DEN PERFEKTE JULEGAVE-IDÈ

  • Gavekort Julegave Jul Ide SUP Stand UP Paddle

Giv en gave der vil blive husket!

De bedste gaver husker man. De bedste oplevelser husker man. Derfor er en oplevelse den perfekte gave til en du holder af!

Kender du en der, som os, elsker vand, sjov, udfordringer og hygge  – så er et gavekort til Surf Agency den perfekte gaveidé. Og giver du et gavekort til f.eks. Stand Up Paddle kursus for to personer, så kan det oven i købet være du er så heldig at få lov at være med, når gavekortet skal indløses :-)

Surf Agency tilbyder masser af forskellige oplevelser centreret omkring vand. Vi afholder Stand Up Paddle (SUP) intro-kurser, laver SUP gruppe events, udlejer SUP boards, vi har vores SUP Club og så har vi et lækkert outdoor wellness område med sauna og vildmarksbade til afslapning og hygge. Vi holder åbent og er på vandet året rundt så mulighederne er mange.

KØB DIT GAVEKORT HER!

KLIK PÅ BILLEDET ;-)

Det er også muligt at give et gavekort til en oplevelse for flere personer – det kan være til en søskendeflok, en flok fætre og kusiner eller en gruppe af kolleger. Modtagerne kan så booke eksempelvis et SUP gruppe event og tage på vandet sammen. Ved at lave noget sjovt og få nogle nye oplevelser sammen styrkes de menneskelige relationer og der er gode minder at huske tilbage på.

Det er muligt at give et gavekort til en specifik ting eller at give et værdibevis. I begge tilfælde kan modtageren benytte gavekort eller værdibevis til hvilket som helst af vores tilbud.

Hvordan gør jeg?

Du kan vælge at købe dit gavekort online via vores hjemmeside. Det er hurtigt og let og du modtager indenfor få minutter gavekortet på email. Gavekortet kan så printes ud og lægges under træet, eller det kan sendes videre til modtageren elektronisk.

Det er også muligt at komme forbi vores surfer kontor her på havnen i Aarhus. Her laver vi et fysisk gavekort som du får med og som du kan give i gave. Du får samtidig også en elektronisk kopi.

Vi er på kontoret dagligt frem til jul :-)

Gavekort Stand up paddle SUP

Ahoha, Glædelig Jul og Godt Nytår

fra

Surf Agency