• POLTERABEND MED STAND UP PADDLE SURFING OG OUTDOOR WELLNESS.

  – MED GARANTI FOR VAND I HÅRET OG STORE SURFER SMIL!

POLTERABEND I ÅRHUS

VORES DYGTIGE, INSTRUKTØRER SØRGER FOR EN GOD OPLEVELSE FOR ALLE, UANSET NIVEAU! SJOVERE BLIVER DET HVIS I ALDRIG HAR PRØVET SUP (STAND UP PADDLE) FØR! PÅ ET 1,5 TIMES SUP EVENT FÅR I ACTION, SUP POLO, SUP RACE, SUP STAFET, SUP LEGE & TEAM UDFORDRINGER! (OG MÅSKE ENDDA SUP YOGA)

PRIS 400,- / PERSON (1,5 TIME)

PAKKETILBUD 1

Vildmarksbad polterabend

1,5 times SUP surf event efterfulgt af 1,5 times afslapning og hygge i vores opvarmede vildmarksbade. Nyd et glas bobler eller friskbrygget fadøl!

PAKKETILBUD 2

Sauna aarhus polterabend

1,5 times SUP surf event efterfulgt af 1,5 times afslapning og hygge i vores opvarmede udendørs  surfer Sauna. Nyd et glas bobler eller friskbrygget fadøl!

PAKKETILBUD 3

sauna vildmarksbad aarhus

1,5 times SUP surf event efterfulgt af 1,5 times afslapning og hygge i vores opvarmede vildmarksbade & Surfer Sauna. Nyd et glas bobler eller friskbrygget fadøl!

+ SELKABSLOKALE

selskabslokale aarhus

I vores super hyggelige selskabslokale kan i hygge sammen, bestille mad eller feste lidt inden i skal videre i byen. spar 25% på lokalet når i kombinerer med outdoor wellness eller SUP event.

NICE TO KNOW INFORMATION

Herunder finder du svar på de fleste spørgsmål, men vi er altid glade for en snak (42903010) eller en mail hvis der er yderligere spørgsmål.

 • Hvis i ikke er sikre på deltagerantal kan i vente med at oplyse endeligt antal frem til 7 dage før arrangementet. (skrifteligt via mail)
 • Betaling senest 7 dage før arrangement. (via MobilePay eller online betalingslink)
 • Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i prisen (våddragt, board, svømmevest). Vi har våddragter i alle størrelser (xs - xxxl)
 • Alle deltagere på vandet skal være i stand til kunne svømme min. 200 m
 • Kom i god tid! Vi anbefaler at i ankommer 10 min før jeres arrangement starter så i er sikre på at få fuld tid på vandet.
 • Påregn ca +20 min hvis i er en stor gruppe (16 - 35 deltagere) til aktiviteter på vandet.
 • Påregn ca +20 min til bad og omklædning efter SUP turen

Det er heldigvis sjældent at vi har måtte aflyse et arrangement grundet dårlige vejrforhold.

Regnvejr er ikke en forhindring for at tage på vandet (vi bliver våde alligevel), men af sikkerhedsmæssige grunde aflyser vi i tilfælde af meget kraftig blæst, lyn og torden. I tilfælde af at Surf Agency aflyser pga urimelige vejrforhold refunderes betalingen. Under normale omstændigheder kan vi forudse en risiko for aflysning 1-2 dage i forvejen. Vi vil i så fald kontakte jer, og såfremt der er ledigt kan vi som alternativ aktivitet foreslå vildmarksbad eller Sauna event.

 • Indtagelse af alkohol før vandsportsaktiviteter er IKKE tilladt, men i er velkommen til feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer.
 • Drikkevarer kan bestilles fra Hantwerk. De har et bredt udvalg af lækre friskbryggede fadøl. Vin og Champagne. Få op til 30% rabat på drikkevarer ved køb af øl kander, vin når du samtidig booker sauna eller vildmarksbad event.
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency's og Hantwerks fælles udeområde. Det samme gælder i forbindelse med af leje af selskabslokalet.

Medbring badetøj og håndklæde (evt skiundertøj og uldsokker i vintermånederne). Solcreme til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet: Våddragter, veste (evt neopren sko, handsker og huer hvis nødvendigt i de koldere måneder), svømmeveste, SUP boards og padler

Vi SUP surfer hele året og tilbyder dermed SUP kurser og events året rundt. SUP er en fysisk sport der aktiverer alle kroppens muskler og med tykke våddragter, støvler, huer og handsker kan man sagtens holde varmen (vi har selvfølgelig alt hvad i skal bruge). Et godt ekstra tip er at bære uldundertøj og uldstrømper under dragten i vintermånederne.

 • SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og vores dygtige instruktører sørger for at alle har mulighed for at lære i eget tempo uden at gå glip af de sjove udfordringer og øvelser.
 • Vi fraråder dog SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende.
 • Deltagere skal kunne svømme min 200 m.

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde, konkurrencer og masser af sjov.

SUP POLO

SUP-polo er en helt ny vandsport/boldspil, hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet. SUP-Polo er en holdsport som vil udfordre jeres taktiske sans og få jer til at grine som aldrig før!

SUP RACE

3 - 2 - 1.. Goooo.. Skal der fart på? Få pulsen op med SUP Fun Race. Vi starter selvfølgelig ud med en running beach start. SUP surfer en lille distance i højt tempo..  Rundt om bøjerne med seje surfer turns, bedst som i lige har lært det! Vinderne bliver kåret!

SUP TANDEM

SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance (Read inderlår) og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker.

SUP  YOGA

Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

 • Velkommen samt kort præsentation af SUP programmet
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Kort instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt på land
 • Tekniske øvelser, balanceøvelser, surfer turns. SUP Race, SUP Polo, SUP Tandem challenge. SUP Yoga!!
 • Vi padler tilbage til Surf Agency - Omklædning og bad - Tak for idag!

Vi tager sikkerhed på vandet alvorligt. Alle deltagere bærer sikkerhedsgodkendte svømmeveste og vi gennemgår de forskellige sikkerhedsprocedurer med deltagerne inden vi tager på vandet. Vi benytter kun erfarne og certificerede SUP instruktører.

FIND VEJ TIL SURF AGENCY

Vi ligger placeret i Aarhus Lystbådehavn lige ned til vandet. Indgang til Surf Agency foregår fra vandsiden af bygningen. I kan finde parkeringsmuligheder (4 - 8 timers parkering) langs fiskerivej.

ONLINE BOOKING

Med vores online booking kan du hurtigt og nemt lave en reservation. Er du i tvivl om det endelige antal, så husk at du kan ændre deltagerantal helt op til 7 dage før arrangementet, det er dog ingen garanti for at der er plads, hvis I kommer væsentligt flere end i først har booket til. Efter din reservation modtager du en bekræftelsesmail med praktisk info og online betalingslink. Betalingen skal ske senest 7 dage før arrangementet. Kontakt os endelig på 42 90 30 10 eller på mail hvis I har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at se Jer.

VÆLG EN DATO
UDFYLD DETALJER
DU MODTAGER
BEKRÆFTELSE PÅ MAIL
BETALING SENEST 14 DAGE
FØR EVENT
VI SES TIL ET FEDT EVENT!

Searching Availability...

Call Now Button