SUP KURSUS (GRUPPE)

2 TIMER

(Kurset varer ca 2 timer)

ALLE DAGE

(Vælg ønsket dato)

500 DKK

(min. 4 deltagere)

Er i en gruppe (min. 4 personer) som kunne tænke jer at prøve Stand Up Paddling, så laver vi et fedt arrangement for jer. På gruppe kurset vil i få masser af tid til at lege på SUP boardet og i vil blive udfordret med sjove balance og samarbejdsøvelser, og måske endda SUP polo eller SUP Yoga!

INKLUDERET I DETTE KURSUS:

  • Alt nødvendigt udstyr og våddragt
  • Bad og omklædningsfaciliteter
  • Certificerede instruktører

KURSUS PROGRAM

  • Velkommen samt kort præsentation af SUP
  • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
  • Instruktion i SUP og sikkerhed på land
  • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt under land
  • Tekniske øvelser, Paddle teknik, balanceøvelser, samarbejdsøvelser, surfer turns
  • Leg på SUP boardet, SUP polo, Race, Stafetter eller SUP Yoga!
  • Vi padler tilbage til Surf Agency -  Omklædning og bad - Tak for idag!

FACILITETER:

Der er toilet-, bade- og omklædningsmuligheder hos Surf Agency. Vi har udover vores indendørsfaciliteter også lækre outdoor showers med både koldt OG varmt vand.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?

Medbring badetøj og håndklæde, evt en lille snack og vandflaske. Bruger du briller, kan det være smart at medbringe brillesnor, ellers har vi også en løsning til dette.

Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i kurset (f.eks. våddragt, svømmevest, SUP boards og padler, leash, neopren støvler, huer og vanter hvis nødvendigt).

I de kolde måneder kan det være en fordel at medbringe uld/skiundertøj og sokker til under våddragten, og på sommerdage er solcreme en god ide.

HVEM ER DETTE KURSUS FOR?

Dette kursus er for alle som ønsker en ny og spændende oplevelse på vandet! Vi anbefaler dog at børn yngre end 12 år deltager vores børnevenlige og specielt-tilrettelagte "familiekursus". Har du særlige behov som begrænser din funktionalitet eller andet som kræver ekstra hensyn, anbefaler vi at du vælger vores private SUP kurser.

(Dette gruppe kursus giver ikke adgang til medlemskab i SUP Club Aarhus) 

HVAD MED VEJRET?

Ved meget kraftig vind, lyn og torden tager vi af sikkerhedsmæssige grunde ikke på vandet. Vi holder hele tiden øje med vejret og kan under normale omstæ Vi kontakter dig i god tid og aflyser kurset hvis det viser sig at vejret ikke tillader os tage på vandet. Vi kan under normale omstændigheder forudse dårligt vejr 1-2 dage i forvejen. Bliver kurset aflyst får I tilbudt nye datoer. Det er meget kraftig vind, lyn og torden som vi ikke bryder os om når vi skal SUP surfe.

Vi SUP-surfer hele året rundt. Ligeledes tilbyder vi SUP-kurser og -events alle årets måneder. Med det rigtige neopren-udstyr (våddragt 5-6 mm, neopren-støvler og neopren-handsker) kan du godt få en dejlig tur på vandet uden at fryse – selv i de koldeste vintermåneder! Når du SUP-surfer er ALLE kroppens muskler aktive, og du får genereret en god varme inde i våddragten. Et godt tip er at iklæde dig undertøj og strømper af uld under dragten, når det er koldt.

Searching Availability...