STAND UP PADDLE FOR BØRN

STAND UP PADDLE vinder ikke kun  popularitet ved voksne, det er også en ekstremt sjov vandsport for børn og en fantastisk måde at introducere en spændende form for cross training samtidig med at have det sjovt ude på vandet. Uanset om dit barn er atletisk eller ej , så kan STAND UP PADDLE nydes af børn i alle aldre, og fordelene er mange.

BARNETS KROPSBEVIDSTHED

Udover at være ekstremt sjovt, så styrker STAND UP PADDLE også  barnets balance, koordination, kondition og selvtillid! STAND UP PADDLE er for alle aldre og størrelser. Du vil styrke din krop, næsten uden du lægger mærke til det. Det vil blive en succes! What´s not to like?

STAND UP PADDLE giver en rigtig god cross træning, der hjælper med at forbedre balance, koordination, udholdenhed samt forbedre din generelle styrke. Selv hvis du ikke paddler, men blot står på boardet, så  hjælper det på din balance færdigheder.

Ved STAND UP PADDLE bliver alle muskelgrupper engageret. Benene er næsten altid let bøjet og skuldre, øvre ryg, bryst, arme og centrale muskler skal alle arbejde sammen for at bevæge og styre boardet.

Børn, der dyrker STAND UP PADDLE har tendens til at have en bedre kropsbevidsthed og bedre atletisk kapacitet. Det bedste er dog, at det er så sjovt! 

MINDFULLNESS & MEDITATION

STAND UP PADDLE kan afhjælpe en presset og stresset hverdag, specielt for vores kære børn. Der nu har længere skole dage og flere ting de skal forholde sig til. Vi skylder os selv og vores guldklumper mediative stunder, der kan tanke os op med ny energi.

Det handler om, hvordan man kan øve sig i at være til stede og forholde sig til det, der sker i øjeblikket på en venlig og hensigtsmæssig måde.

Når man træner dette regelmæssigt i hverdagen, synes det i første omgang at balancere dig selv. Det virker stressreducerende og forbedrer ens evne til at være fokuseret og til stede her og nu. Det fremmer derudover vores sundhed og velvære, og kan hjælpe med at forbedre selvværd.

Med regelmæssig motion styrket kvaliteter tilstedeværelse og empati.

STAND UP PADDLE har et stort element af mindfulness i sig selv. Du er fokuseret på, hvad der sker i øjeblikket, fordi øvelsen kræver det. Når kroppen konstant er i bevægelse, hvor du hele tiden har fokus på vægten og til at forblive på boardet. Når hverdagens bekymringer og travlhed er sat på pause, er aktiviteten altopslugende.

Hvad der tæller er at mestre board, vand eller bølger, eller at nå målet. Når aktiviteten er tilpasset ens færdigheder, mens du arbejder for at mestre boardet, befinder du, dig i en flow zone.
Bevægelserne og rytme giver tankerne fred. Sporten og vandet dulmer sanseindtryk fra dagen, og man er i stand til at se begivenhederne i et nyt lys.Samtidig giver vand en behagelig sindsro.

Man tager en pause, trække vejret roligt og dybt ind og ud, nyder udsigten og rytmen af bølgerne, en fantastisk meditativ oplevelse. Dette er  “at fremme sundhed og velvære”