STAND UP PADDLE SURFING I ÅRHUS

STAND UP PADDLE SURFING I AARHUS

SE OVERSIGT OVER ALLE DINE MULIGHEDER

Stand Up Paddle surfing også kaldet “SUP” er blevet super populært de seneste år. Aarhus giver fantastiske muligheder for at dyrke SUP. Her er en oversigt over alle dine muligheder for at prøve SUP i Aarhus med Surf Agency.

SUP KURSER

Vores SUP intro kurser giver den nødvendige viden for at du rigtigt og sikkert kan komme i gang med SUP. Efter dit SUP kursus kan du blive medlem af Club Surf Agency, Som giver dig adgang til fællestræninger, faciliteter og ubegrænset lån af SUP udstyr.

GRUPPER, FIRMA OG POLTERABEND

konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove udfordringer. Alle kan være med! Som tilvalg kan I med vores pakkeløsning efterfølgende nyde 1 times outdoor wellness i vores opvarmede vildmarksbade eller Sauna.

SUP GRUPPE EVENT

På gruppe kurset vil i få masser af tid til at lege på SUP boardet og i vil blive udfordret med sjove balance og samarbejdsøvelser.

SUP FIRMA EVENT

SUP kursus undervisning

Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

SUP POLTERABEND EVENT

Vores SUP polterabend events lægger vægt på en sjov oplevelse hvor korrekt teknik betyder mindre end grin og en god oplevelse.

PAKKELØSNINGER MED SUP OG OUTDOOR WELLNESS

En tur på vandet suppleres perfekt af efterfølgende Outdoor Wellness. Tilbage på land hopper vi i opvarmede vildmarksbade og sauna til velfortjent afslapning og hygge. Nyd friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk.

GRUPPE PAKKEN

2 timers SUP gruppe event efterfulgt af 1 times Outdoor wellness. inkl. gratis bobler.

FIRMA PAKKEN

2 timers SUP team event efterfulgt af 1 times Outdoor wellness. inkl. gratis bobler.

POLTERABEND PAKKEN

1,5 times SUP polterabend event efterfulgt af 1 times Outdoor Wellness. inkl. gratis bobler.

SUP BOARD LEJE OG MEDLEMSKAB

SUP board udlejning er en god og hurtig måde at komme ud og nyde vandet. Medlemskab er for dig som allerede har taget et SUP kursus og bare vil have mere SUP!

SUP BOARD LEJE

SUP boardleje er inkl. alt udstyr. Board, paddle, våddragt, vest, neoprene sko.

MEDLEMSKAB

Ubegrænset lån af SUP udstyr og ugentlige fællestræninger. Tag på vandet lige så meget som du har lyst. Pris: kun 320/md

HVAD ER SUP ?

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Den er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordrer og forbedrer balancen og hjælper dig til at mærke hele din krop. Tæerne bruges til at holde balancen, core-muskulaturen styrkes, når du padler, og hovedet skal holde et vågent øje med omgivelserne. Udover at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør, at man er til stede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov.

SUP

SUP (Stand Up Paddle) SUP surfing, Stand Up Paddle surf, Standup paddle boarding. Kært barn har mange navne. Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Den er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov

Stand Up Paddle i Aarhus 

Aarhus giver fantastiske muligheder for at dyrke SUP. Fra havnen er der mulighed for at padle mod Risskov, rundt om Aarhus Ø, en tur til Dokk1 eller endda en SUP tur til og fra Brabrandsøen, igennem kanalerne.

Og fra Marienlyst lystbådehavn er der mulighed for at padle mod Moesgård Strand langs strande og skov.

Her er en oversigt over alle dine muligheder for at prøve SUP i Aarhus med Surf Agency.

Surf Agency er beliggende i hjertet af Aarhus i gåafstand fra Aarhus C, ved Aarhus havn. 

Hvad er Stand Up Paddle (SUP)?

Stand Up Paddle  er en udendørs vandsport aktivitet, hvor man står op på et stort surfbræt  og bruger en padle til at bevæge sig afsted hen over  vandet. Surfbrættet har volumen nok til at du kan stå på det og holde balancen uden at “synke” i modsætning til de mindre traditionelle paddle/surf boards, hvor det først er når der er fremdrift i bordet fra bølgens kraft at man kan stille sig op på boardet og ride på bølgen. 

Paddleboarding har sine rødder i Afrika, Sydamerika og den gamle polynesiske kultur. Historikere mener, at træpaddleboards blev brugt af indfødte fra det 16. århundrede til at bevæge sig fra et sted til et andet og også for at fange bølger for sjov.

Hvad er SUP godt for? 

SUP udfordrer og forbedrer balancen og hjælper dig til at mærke hele din krop. Tæerne bruges til at holde balancen, core-muskulaturen styrkes, når du padler, og hovedet skal holde et vågent øje med omgivelserne. Udover at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør, at man er til stede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov.

Hvorfor SUP?

SUP åbner  også op for nye og uventede muligheder uden for surfing som sportsgren . Stand-up paddleboards bruges også til blandt andet yoga, pilates, fiskeri og Stand Up paddle surfer har mulighed for at tage deres børn og enda hunde med ud. Man kan stå, ligge eller sidde på boardet i fremdrift, så alle kan være med på trods af balanceevne, mod, alder og størrelser og kan endda  udøves på trods af visse skavanker (læs mere om skavanker og SUP her). Du kan bruge SUP boardet til at slikke sol, som transportmiddel, som en legeplads eller fitnessudstyr.

Der er flere typer SUP-board til forskellige formål. Du finder modeller til racing, surfing, fladt vand og crossover-versioner (Læs mere her)

I dag er stand-up paddleboarding hovedsagelig en fritidsaktivitet, men der er også flere konkurrencer, der finder sted over hele verden. (læs om vores SUP Race Team her )

Ligesom surfing er stand up paddle boarding en livsstil, der virkelig kan trække folk ind. Der er Adrenalin Rushet  når man falder i vandet og balance og styrketræningen, men med SUP er der også en anden unik følelse af ​​at være ét  med naturen, som når du  du padler rundt lige før solnedgang og den  enestående følelse du får af at du kan “gå” en tur på vandet, hvor folk normalt ikke “går”, samt eventyret og kammeratskabet ved at udforske nye steder med nye mennesker i en ny sport.

Stand Up Paddle- Hvordan kommer du igang?

Du har flere muligheder  for at komme igang med SUP hos Surf Agency.

Er du nybegynder og nysgerrig på SUP, men ikke helt klar til at smide dig ud i sportsgrenen  endnu, så er din bedste valgmulighed at leje et board i to timer. Med lejen får du en quickie-intro der viser dig hvordan du står op, padler og du får noget SUP sikkerhed og regler på vandet med dig. Læs mere om board leje her.

Er du klar til mere så kan det være at du gerne vil være med i Surf Agency klubben. Læs mere om hvad du får ud af klubben her.

For at blive medlem skal du tage vores SUP-kursus. Læs mere her. Dette skal du for at sikre at du får styr på de bedste teknikker og sikkerhed til vands, såsom  at lære at redde andre med brug af dit SUP board til søs og for at du virkelig kan tage fat på din nye sportsgrene uden at komme til skade eller komme i fare.

Når du har taget kurset kan du blive medlem af Surf Agency klubben.

Call Now Button