SUP KURSUS I AARHUS

KUNNE DU TÆNKE DIG AT PRØVE STAND UP PADDLING ELLER VIL DU I GANG MED DYRKE SPORTEN?
SÅ ER DU KOMMET TIL DET RIGTIGE STED!

Stand up paddling (SUP) er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. Hvad enten du er interesseret i træningsudbyttet, naturoplevelsen eller det sociale samvær finder du det her. Vores intro kurser giver den nødvendige viden for at du rigtigt og sikkert kan komme i gang med SUP. Alt udstyr er inkluderet i alle vores kurser (f.eks. Våddragt, boards, svømmevest).

Find den type kursus der passer bedst til dig herunder!

Finder du ud af at Stand Up Paddle er det fedeste og du gerne vil have mere, så kan du efter dit SUP kursus blive medlem af SUP Club Aarhus.

SUP KURSUS (PÅ HOLD)

+ OKTOBER – MARTS: INKL SAUNA ;-) +

(2,5 TIME  –  600 KR / PERSON)
HVER SØNDAG KL: 10:00 – 12:30

På ugentlige fastlagte datoer kan du tage et SUP kursus på et hold med plads til ca 12 personer (max 6 kursister/instruktør). Dette SUP kursus er perfekt til dig hvis du ønsker at komme rigtigt og sikkert i gang med SUP, men også for dig som blot ønsker at prøve SUP og få en god og sjov oplevelse på vandet!

SUP kursus undervisning

SUP KURSUS (PRIVAT)

+ OKTOBER – MARTS: INKL SAUNA ;-) +

(2,5 TIME  –  700 KR / PERSON )

Det private SUP kursus giver dig mulighed for at booke præcis den dato og det tidspunkt der passer dig bedst (min. 2 personer). Dette SUP kursus er også et godt valg hvis du ønsker lidt ekstra opmærksomhed/feedback fra SUP instruktøren, hvis i har særlige behov eller hvis i blot foretrækker at starte uden at have andre i nærheden.

SUP aloha tandem surfing

SUP KURSUS (GRUPPE)

(2 TIMER  – 500 KR / PERSON)

Er i en gruppe (min. 4 personer) som kunne tænke jer at prøve Stand Up Paddling, så laver vi et fedt arrangement for jer. På gruppe kurset vil i få masser af tid til at lege på SUP boardet og i vil blive udfordret med sjove balance og samarbejdsøvelser, og måske endda SUP polo eller SUP Yoga!
SUP aarhus lystbådehavn kursus

SUP KURSUS (FAMILIE)

(2 TIMER  – 250 – 500 KR / PERSON) 
Børn kan sagtens dyrke SUP, og hvis i har børn under 12 år vil vi anbefale at i vælger et familiekursus. Her vil vi sørge for at gennemgå de vigtigste elementer men vi tager også tid til at lege og hoppe i vandet. Vi gennemgår sikkerhed og forholdsregler for børn på vandet, på børnenes præmisser.

Familie på SUP bards

SUP KURSUS (SKOLER)

(2 TIMER  –  400 KR / PERSON) 
Giv dine elever en fantastisk oplevelse på vandet med SUP! Vi har stor erfaring med undervisning af skoleklasser, højskoler, efterskoler og institutioner. Med udgangspunkt i at alle får en sjov og god oplevelse udfordrer vi eleverne med forskellige sjove lege, boldspil, samarbejds- og redningsøvelser! Har I elever med særlige behov tilpasser vi arrangementet og aktiviteterne.

Surfer pige på SUP board

SUP EVENT
(SPORTS KLUBBER)

Vi kan tilbyde en anderledes måde at kickstarte sæsonen for jeres Sports Klub. Spillere og trænere får mulighed for at opleve Stand Up Paddle Surfing (SUP), som er en sportsgren i rivende udvikling både i Danmark og på verdensplan. I får en grundig introduktion til SUP, og får ca 1,5 – 2 timer på vandet. Tempoet og øvelserne er så alle kan være med, og der vil være fokus på samvær, samarbejde og masser af sjov. På vandet er der mulighed for at spille SUP-polo og prøve et XXL SUP-board, hvor der er plads til op til 8 personer på samme tid. Der er mulighed for at tilvælge vildmarksbad samt sauna, som I kan nyde efter turen på vandet.

Call Now Button