STAND UP PADDLE SURFING I ÅRHUS FOR HELE FAMILIEN !

VI STÅR KLAR NÅR DET PASSER JER!
ÅBENT ALLE DAGE 10:00 - 19:00.
I VÆLGER DATO OG TIDSPUNKT, SÅ STÅR VI KLAR MED ALT UDSTYR! 

Sommeren har har for alvor meldt sin ankomst. Endelig er det sommerferie og nu er der til famille hygge, udflugter og nye udfordringer! Måske var det noget med en ægte surf oplevelse med Surf Agency?  Stand Up Paddling - SUP - er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport”fordi den er sjov, ny og nem at gå til. Alle kan lære at SUP! Det er en fantastisk kombination af træning for både krop og sind. Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær.

SOMMERFERIE FAMILIE SUP

Ved booking af min 4 personer:

2 timer. inkl. alt udstyr, våddragt og svømmevest
Voksen: Pris: 350 kr
Børn u. 15: Pris: 250 kr

I sommerferien (perioden 25 juni - 9. August​) tilbyder Surf Agency begyndervenlige kurser i Stand Up Paddle Surfing for hele familien! Udover de to ugentlige SUP Intro hold hver torsdag og søndag, har vi nu åbnet kalenderen med ubegrænset booking muligheder, alle hverdage og weekender i sommerferien! “Sommerferie SUP” holdene er børnevenlige egner sig godt til hele familien! I vælger dato og tidspunkt, så står vi klar! (minimum 4 personer ved booking).

Vandet er vores legeplads! Og alle kan få en Skøn oplevelse med SUP, så tag din familie under armen og kom ned prøv SUP med Surf Agency!
Vi glæder os til introducere jer til denne fantastiske vandsport!

HVOR AFHOLDES KURSET ?

Kurset vil blive afholdt ved Århus Lystbådehavn. Derfra  surfer vi afsted ud langs Århusbugten
Vi mødes ved Surf Agency: Fiskerivej 2, 8000 C. 

HVAD LÆRER VI ?

Denne dag vil du blive introduceret til sporten og lære de basale teknikker i Stand Up Paddle surfing. Du vil få masser af tid til at lege på boardet og afprøve teknikkerne i praksis – og måske skubbe dine venner i vandet. Hvad enten du er intereserret i træningsudbyttet, naturoplevelse eller det sociale samvær i Stand Up Paddlesurfing får du det her. Vi giver dig den rigtige start, både hvis du bare gerne vil have en god, sjov oplevelse på vandet, eller hvis du stiler mod på sigt at paddlesurfe de store bølger. Når du har taget begynderkurset kan du leje SUP-udstyr hos Surf Agency eller blive medlem af SUP Club Aarhus og padle ud på egen hånd.

DETTE 2 TIMERS “BEGYNDER KURSUS” GIVER DIG:

• Den rette håndtering af udstyret
• Sikkerhed på vandet
• Viden om vejrforhold og vandsport
• Paddle, vende – og balanceteknikker

HVAD SKAL VI MEDBRINGE ?

SURF Agency står for alt nødvendigt udstyr fra SUP board og paddel til våddragt og svømmevest. Du skal blot selv medbringe badebukser, håndklæde, solcreme og solbriller. Vi har Bad og omklædnings faciliteter.

AFLYSNINGS VILKÅR

Evt. afbud skal ske senest 24 timer før kurset.

I tilfælde af at Surf Agency bliver nødt til at aflyse kurset pga dårlige vejrforhold kontakter vi dig i god tid forinden og informerer dig. Ved aflysning er du velkommen til at booke en ny dato i vores bookingkalender.

EFTER KURSET

Når I har taget begynderkurset og gerne vil fortsætte med SUP kan I leje SUP-udstyr hos Surf Agency og padle ud på egen hånd. Eller I kan blive medlem af vores Klub, SUP Club Aarhus, https://surfagency.dk/sup-club-aarhus/

SUP Club Aarhus er en privatejet klub drevet af en stor passion for surfing/vandsport og vores mål er at gøre surfsporten lettere tilgængelig, så flere kan få denne fantastiske fornemmelse af at stå på vandet. 

Som medlem bliver du en del af et hyggeligt surfer-fællesskab i Aarhus og får mulighed deltage i en ny, spændende og anderledes klubaktivitet selv om du bor i storbyen. Med vores nye attraktive lokation ved Aarhus nye havne front, placeret tæt ved vandet lige ved siden af havnes hyggeligste Vin café “Vindanmark”, er vi glade for at kunne skabe et unikt surfermiljø fyldt med surfervibes og aloha i vores allesammens nye bydel Aarhus Ø.

VÆLG DATO OG TIDSPUNKT I KALENDEREN 

VI STÅR KLAR TIL AT TAGE IMOD JER! 

Searching Availability...

HVAD VI ELLERS TILBYDER