• CHARMERENDE MØDELOKALE MED UDSIGT TIL HAVNEFRONTEN

  ET MØDELOKALE MED SURFER VIBES OG ALOHA

  BOOK ONLINE NU
 • UDSIGT OVER AARHUS Ø

Book det smukkeste Mødelokale i Aarhus med havudsigt!

Lad os vide, hvad I har brug for og så tager vi os af det. Med Surfskolen Surf Agency, Cold hawaii vildmarksbade og vores samarbejdspartnere, Hantwerk har vi masser af muligheder for at gøre jeres arrangement til et tilpasset og unikt arrangement.

Mangler i et sted at afholde Jeres Møde? Vi har et lyst og lækkert mødelokale på 50 m2 med plads til op til 30 mennesker? Med en perfekte lokation, lige ved det nye havneområde Aarhus Ø, tæt på vandet, naturen, gå afstand til centrum, Den Permanente og Risskov. Et lækkert Mødelokale med havudsigt til en billig og fornuftig pris! Pep Jeres møde op med en oplevelse på vandet med Stand Up Paddle surfing eller hop I et varmt vildmarksbad og mærk nydelsen og forkælelsen ved at sidde i et varmt spabad under åben himmel.

Ønsker i frokost, aftensmad Øl Vin mm., kan vores naboer og samarbejdspartnere Restaurant Hantwerk tilbyde forskellige catering løsninger  med servering. Lokalet er direkte sammenhængende med Hantwerk. Vi opstiller egen bar med selvbetjent fadølsanlæg, vin og lækre bobler. Maden kan leveres af Bistro Goulu/Hantwerk efter ønske. Mere info: http://www.hantwerk.dk/

PRISER

Lokalet kan bookes enten som halvdagsleje (op til 6 timer) eller heldagsleje (op til ca 12 timer). Lokalet kan senest anvendes frem til kl 00.00 og lokalet er derfor ikke beregnet til fester ud på natten. Ved booking af lokalet pålægges der et rengørings gebyr på 500,-
Ved bookning betales 1.000 kr depositum.  Vil du vide mere om det charmerende mødelokale "Blue Mind Room", så kontakt os gerne med en forespørgsel.

1500 kr / Halvdagsleje + rengøringsgebyr
2500 kr / Heldagsleje + rengøringsgebyr

BLUE MIND ROOM – LOKALE INFO

ET CHARMERENDE MØDELOKALE MED ALOHA OG SURFERVIBES!

KAPASITET

Blue Mind Room er et stort og hyggeligt mødelokale på 50 kvm. med plads til op til 30 deltagere. Lokalet ligger på 1 sal, med udsigt til vandet og den nye bydel Aarhus Ø. Udover gratis benyttelse af lokalets udstyr, bad og omklædningsfaciliteter kan der tilvælges catering, vandaktiviteter og udendøres hot tub (Vildmarksbad)

SÆRLIGT VELEGNET TIL:

 • Fødselsdage, konfirmationer & selskaber
 • Konferencer, kundemøder & Seminarer
 • Undervisning & Workshops

FACILITETER

Under Jeres arrangement er det naturligvis muligt at benytte lokalets udstyr uden ekstra omkostninger. Mødelokalet er udstyret med:

 • Projektor & whiteboard
 • Wi Fi-internet
 • The køkken, køleskab, miniovn, kaffekande, el-keddel og opvaskemaskine.
 • Adgang til toilet, bad og omklædnings faciliteter.

OPGRADER DIT MØDELOKALE MED VORES ANDRE AKTIVITETER

ALT PÅ ET STED - VORES HAVNEOASE!

CATERING

Ønsker i frokost, aftensmad Øl Vin mm., kan vores naboer og samarbejdspartnere Restaurant Hantwerk tilbyde forskellige catering løsninger  med servering. Se Julemenu her i forbindelse med lokaleleje: Julemenu i blueMind room!

Kontakt Hantwerk for spørgsmål og booking af Julemenu / Jule Event:

Hantwerk
Fiskerivej 2D
8000 Aarhus C
Tlf. 91 25 62 57
mail@hantwerk.dk
http://www.hantwerk.dk/


Julefrokost Aarhus Hantwerk Surf Agency

VILDMARKSBAD

Kombiner Jeres lokalebooking med vores Cold Hawaii Vildmarksbad og nyd hyggen og forkælelsen ved, at sidde i et varmt vildmarksbad under åben himmel med havudsigt! Vi sørger for alt praktisk; påfyldning og opvarmning af vand. Pris inklusiv brænde og vand. Vi har desuden bad og omklædningsfaciliteter til Jer. En ekstraordinær oplevelse! Prisen herunder er pr vildmarksbad, med kapacitet til 7-10 personer af gangen. Vi har 2 stk vildmarksbade og en ude sauna med plads til 10 personer. 

STAND UP PADDLE

Kombiner Jeres lokalebooking med to sjove timer på vandet med Stand Up Paddle Surfing (SUP). Efter en introduktion til basic teknik går det løs på vandet! Bliv udforderet med forskellige teambuilding øvelser og lege. Alt sammen med certificerede SUP instruktører. Pris inklusiv alt udstyr; SUP board, paddle, våddragt, redningsvest mv. Vi har lækre omklædnings- og badefaciliteter. 

ONLINE BOOKING

Searching Availability...

Call Now Button