DEN PERFEKTE POLTERABEND I AARHUS!

Vi kender alle udfordringerne ved at planlægge en polterabend. Det skal være sjovt, ikke for dyrt, der er et kæmpe udvalg af aktiviteter at vælge mellem, der skal arrangeres transport fra A til B til C samtidig med at man gerne vil have muligheden for at få en drink eller to.

Vi har selv været med til at planlægge polterabends og har nu også afholdt polterabend events på havnen i Aarhus gennem de sidste 5 år. Og her er vores forslag til en perfekt polterabend, der kræver minimal koordinering.

START DAGEN MED EN GOD MORGENMAD (9.00-10.00)

Hvis i vil undgå at sidde mast sammen i bruden eller gommens lille lejlighed, eller vil undgå den efterfølgende oprydning så “kidnap” dagens hovedperson og spis morgenmad i vores Surf Oase ved vandet..

I kan medbringe jeres egen morgenmad og nyde den med udsigt over havnen, enten i vores udendørs lounge område eller ved borde og bænke i nærheden.

En anden mulighed er at leje vores hyggelige surfer-event lokale. Her er plads til op til 30 personer og med et lille køkken og alt hvad der hører til. Lokalet kan lejes for 600kr pr time, eller for kun 450kr/time in forbindelse med Stand up paddle eller outdoor wellness events.

Polterabend Århus

TID TIL ACTION PÅ VANDET (10.30 – 12.00)Polterabend Aarhus

Stand up paddle surfing (SUP) er den perfekte aktivitet at starte dagen med! Vand gør os glade og action med gode store grin og vand i håret er oplagt til en fantastisk dag.

Efter en varm velkomst hopper i i en våddragt og får udleveret det øvrige udstyr. Vi har våddragte i alle størrelser samt toilet, omklædning- og badefaciliteter. Efter en kort instruktion på land hopper vi på vores SUP boards til 1,5 times sjov og action i de smukke omgivelser som Aarhus bugten byder på. Vi starter i havnen og padler ud mod bugten hvor vi udfordrer jer med forskellige øvelser og lege. Vores certificerede instruktører sørger for sikkerheden og for at alle bliver udfordret på et passende niveau og har det sjovt.

polterabend for kvinder Aarhus c

forsalg til aktivitet

HYGGE OG AFSLAPNING MED OUTDOOR WELLNESS! (12.00 – 13.30)

Efter der har været knald på på vandet kan i vende tilbage til vores surfer oase hvor i kan opleve den ultimative afslapning, hygge og lækre drikkevare i vores vildmarksbade (hot tubs) og/eller sauna. Vi sørger for at alt er klargjort. Friskt vand, opvarmet til 38 grader i vildmarksbade og en glohed sauna med med essentielle olier venter på jer. Lækker nybrygget øl eller god vin og bobler fås til Surfer-pris (150kr/kande øl) hos vores nabo Hantwerk. Ved booking af outdoor wellness i forbindelse med SUP event får i 25% rabat på outdoor wellness (se vores pakkeløsninger)

Polterabend

aktiviteter og ideer polterabend

Wellness

FROKOSTTID (14.00 – 15.00)

Til frokost kan vælge at medbringe noget selv, eller vælge en af de mange muligheder vi har i nærheden. I kan f.eks. bestille frokost sandwiches eller fiskefrikadeller from Clausens Fiskehandel i nabobygningen, få burger (130kr) eller tapas (200kr for 2 personer) hos Hantwerk, hente smørrebrød eller en bøfsandwich hos Havnens Perle eller smutte over efter pita fra pita baren en blot to minutters gåtur væk.

FLERE SJOVE AKTIVITETER! (15.00 – 16.30)

I stedet for at skulle til at flytte festen kan i skabe jeres egne aktiviteter i nærheden. Vi er omgivet af smukke områder som Risskov og Aarhus Ø, hvor i har mulighed for masser af sjove lege og hygge (f.eks. boldspil, skattejagt, yoga).

Vi har også Carver boards (surf skateboards) i kan låne til at udfordre brud eller gom, eller i kan inviterer et festligt indslag til at komme og underholde jer her på havnen.

-Vi tilbyder også en surf-skate instruktør der kan guide jer igennem nogle underholdende lege (300kr/time).

-Vi kan lave et sjovt foto-shoot! Der er masser af mulighed for nogle flotte billeder i nogle fantastiske omgivelser (500kr/timer inklusiv de 20 bedste billeder)

-Vores nabo Hantwerk tilbyder øl og vin-smagning

AFTEN SJOV OG BALLADE !

Vores Surfer-mødelokale kan også bookes om aftenen, så i kan nyde mad og kvalitetsøl/vin i private omgivelser. Pris for leje en halv dag (op til 4 timer) er 1500kr eller en hel dag for 2000kr (op til 8 timer).

Ønsker i at tage hjem og gøre jer klar til aftenen eller at tage videre ind til midtbyen til middag eller dans, så ligger vi i gåafstand af byen og tæt på gode forbindelser med offentlig transport.