MILJØKAJAKKEN

MILJØKAJAKKEN AARHUS

Gratis mod at du samler affald

Miljøkajakken kan du låne gratis i op til to timer hvis du samtidig forpligter dig til at indsamle affald på din tur gennem havneløbet eller kanalerne. NB Da dette initiativ indgår som en del af vores udlejningsforretning, kan der som følge af kundepres opstå ventetid på at komme i Miljøkajakken. Vi beder om din forståelse og tålmodighed.

På din tur i Miljøkajakken skal du samle skrald og bringe det retur til Surf Agency. Har du ikke samlet affald på turen og ikke overholdt de beskrevne krav for brug af Miljøkajakken, betragter vi turen som almindelig udlejning. Du vil da blive opkrævet det der svarer til to timers alm. kajakleje.

På turen er det vigtigt at du tager fotos af dig selv og det affald du samler. Fotosne skal deles på Instagram og Facebook med #miljøkajakken. Har du særlige gode fotos må du meget gerne sende dem til os på surf@surfagency.dk

Kajakken fremstår anderledes end andre kajakker der kan udlejes, for at gøre opmærksom på Miljøkajakkens budskab og inspirere andre til at sikre en renere havn. Ved at låne Miljøkajakken har man således mulighed for at nyde en tur i Aarhus Havn i kajak og samtidigt støtte et godt formål.

BOOK MILJØKAJAKKEN

Searching Availability...