Kite Club Aarhus | Surf Agency

Surf Agency og Stay Salty Surf School går sammen med målsætningen om at endnu flere fortsætter kitesurfing efter endt kursus. Vi har derfor brugt de kolde stunder vinteren igennem på at udvikle et nyt koncept for kitesurfing. I fællesskab har vi skabt Kite Club Aarhus.

Kite Club Aarhus

Kitesurfing skal være et fællesskab, hvor man mødes, udveksler erfaringer og hjælper hinanden. 2 gange om måneden mødes vi på stranden, hvor en erfaren instruktør vil hjælpe jer på vandet. Ud over de 2 månedlige træninger, vil du sammen med dine kitesurf-buddies have mulighed for at tage på vandet på egen hånd.

Kite Club Aarhus | Surf Agency

Ny Kitesurfing kursusform

2017 bliver sæsonen hvor en ny kursusform er kommet til. I forbindelsen med det nye samarbejde, introducerer vi en ny og forbedret måde at lære kitesurfing på. Kurset kan beskrives med få ord, Sikkerhed, tryghed, fællesskab, lærerigt.

Modul A

Vi starter trygt ud i vores lokaler på Aarhus havn. Her vil en erfaren instruktør gennemgå alt teori og sikkerhed i forbindelse med kitesurfing.

Modul B

Det er for alvor her du finder ud af at kitesurfing er noget for dig. Du får her mulighed for at omsætte alt teorien fra tidligere til praksis. Du vil her lære basis kitekontrol, sikkerhed mm.

Modul C

Nu vil du være klar til at få et board på fødderne og suse hen over vandet. Vi repeterer alt fra modul A og B. Du vil herefter modtage diplom og kan kalde dig selv for kitesurfer.  

Kitesurfing Idrætshøjskolen

Kite Club Aarhus | Surf Agency

Kitesurfing kursus med Surf Agency

Kite Club Aarhus | Surf Agency

 

 

 

 

 

 

Vi siger ikke helt farvel til det gamle 7-timers kursus endnu.

Så er du typen der bare vil have det hele intensivt på en dag, har du stadigvæk mulighed for det.

Udstyr

Vi er glade for vores samarbejde med Neil Pryde. Det betyder at vi kan tilbyde det bedste udstyr til vores kursister. Vi benytter det sidste nye udstyr fra Cabrinha og NP Surf. Derfor vil vi også være at finde på Neil Prydes stand på Bådmessen i Fredericia d. 24-26 februar og 2-5 marts. Du vil her få mulighed for at se det nye udstyr, samt få en snak om
mulighederne for undervisning i kitesurfing. Vi håber at se så mange kitesurfere som muligt på vandet til sommer. Vil du også være en af dem? Du kan allerede booke dit kursus nu på: 
kiteclub.dk

Eller giv os et ring.

ALOHA!

6165 9933 – André

6089 05 15 – Michael