SUP GRUPPE EVENT

GRUPPE EVENT MED STAND UP PADDLE SURFING (SUP)

FRISK LUFT – SALTVAND OG GRIN – ALLE KAN VÆRE MED!

Få et par sjove timer på vandet med Stand Up paddle. På et SUP Gruppe event vil vi stræbe efter at alle i gruppen for en fantastisk oplevelse med SUP. Vi tager udgangspunkt i et gennemtestet program, der altid tilpasses den enkelte gruppe – Alle kan være med!  Den står på  konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove udfordringer. Vores Stand Up Paddle gruppe event egner sig perfekt til loger, fødselsdage eller ryste sammen turen. Som tilvalg kan I med vores pakkeløsning efterfølgende nyde 1 times outdoor wellness i vores opvarmede vildmarksbade eller Sauna. Bestil friskbrygget øl fra nabo bryggeri. Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer for en anderledes og hyggelig dag.

HVAD ER INKLUDERET I SUP GRUPPE EVENT?

Pris: 500kr / person

 • 2-3 timers SUP gruppe event
 • Omklædning og badefaciliteter
 • Alt nødvendigt udstyr, vådragter mv.
 • Passionerede og certificerede instruktørere

PAKKELØSNING = SUP + OUTDOOR WELLNESS

Sjov og action på vandet suppleres perfekt af efterfølgende Outdoor Wellness. Tilbage på land hopper vi i opvarmende vildmarksbade og vores surfer sauna til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning. Nyd friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk, mens i hygger i varmen!

HVAD ER INKLUDERET I PAKKELØSNING?

Pris: 750kr / person (inkl. moms)

 • 2 timers SUP Gruppe event
 • 1 times outdoor wellness event (Vildmarksbad, Sauna eller kombi)
 • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
 • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
 • Adgang til koldtvandsbad
 • Koldt drikkevand

 • Hvis i ikke er sikre på det endelige deltagerantal kan i vente med at oplyse endeligt antal frem til 7 dage forinden arrangementet.
 • Kurset er inklusiv alt udstyr. Board, vest og våddragter. Vi har våddragter i alle størrelser (xs – xxxl)
 • Alle deltagere på vandet skal være i stand til kunne svømme min. 200 m
 • Kom i god tid! Vi anbefaler at i ankommer 10 min før jeres arrangement starter. Så I er sikker på at få den fulde tid!
 • Påregn ca +20 min hvis i er en stor gruppe (16 – 35 deltagere) til aktiviterne på vandet.
 • påregn ca +20 min til bad og omklædning efter SUP turen
 • Indtagelse af alkohol før vandsports aktiviteter er IKKE tilladt, men i er velkommen til feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer.
 • Drikkevarer kan bestilles fra Hantwerk. De har et bredt udvalg af lækre friskbryggede fadøl. Vin og Champange. Få op til 30% rabat på drikkevarer ved køb af øl kander, vin når du samtidig booker sauna eller vildmarksbad event.
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency’s og Hantwerks fælles udeområde. Det samme gælder i forbindelse med af leje af selskabslokalet.

Medbring badetøj og håndklæde (evt skiundertøj i vintermånederne). Solkrem til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet i Kurset: Våddragter, veste (evt neopren sko, handsker og huer hvis nødvendigt til de koldere måneder), svømmeveste, SUP boards og padler.

Det er heldigvis sjældent at vi har måtte aflyse et arrangemt grundet dårlige vejrforhold. Vi ligger godt beskyttet fra Risskov og lysbådehavnen. Vi kan under normale omstændigheder forudse en potentiel aflysning senest 1-2 dage i forvejen. I sådan et tilfælde vil vi forslå en alternativ aktivitet, såsom vildmarksbad event eller Sauna event (såfremt at der det er ledigt). I tilfælde af at Surf Agency må aflyse vandsport aktivitet grundet urimelige vejrforhold, vil betalingen blive refunderet. Regnvejr er fint og ikke en forhindring for at tage på vandet (Vi bliver våde alligevel) Uacceptable vejrforhold er kraftig blæst, Lyn og torden.

Vi SUP surfer hele året. ligeledes tilbyder vi SUP kurser og events alle måneder på året. Med det rigtige neoprene udstyr (Våddragt 5-6mm, neopren støvler og neopren handsker) kan man godt få en dejlig tur på vandet selv på de helt kolde måneder – uden at fryse! Når du SUP surfer er ALLE kroppens muskler aktive og du får der får genereret en god varme inde våddragten. Et godt ekstra tip er at bære uld undertøj og uldstrømper under dragten til vintermånederne.

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, og vi lytter meget gerne til hvilken form for event, I vil have. Skal det være så ekstremt som muligt, eller foretrækker I noget mere meditativt og afslappende? Vi tilpasser det jeres behov. I kan tilvælge og fravælge flere af vores umiddelbare muligheder både på land og til vands.

 • SUP er for alle da det let kan tilpasses den enkeltes niveau og alle har derfor mulighed for at lære i eget tempo uden at misse de sjove udfordringer og øvelser.
 • Vi vil dog fraråde at deltage i SUP surfing, hvis du har alvorlige problemer med ryg, skuldre eller hjerte, lider af epilepsi eller lignende.
 • Deltagere skal kunne svømme min 200 m.

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde og masser af sjov.

SUP TEAMBUILDING STAFET

Gruppen bliver delt op i hold. Og i skal nu samarbejde om at få SUP fragtet hele teamet  et givent antal gange ud og rundt om bøjen og tilbage igen. Én af udfordringerne er at i kun må bruge et SUP board af gangen. Hvordan løser i opgaven?

SUP TEAMBUILDING POLO 

SUP-polo er en helt ny vandsport (boldspil), hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet.

SUP TEAMBUILDIING RACE

3 – 2 – 1.. Goooo.. Skal der fart på? Få pulsen op med SUP Fun Race. Vi starter selvfølgelig ud med en running beach start. SUP surfer en lille distance i højt tempo..  Rundt om bøjerne med seje surfer turns, bedst som i lige har lært det! Vinderne bliver kåret!

SUP TEAMBUILDING TANDEM

SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance (Read inderlår) og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker.

TEAMBUILDING SUP YOGA

Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

 • Velkommen samt kort præsentation af SUP programmet
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Kort instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt på land
 • Tekniske øvelser, balanceøvelser, surfer turns. SUP Race, SUP Polo, SUP Tandem challenge. SUP Yoga!!
 • Vi padler tilbage til Surf Agency – Omklædning og bad – Tak for idag!

Vi tager sikkerhed på vandet seriøst. Alle deltagere bliver iført sikkerhedsgodkendte svømmeveste. Vores SUP instruktører er erfarne og certificerede til at undervise Stand Up Paddle. Vi afstemmer forholdet mellem instruktør og kursist 1:8.

ALL DAY ALOHA – PAKKELØSNINGER

Let jeres planlægning ved at holde hele arrangementet i vores surfer oase. Vi har de perfekte rammer og den helt rigtige atmosfære til en fantastisk dag. I kan starte dagen i vores hyggelig selskabslokale, her er plads til morgenmad og til at invitere på underholdning. Herefter skal i selvfølgelig prøve SUP surfing, verdens hurtigst voksende vandsport, med surfer vibes, sjov og udfordring for alle. Efter sjov på vandet kan i fortsætte dagen med afslapning i vildmarksbad og/eller sauna hvor i kan nyde surfer kander med friskbrygget øl eller lækre bobler fra vores nabo og samarbejdspartner Hantwerk. Efter bad og omklædning kan i fortsætte med hygge og underholdning i vores selskabslokale, evt med mad fra Hantwerk eller catering udefra. I slipper således for koordinering af biler og for at bruge dagen på at køre byen rundt. Surf Agency er placeret i gåafstand af Mejlgade med flere gode spisesteder og midtbyen når der skal endnu mere gang i festen.

Call Now Button