arbejder med vores turns, beach starts, prøver at øge vores udholdenhed og fart, arbejder med teknik og laver intervaltræning. Vi er på private race boards eller klubbens cruise boards. Race træning er ikke for begyndere men man kan godt være med selvom man ikke ønsker at konkurrere og man kan altid springe over et par sprints eller padle tilbage før de andre. Typisk padler vi 7-15km med høj intensitet.

SUNday FUNday

+ SØNDAG KL 13-15

Sjove og udfordrende øvelser hvor alle kan være med - også børn og begyndere. Vi laver f.eks. Teambilding øvelser, SUP Polo, SUP Yoga, opfinder nye lege, balanceøvelser, og laver små sjove konkurrencer. Vi padler ikke langt, typisk ud til vores lille strand lige udenfor havnen.

SUNRISE SUP

+ FREDAG KL 08 - 09:30

Morgen SUP er en god mulighed for at komme ud af sengen, mødes med andre klubmedlemmer og padle en tur ud at se solopgangen. Det er den bedste måde at starte dagen på!!!  Der er ikke en instruktør med så i bestemmer selv hvor langt i padler og hvor lang tid i har til rådighed.

WEDNESDAY WINTER FUSION

+ ONSDAG KL 17 - 18:30

Da det bliver tidligt mørkt i vinterhalvåret kører vi ikke træninger på vandet de sene eftermiddage. Istedet mødes vi til forskellige workshops / workouts. Wednesday Winter Fusion kan være alt fra Yoga session, board repair workshops, motivational talks, bølge teori, film-aftener, Is badning, eller hygge.

NEWBIE TRAINING

+ SØNDAG KL 11 - 13 (Denne træning kører ikke i vinterhalvåret, istedet deltager begyndere SUNday Funday som den første begynder træning, rundvisning og nøgleudlevering)

Begyndertræningen gentager nogle af tingene fra intro-kurset og så lærer i mere om håndtering af udstyr og de forskellige typer udstyr, og vi padler en god tur. Alle skal deltage i mindst én begyndertræning inden deltagelse i andre træninger eller inden man tager ud på egen hånd. Her udleveres også nøgle og mere info om klubben. Vi padler en tur sammen, hygger, lærer hinanden lidt at kende og der er masser af mulighed for at stille spørgsmål. Øvede klubmedlemmer er velkommen til at padle med og lære de nye medlemmer at kende.

SUP CRUISE

+ ONSDAG KL 17-19 (Denne træning kører ikke i vinterhalvåret da det bliver tidligt mørkt)

Vi padler lidt længere ture, arbejder lidt med vores teknik, hygger, snakker - lære hinanden at kende, laver lidt forskellige sjove øvelser - der har nogle gange været med eller drikke på turene også :-) Vi padler typisk omkring 5 km langsomt.

STAND UP PADDLE UDSTYR

Som medlem i Club Surf Agency kan du benytte klubbens udstyr. Du har adgang til et stort udvalg af forskellige typer professionelle kvalitets SUP boards, paddler, leash og svømmeveste. Som medlem skal du blot have din egen våddragt og evt støvler og handsker.

CLUB FACILITETER

Vi har et hyggeligt klub lokale, udstyrs garage, toiletter og indendørs og udendørs bad og omklædnings faciliteter.  Outdoor showers og udendørs faciliteter hvor der kan hygges før og efter træninger. Derudover vores populære surfer sauna som vi sørger for er brandvarm når vi kommer hjem fra trænings sessions i vinterhalvåret.

IKKE PÅ FACEBOOK? – SÅ TILMELD DIG TRÆNINGER HER

Har du ikke en facebook konto kan du tilmelde dig holdtræninger her. De specifikke oplysninger til træningsindholdet, instruktør, mv. vil dog ikke fremgå ved oline tilmelding.

Searching Availability...

Call Now Button