‘SOMMER SURF PROJECT’ MED IDRÆTSHØJSKOLEN AARHUS

 

I 2014 startede vi med at undervise i KitesurfingIdrætshøjskolen Aarhus og allerede året efter besluttede skolen sig for, at oprette valgfaget ”SURFING” som et af deres sommerspecialer.

På nuværende tidspunkt har vi æren af, at køre forløbet for hele 17 elever fra skolens efterårsophold. I løbet af de første ugers sommerskema samt i weekender, hvor vejret tillader det, har eleverne mulighed for at prøve kræfter med surfing.

Efter elevernes første Kitesurf session i Skæring, hev vi fat i dem for at høre dem ad, omkring deres motivation for at vælge SURFING som sommerspeciale.

”Jeg har altid gerne villet prøve det, idet nogle af mine venner Kitesurfer. Derfor er det her en gylden mulighed for mig, da både faciliteterne, udstyret og miljøet er fantastisk her” fortæller Bastian med stor begejstring

Dagens session bød på helt perfekte vind- & vejrforhold og elevernes entusiasme var stor. Vi spurgte ind til to af pigernes førstegangsoplevelse på vandet.

”Det ser simpelthen så let ud, men jeg blev faktisk overrasket over hvor meget sværere det egentlig var. For mig handler Kitesurfing også om personlig udfordring samt udfoldelse og det er ovenikøbet god træning” siger Sofie og Carita med et stort smil på læberne

Sidst men ikke mindst lød det afsluttende spørgsmål til de 17 elever sig på, hvorvidt de vil fortsætte med Kitesurfing Hertil blev der i kor råbt ”HELL YEAH”