SUP Kursus hold

SUP BEGYNDER HOLD KURSUS

TIRSDAG KL: 17.00 – 19.30 (Maj – Oktober)
SØNDAG KL: 10.00 – 12.30 (Hele året)

På ugentlige fastlagte datoer kan du tage et SUP kursus på et hold med andre deltagere. Dette SUP kursus er perfekt til dig hvis du ønsker at komme rigtigt og sikkert i gang med SUP, men også for dig som blot ønsker at prøve SUP og få en god og sjov oplevelse på vandet!

INKLUDERET I DETTE KURSUS:

 • Alt nødvendigt udstyr og våddragt
 • Bad og omklædningsfaciliteter
 • Certificerede instruktører
 • Max 6 kursister pr instruktør
 • Kursus giver adgang til medlemsskab i SUP Club Aarhus

Searching Availability...

 • Velkommen samt kort præsentation af SUP
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Øve styring, op at stå, øve mere kontrol i havnebassinet
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt under land
 • Gennemgang af vind og vejrforhold og generel sikkerhed på vandet i forbindelse med  SUP
 • Tekniske øvelser, Paddle teknik, balanceøvelser, samarbejdsøvelser, surfer turns og redningsøvelser.
 • Vi padler tilbage til Surf Agency –  Omklædning og bad – Tak for idag!

Der er toilet-, bade- og omklædningsmuligheder hos Surf Agency. Vi har udover vores indendørsfaciliteter også lækre outdoor showers med både koldt OG varmt vand.

Medbring badetøj og håndklæde, evt en lille snack og vandflaske. Bruger du briller, kan det være smart at medbringe brillesnor, ellers har vi også en løsning til dette.

Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i kurset (f.eks. våddragt, svømmevest, SUP boards og padler, leash, neopren støvler, huer og vanter hvis nødvendigt).

I de kolde måneder kan det være en fordel at medbringe uld/skiundertøj og sokker til under våddragten, og på sommerdage er solcreme en god ide.

Dette kursus er for alle som ønsker en ny og spændende oplevelse på vandet! Vi anbefaler dog at børn yngre end 12 år deltager vores børnevenlige og specielt-tilrettelagte “familiekursus”. Har du særlige behov som begrænser din funktionalitet eller andet som kræver ekstra hensyn, anbefaler vi at du vælger vores private SUP kurser.

Dette kursus er især for dig som ønsker lære alt hvad du skal vide om SUP inden at du melder dig ind i SUP Club Aarhus.

Ved meget kraftig vind, lyn og torden tager vi af sikkerhedsmæssige grunde ikke på vandet. Vi holder hele tiden øje med vejret og kan under normale omstæ Vi kontakter dig i god tid og aflyser kurset hvis det viser sig at vejret ikke tillader os tage på vandet. Vi kan under normale omstændigheder forudse dårligt vejr 1-2 dage i forvejen. Bliver kurset aflyst får I tilbudt nye datoer. Det er meget kraftig vind, lyn og torden som vi ikke bryder os om når vi skal SUP surfe.

Vi SUP-surfer hele året rundt. Ligeledes tilbyder vi SUP-kurser og -events alle årets måneder. Med det rigtige neopren-udstyr (våddragt 5-6 mm, neopren-støvler og neopren-handsker) kan du godt få en dejlig tur på vandet uden at fryse – selv i de koldeste vintermåneder! Når du SUP-surfer er ALLE kroppens muskler aktive, og du får genereret en god varme inde i våddragten. Et godt tip er at iklæde dig undertøj og strømper af uld under dragten, når det er koldt.

Call Now Button