SUP INTRO KURSER

Vores SUP intro kurser giver den nødvendige viden for at du rigtigt og sikkert kan komme i gang med SUP. Finder du ud af at Stand Up Paddle er det fedeste og du gerne vil have mere, så kan du efter dit SUP kursus blive medlem af Club Surf Agency, Som giver dig adgang til fællestræninger, faciliteter og ubegrænset lån af SUP udstyr.

SUP KURSUS (PÅ HOLD)

(2,5 TIME  –  600 KR / PERSON)
Søndag

SUP kursus undervisning

Hver søndag tilbyder vi at du tage et SUP kursus på et hold med andre deltagere. Dette SUP kursus er perfekt til dig hvis du ønsker at komme rigtigt og sikkert i gang med SUP, eller måske overvejer at blive medlem i Club Surf Agency, men også for dig som blot ønsker at prøve SUP og få en god og sjov oplevelse på vandet! Kurset giver adgang til at blive medlem i SUP klubben. 

SUP KURSUS (PRIVAT)

(2,5 TIME – 700 KR / PERSON)
MIN 2 PERSONER
GRUPPERABAT VED MIN. 4

Det private SUP kursus giver dig mulighed for at booke præcis den dato og det tidspunkt der passer dig bedst.. Dette SUP kursus er også et godt valg hvis du ønsker lidt ekstra opmærksomhed/feedback fra SUP instruktøren, hvis i har særlige behov eller hvis i blot foretrækker at starte uden at have andre i nærheden. Finder du ud af at SUP er det fedeste, kan du efter kurset kurset blive medlem i Club Surf Agency

SUP KURSUS (FAMILIE)

(2 TIMER – 400 – 600 KR / PERSON)

Børn kan sagtens dyrke SUP, og hvis i har børn under 12 år vil vi anbefale at i vælger et familiekursus. Her vil vi sørge for at gennemgå de vigtigste elementer men vi tager også tid til at lege og hoppe i vandet. Vi gennemgår sikkerhed og forholdsregler for børn på vandet, på børnenes præmisser.

SUP EVENTS I AARHUS

Der er masser af surfer vibes når vores passionerede instruktører tager jer med på vandet til konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove udfordringer. Vi tager udgangspunkt i et gennemtestet program, der altid tilpasses den enkelte gruppe – ALLE kan være med! Som tilvalg kan I med vores pakkeløsning efterfølgende nyde 1,5 times outdoor wellness i vores opvarmede vildmarksbade eller Sauna. Bestil friskbrygget øl fra nabo bryggeri. Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer for en anderledes og hyggelig dag.

SUP GRUPPE EVENT

(2 TIMER  –  500 KR / PERSON)
4 – 70 PERSONER

Er i en gruppe som kunne tænke jer at prøve kræfter med Stand Up Paddling, så laver vi et fedt arrangement for jer. På gruppe kurset vil i få masser af tid til at lege på SUP boardet og i vil blive udfordret med sjove balance og samarbejdsøvelser, og måske endda SUP polo eller SUP Yoga! Gruppe kurset er egent til gruppe størrelser fra 4 – 70 personer.

SUP TEAMBUILDING EVENT

(2 – 2,5 TIMER  –  500 KR / PERSON)
(PRIS INKL MOMS)

SUP kursus undervisning

Vores Stand Up Paddle teambuilding event i Aarhus egner sig perfekt til personale turen, sommerfesten eller ryste sammen turen, – lige meget om I er 4 eller 100 ansatte. Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

SUP POLTERABEND EVENT

(1,5 TIME  –  400 KR / PERSON)
MIN. 4 PERSONER
(KUN LØRDAGE & HELLIGDAGE)

Sjovere bliver det hvis I aldrig har prøvet Stand Up Paddle før! På et 1,5 times SUP event får i action og SUP lege, – SUP polo (vand polo), SUP race, SUP stafetter og måske endda SUP Yoga! Vores SUP polterabend events lægger vægt på en sjov og udfordrende oplevelse hvor korrekt teknik betyder mindre end grin og en god oplevelse. – og vigtigst ALLE kan være med og får en god oplevelse.

SUP BOARD UDLEJNING OG MEDLEMSKAB

Lej dit SUP Board idag hos Surf Agency og nyd Aarhus på vandet. Har du kun lidt eller ingen erfaring med SUP skal du have lidt undervisning først, så du får en god og sikker oplevelse på vandet.

Ønsker du at få adgang til ubegrænset boardleje & fællestræninger via medlemskab i Club Surf Agency skal du forinden deltage et SUP intro kursus..

SUP BOARD LEJE INKL. QUICKIE INTRO (2 TIMER)

HALV TIMES QUICKIE INTRO + 1,5 TIMES BOARDLEJE 
300,- KR / PERSON

2 timers SUP board leje hvor du den første halve bliver hjulpet igang med udstyr, sikkerhed og paddel teknik. “Quickie intro” kalder vi det og det giver dig den rigtige start på din boardleje. SUP boardleje er inkl. alt udstyr. Board, paddle, våddragt, vest, neoprene sko.

SUP CLUB MEDLEMSKAB

CLUB SURF AGENCY MEDLEMSKAB
320,- KR / MÅNED

Ubegrænset lån af Stand Up Paddle udstyr på månedlig basis! Ønsker du at dyrke Stand Up Paddle regelmæssigt og blive en del af et Surfing fælleskab så er et Club Surf Agency noget for dig. Vi har flere fællestræninger i løbet af ugen. Derudover har du adgang til udstyr fra 05 – 23:00 hele året rundt, så du kan komme på vandet lige så meget du har lyst til. For at blive medlem af Club Surf Agency skal du først hoppe på et 2,5 timers Stand Up Paddle introkursus.

SUP FOR SKOLER OG INSTITUTIONER

Oplev Stand Up Paddle Surfing (SUP), som er en sportsgren i rivende udvikling både i Danmark og på verdensplan. I får en grundig introduktion til SUP på land, og derefter 1,5 – 2 timer på vandet. Tempoet og øvelserne er så alle kan være med, og der vil være fokus på samvær, samarbejde og masser af sjov. En fantastisk aktivitet som ryste sammen eller linjefag for skoleklassen.

SUP KURSUS (SKOLER)

(2 TIMER  –  FRA 400 KR / PERSON) 

Surfer pige på SUP board

Giv dine elever en fantastisk oplevelse på vandet med SUP! Vi har stor erfaring med undervisning af skoleklasser, efterskoler og institutioner. Med udgangspunkt i at alle får en sjov og god oplevelse udfordrer vi eleverne med forskellige sjove lege, boldspil, samarbejds- og redningsøvelser! Har I elever med særlige behov tilpasser vi arrangementet og aktiviteterne.

SUP (SPORTS KLUBBER)

(1,5 – 2 TIMER)
(MIN 8 PERSONER)

SUP for Sportsklubber

Vi kan tilbyde en anderledes måde at kickstarte sæsonen for jeres Sports Klub. Spillere og trænere får mulighed for at opleve SUP. Tempoet og øvelserne er så alle kan være med, og der vil være fokus på samvær, samarbejde og masser af sjov. Der mulighed for at spille SUP-polo og prøve XXL SUP-boards, hvor der er plads til op til 8 personer på samme tid. 

PAKKELØSNINGER MED SUP OG OUTDOORWELLNESS

Sjov og action på vandet suppleres perfekt af efterfølgende Outdoor Wellness. Tilbage på land hopper vi i opvarmende vildmarksbade og vores surfer sauna til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning. Nyd friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk, mens i hygger i varmen!

FIRMA SUP EVENT + OUTDOOR WELLNESS

PRIS: 750 KR / PERSON

 • 2 – 2,5 times SUP Teambuilding event
 • 1 times outdoor wellness event (Vildmarksbad, Sauna eller kombi)
 • Rabat på friskbrygget øl fra nabobryggeri
 • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
 • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
 • Adgang til koldtvandsbad
 • Koldt drikkevand

POLTERAEND SUP EVENT + OUTDOOR WELLNESS

650 KR / PERSON

 • 1,5 timers SUP Polterabend event
 • 1 times outdoor wellness event (Vildmarksbad, Sauna eller kombi)
 • Rabat på friskbrygget Øl fra nabobryggeri
 • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
 • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
 • Adgang til koldtvandsbad
 • Koldt drikkevand

GRUPPE SUP EVENT + OUTDOOR WELLNESS

750 KR / PERSON

 • 2 timers SUP Gruppe event
 • 1 times outdoor wellness event (Vildmarksbad, Sauna eller kombi)
 • Rabat på friskbrygget øl fra nabobryggeri
 • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
 • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
 • Adgang til koldtvandsbad
 • Koldt drikkevand

Call Now Button