SUP MED SKOLER & INSTITUTIONER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/c/surfagency.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/av-helper-masonry.php on line 362
 • SUP SURFING EVENTS FOR SKOLER & INSTITUTIONER I ÅRHUS

  SUP surfing er sjovt og nemt at lære! Alle kan være med!

TAG DINE ELEVER MED UD PÅ EN SUP SURFING OPLEVELSE I ÅRHUS

Vi tilbyder gruppearrangementer med SUP surfing til alle! Vi har stor erfaring med undervisning af større grupper såsom skoler, foreninger, højskoler, efterskoler, institutioner og andre grupper.  Med udgangspunkt i at alle får en sjov og god oplevelse udfordrer eleverne med forskellige leje, boldspil, teambuilding og rednings øvelser!  Har I elever med særlige behov eller funktionsnedsættelse tilpasser vi arrangementet og aktiviterne så det passer til deres behov.

SUP ARRANGEMENT FOR GRUPPER, SKOLER & INSTITUTIONER

2 timer - Pris: 250,- per elev

SUP Surfing er en absolut perfekt aktivitet til Børn og Unge. SUP boardet kan anvendes på mange forskellige måder og giver en nem og sikker adgang til vandet. Man skal som ved mange andre vandsports faretøjer ikke være bekymret for kæntringer mv, da det nemt at komme tilbage op på boardet igen når man falder i vandet. SUP er sikkert og nemt at gå til. Selv børn helt ned i en meget ung alder kan gi sig i kast med SUP.
Århus bugten og Århus Å danner de perfekte rammer til at lave arrangementer med SUP i beskyttede og begyndervenlige omgivelser. Vi har base i Aarhus, men er 100% mobile og kan også afvilke SUP arrangementet i nærheden af jeres skole eller Institution hvis det koordineringsmæssigt passer jeg bedre. Vi møder op med Alt udstyr! Og afstemmer antal instruktører afhængig af gruppens størrelse. 

HVAD ER SUP

(SUP) Stand Up Paddling – er blevet beskrevet som ”verdens hurtigst voksende vandsport”fordi den er sjov, ny og nem at gå til. Alle kan lære at SUP! Det er en fantastisk kombination af træning for både krop og sind. Den fysiske træningsform bliver kombineret med naturoplevelser og godt socialt samvær. SUP er en vandsport som egner sig rigtig godt til de yngre. 

SUP går i al sin enkelthed ud på, at man står oprejst på sit surf bræt, mens man bruger pagajen til fremdrift. Pagajen bruges også til at sikre balance og kontrol. Lyder det let? Bare rolig, I skal nok få prøvet kræfter med vandsporten på flere forskellige måder.

VI SØRGER FOR DET HELE!

Vores dygtige Surf Agency-instruktører er certificerede instruktører og sørger for at sikkerheden er i top og garanterer at alle for en god oplevelse. I får desuden en stribe fotos fra dagen tilsendt efterfølgende, så I har et minde for altid. Surf Agency tager også en vandtæt rygsæk med hvis i ønsker at medbringe snacks/drinks på turen. I skal blot selv medbringe håndklæde og badetøj.

HVOR AFHOLDES EVENTEN?

Vi mødes ved Surf Agency
Adresse: Fiskerivej 2, Århus C

Ønsker i at jeres arrangement afvikles et andet sted end Århus kan dette også arrangeres. Kontakt os for mere information og pris.

HVILKE MULIGHEDER ER DER MED SUP?

SUP – POLO
SUP-polo er en helt ny vandsport, hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! SUP-Polo og en sjov blanding af Stand Up Paddle surfing, Kajak-polo og Basket. Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet.  SUP-Polo er en holdsport som vil udfordre jeres taktiske sans og få jer til at grine som aldrig før!

SUP TANDEM
SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker. Vi skal hilse og sige at SUP Tandem kan mærkes i inderlårene dagen efter.

SUP CROSSFIT
Har i en sporty og konkurrence-minded brud eller gom? Så har i nu muligheden for at udfordre ham/hende og jer selv med en Crossfit challenge på et SUP board.

SUP  YOGA
Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

SUP THE CITY 
På SUP the City turen glider vi afsted på vandet ned langs Århus å. Denne tur er en bynær og natursmuk oplevelse. Det rolige vand i åen gør SUP surfing til en begyndervenlig oplevelse, hvor der er masser af plads til snak og hygge på SUP Boardet.


Denne dag vil du desuden blive introduceret til sporten og lære de basale teknikker i Stand Up Paddle surfing. Du vil få masser af tid til at lege på boardet og afprøve teknikkerne i praksis – og måske skubbe dine kolegaer i vandet.

Du lærer bl.a..

 • Den rette håndtering af udstyret
 • Sikkerhed på vandet
 • Viden om vejrforhold og vandsport
 • Paddle, vende – og balanceteknikker

HVORNÅR ER BEDST?

I perioden Maj – November er det bedst og mest behageligt i forhold til det danske vejr.

Tidspunkt på dagen vælger I. Vær dog opmærksom på at hvis ønsker et polterabend med Alkohol skal dette foretages efter aktiviteten. Der kan derfor være en god ide at starte SUP aktiviteten tidligere på dagen.

SIKKERHED

Surf Agency’ instruktørere er uddannede og certificerede.

Deltagernes sikkerhed og komfort har altid første prioritet! Vores kursister bliver altid iført godkendte svømmeveste. Til kurser og event udleverer vi våddragter og neoprensko til de koldere måneder.

Vi vil fraråde dig at deltage SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende. Alle deltagere skal kunne svømme min 200 m.

FORSIKRING

Deltagere af arrangementer ved Surf Agency er forsikret gennem vores CODAN forsikring.

BOOKING & AFLYSNINGS VILKÅR

 

 • Betaling:
  Efter godkendt booking fremsendes faktura som skal være betalt senest 7 dage inden event dato. Når betaling er modtaget og registreret, er der indgået en bindende aftale.
 • Ændring:
  Ønsker du ændring af jeres tidspunkt eller dato for det bookede event, skal I kontakte www.surfagency.dk via mail eller telefon og vi vil prøve at hjælpe jer bedst muligt.
 • Afbestilling
  Afbestilling kan kun ske med 7 dages varsel og der vil forfalde 500 kr. i afbestillingsgebyr. Aflysning af booking under 24 timer før starttidspunkt eller manglende fremmøde på selve dagen fra kundens side er der ingen refundering. Aflysning af booking før 24 timer, refundere vi 50% af beløbet. Ved for sent frem møde kan vi ikke garantere at der kan gives ekstra tid, det er kundens ansvar at møde til den aftalte tid.
 • Aflysning pga dårligt vejr
  I tilfælde af at Surf Agency bliver nødt til at aflyse kurset pga dårlige vejrforhold kontakter vi dig i god tid forinden og informerer dig. Der vil isåfald være fuld refundering.

EFTER JERES SUP ARRANGEMENT

Mange bliver efter deres første oplevelse med SUP Surfing hooked på mere! Når du har deltaget et arrangement hos Surf Agency tilbyder vi forskellige løsninger til hvordan du kan komme videre og fortsætte med SUP surfing. Du kan Leje SUP udstyr og surfe afsted langs Århus kyst med dine kammerater eller blive medlem af vores SUP KLUB og deltage i vores ugentlig SUP tours og fællesskab.

HVAD SKAL VI MEDBRINGE ?

Alt udstyr står Surf Agency for; boards, pagajer, leash, redningsveste og våddragter. Surf Agency tager også en vandtæt rygsæk med til de snacks/drinks der skal med på turen. I skal blot selv medbringe håndklæder, badetøj, solcreme og evt en snack.

BESTIL JERES NÆSTE EVENT HER!

Searching Availability...

HVAD TILBYDER VI ELLERS?

lokale leje i Aarhus C | Surf Agency
Stand up paddle kursus inklusive gratis sauna
gavekort til stand up paddle surfing eller outdoor wellness