SUP GRUPPE EVENT

PAKKETILBUD 1

teambuilding pakke

Ca. 2 times SUP surf event efterfulgt af 1,5 times afslapning og hygge i vores opvarmede vildmarksbade. Nyd et glas bobler eller friskbrygget fadøl!

PAKKETILBUD 2

Teambuilding event pakke

Ca 2 timers SUP surf event efterfulgt af 1,5 times afslapning og hygge i vores opvarmede udendørs  surfer Sauna. Nyd et glas bobler eller friskbrygget fadøl!

PAKKETILBUD 3

Teambuilding event pakke

Ca 2 timers SUP surf event efterfulgt af 1,5 times afslapning og hygge i vores opvarmede vildmarksbade & Surfer Sauna. Nyd et glas bobler eller friskbrygget fadøl!

+ SELKABSLOKALE

selskabslokale aarhus

I vores super hyggelige selskabslokale kan i hygge sammen, bestille mad eller feste lidt inden i skal videre i byen. spar 25% på lokalet når i kombinerer med outdoor wellness eller SUP event.

NICE TO KNOW INFORMATION

Vi står også klar til at hjælpe dig på telefon 42 90 30 10 hvis du har nogle spørgsmål.

 • Hvis i ikke er sikre på det endelige deltagerantal kan i vente med at oplyse endeligt antal frem til 7 dage forinden arrangementet.
 • Kurset er inklusiv alt udstyr. Board, vest og våddragter. Vi har våddragter i alle størrelser (xs - xxxl)
 • Alle deltagere på vandet skal være i stand til kunne svømme min. 200 m
 • Kom i god tid! Vi anbefaler at i ankommer 10 min før jeres arrangement starter. Så I er sikker på at få den fulde tid!
 • Påregn ca +20 min hvis i er en stor gruppe (16 - 35 deltagere) til aktiviterne på vandet.
 • påregn ca +20 min til bad og omklædning efter SUP turen
 • Indtagelse af alkohol før vandsports aktiviteter er IKKE tilladt, men i er velkommen til feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer.
 • Drikkevarer kan bestilles fra Hantwerk. De har et bredt udvalg af lækre friskbryggede fadøl. Vin og Champange. Få op til 30% rabat på drikkevarer ved køb af øl kander, vin når du samtidig booker sauna eller vildmarksbad event.
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency's og Hantwerks fælles udeområde. Det samme gælder i forbindelse med af leje af selskabslokalet.

Medbring badetøj og håndklæde (evt skiundertøj i vintermånederne). Solkrem til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet i Kurset: Våddragter, veste (evt neopren sko, handsker og huer hvis nødvendigt til de koldere måneder), svømmeveste, SUP boards og padler.

Det er heldigvis sjældent at vi har måtte aflyse et arrangemt grundet dårlige vejrforhold. Vi ligger godt beskyttet fra Risskov og lysbådehavnen. Vi kan under normale omstændigheder forudse en potentiel aflysning senest 1-2 dage i forvejen. I sådan et tilfælde vil vi forslå en alternativ aktivitet, såsom vildmarksbad event eller Sauna event (såfremt at der det er ledigt). I tilfælde af at Surf Agency må aflyse vandsport aktivitet grundet urimelige vejrforhold, vil betalingen blive refunderet. Regnvejr er fint og ikke en forhindring for at tage på vandet (Vi bliver våde alligevel) Uacceptable vejrforhold er kraftig blæst, Lyn og torden.

Vi SUP surfer hele året. ligeledes tilbyder vi SUP kurser og events alle måneder på året. Med det rigtige neoprene udstyr (Våddragt 5-6mm, neopren støvler og neopren handsker) kan man godt få en dejlig tur på vandet selv på de helt kolde måneder - uden at fryse! Når du SUP surfer er ALLE kroppens muskler aktive og du får der får genereret en god varme inde våddragten. Et godt ekstra tip er at bære uld undertøj og uldstrømper under dragten til vintermånederne.

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, og vi lytter meget gerne til hvilken form for event, I vil have. Skal det være så ekstremt som muligt, eller foretrækker I noget mere meditativt og afslappende? Vi tilpasser det jeres behov. I kan tilvælge og fravælge flere af vores umiddelbare muligheder både på land og til vands.

 • SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og alle har derfor mulighed for at lære i eget tempo uden at misse de sjove udfordringer og øvelser.
 • Vi vil dog fraråde at deltage i SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende.
 • Deltagere skal kunne svømme min 200 m.

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov.

SUP TEAMBUILDING STAFET

Gruppen bliver delt op i hold. Og i skal nu samarbejde om at få SUP fragtet hele teamet  et givent antal gange ud og rundt om bøjen og tilbage igen. Én af udfordringerne er at i kun må bruge et SUP board af gangen. Hvordan løser i opgaven?

SUP TEAMBUILDING POLO 

SUP-polo er en helt ny vandsport (boldspil), hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet.

SUP TEAMBUILDIING RACE

3 - 2 - 1.. Goooo.. Skal der fart på? Få pulsen op med SUP Fun Race. Vi starter selvfølgelig ud med en running beach start. SUP surfer en lille distance i højt tempo..  Rundt om bøjerne med seje surfer turns, bedst som i lige har lært det! Vinderne bliver kåret!

SUP TEAMBUILDING TANDEM

SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance (Read inderlår) og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker.

TEAMBUILDING SUP YOGA

Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

 • Velkommen samt kort præsentation af SUP programmet
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Kort instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt på land
 • Tekniske øvelser, balanceøvelser, surfer turns. SUP Race, SUP Polo, SUP Tandem challenge. SUP Yoga!!
 • Vi padler tilbage til Surf Agency - Omklædning og bad - Tak for idag!

Vi tager sikkerhed på vandet seriøst. Alle deltagere bliver iført sikkerhedsgodkendte svømmeveste. Vores SUP instruktører er erfarne og certificerede til at undervise Stand Up Paddle. Vi afstemmer forholdet mellem instruktør og kursist 1:8.

FIND VEJ TIL SURF AGENCY

Vi ligger placeret i Aarhus Lystbådehavn lige ned til vandet. I kan finde parkeringsmuligheder (4 - 8 timers parkering) Langs fiskerivej.

ONLINE BOOKING

Med vores online booking kan du hurtigt og nemt lave en reservation. Er du i tvivl om det endelige antal, så husk at du kan ændre antal helt op til 7 dage før arrangementet. Dog er der ingen garanti for, at der er plads, hvis I kommer væsentligt flere end bestilt. Efter din reservation modtager du en bekræftelsesmail med praktisk info og online betalingslink. Betalingen skal ligeledes ske senest 7 dage før arrangementet. Kontakt os endelig på 42 90 30 10 hvis I har nogle spørgsmål vi står klar på telefonen. Vi glæder os til at se Jer.

VÆLG EN DATO
UDFYLD DETALJER
DU MODTAGER
BEKRÆFTELSE PÅ MAIL
BETALING 7 DAGE
FØR EVENT
VI SES TIL ET FEDT EVENT!

Searching Availability...