ET SJOVT STAND UP PADDLE EVENT MED ACTION & TEAMBUILDING

Vi sørger for udfordringer, sjov, action og for at i kan holde varmen med eksempelvis surfer turns, små races, samarbejdsøvelser, fitnessøvelser og SUP polo. Med det rigtige udstyr, godt med action og masser af gå-på-mod er det ingen sag at padle ud, selv i frostvejr og med is på vandet. Tilbage på land nyder vi en god friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk og fejrer et veloverstået vikinge-eventyr. Det er mulighed for efterfølgende varmt bad og omklædning. Har i lyst til mere varme og hygge kan i booke vores pakkeløsninger med Vildmarksbad og Sauna.

PRIS - 500 KR / PERSON (2 TIMER)

      Eventet tager ca 2 timer og en øl.inklusiv alt nødvendigt udstyr (våddragter, neopren-sko, -handsker og -huer, board, paddle, leash, svømmevest), toilet-, omklædnings- og badefaciliteter, samt en øl fra Hantwerk. (mulighed for at tilkøbe "Sauna warm up" eller "Vildmarksbad/Sauna event")

I marts 2018 padlede Casper Steinfath, den danske verdensmester i stand up paddle surfing, fra danmark til norge - en tur på ca 140km i bidende kulde og mørke, der tog næsten 19 timer og som er kendt som The Viking Crossing.

Vi gør det lige knap så ekstremt, men som ægte vikinger tager vi på vandet året rundt og hvis jeres team eller firma har modet til det kan i komme med.

”Vi kickstartede vores julefrokost med teambuilding hos Surf Agency og det blev hurtigt en KÆMPE succes. Folk havde været lidt nervæse pga det kolde vand, men det var ingen hindring, da Michael og Finja stod klar med tykke våddragter, huer, handsker og ikke mindst varmt vand til vores neoprensko. Vi havde nogle fantastiske timer på vandet med konkurrence og hygge efterfulgt af afslapning i hottub med øl fra HANTWERK. Gennemført arrangement, som jeg vil anbefale til alle.”

Anders Bjerre
Anders BjerreSearch Mind (Kontaktchef og Partner)

Man kunne mærke, at folk løsnede op, og der var grin, sjov og glæde. Dejligt at se, at folk parkerede deres daglige opgaver og var i nuet. Feedbacken fra teamet var, at det var en kæmpe succes. Alle var meget tilfredse og glade med eventet. En fed og sjov oplevelse, og folk fik skubbet grænserne.

Jens Bang
Jens BangAdidas - Sales Manager

"Et lille stykke af Hawaii - lige ved lystbådhavnen i Aarhus". Et fantastisk autentisk sted med glæde & fede oplevelser. Her får du en unik oplevelse med firmaet eller vennerne. 1000 tak til folkene bag, for at skabe denne oase i Aarhus. KÆMPE HIGH 5 & de varmeste anbefalinger herfra.

Thomas Gielfeldt
Thomas GielfeldtBJÖRN - Ejer & Direktør

Vi afholdte et firma event ved Surf Agency! Det var fremragende, super sjovt og alle hyggede sig! Kan klart anbefales!!

Catharina Johnsen
Catharina JohnsenUber

Glimrende aktivitet ved lystbådehavnen i Aarhus C som tilbydes af et servicemindet og professionelt personale! Kan varmt anbefales som teambuilding, polterabendaktivitet eller blot til en sjov og underholdende dag på vandet.

Christian Luk
Christian LukBSS - Aarhus Universitet

Fremragende timer på vandet med det fantastiske Surf Agency Team. Et teambuildingevent der sent vil blive glemt - så fedt! Tak til jer 

Janne Haaning Okholm
Janne Haaning Okholm

Man bliver taget rigtig godt imod hos Surf Agency, man får en fornem intro til SUP hvis man er nybegynder og man føler sig tryg ude på vandet. Vi kan kun anbefale at prøve SUP via Surf Agancy, hvis man gerne vil prøve en lidt anderledes aktivitet. Der er garanti for smil ude på vandet.

Christian Hansen
Christian Hansen

...mega hyggelig og sjov dag på vandet sammen med gode kollegaer fra Danhostel Aarhus City... en stor tak til Surf Agency?‍♂️?‍♂️

Klaus Eriksen
Klaus Eriksen

Fantastisk instruktion og skønt sted! Surf Agency var enormt dygtige til at vejlede og imødekomme de forskellige udfordringer vi havde. Vi var et par stykker, som var lidt vandskræk, og som skulle overskride personlige grænser. Det var de rigtig gode til at tackle. Tak for det! Bestemt et besøg værd!

Mette Ramsgaard
Mette Ramsgaard

This what an absolutely amazing experience! I have done paddle boarding before but this was by far the best experience I have had. The guide takes you around Aarhus harbour, through some beautiful coastal scenery. What makes this experience different is not only the amazing guide who is super friendly and welcoming to beginners, but also the skills you get. We learnt how to perfect your technique to paddle, turn quickly, do speed paddling, how to enter and exit the water correctly with board holding your board and surfer turns. I would recommend this to everyone and definitely plan on returning!

Kerryn Probert
Kerryn Probert

UDVID JERES TEAMBUILDING EVENT MED VARME OG HYGGE

PAKKELØSNINGER HVOR I AFSLUTTER JERES SUP TUR MED LIDT SURFER SAUNA ELLER ET KOMPLET 1,5TIMES OUTDOOR WELLNESS ARRANGEMENT HVOR I KAN HYGGE I VILDMARKSBADE, SURFER SAUNA OG KOLDTVANDSBADET

+ 210 KR / DELTAGER

1,5 TIMES OUTDOOR WELLNESS MED HYGGE OG SNACKS

Efter ca 2 timers action på vandet er der mulighed for total afslapning, hygge og en god snak om jeres SUP eventyr i vores opvarmende vildmarksbade og i vores Surfer Sauna. Der kan nydes øl, vin og bobler fra Hantwerk mens i hygger i varmen og når det er tid til at køle af giver vi mulighed for at hoppe i vores koldtvandskar. SUP og outdoor wellness er den perfekte pakkeløsning til action og hygge i og omkring vandet med masser af aloha og surfer vibes.

+ 800 KR / GRUPPE

30 MIN. SURFER SAUNA WARM UP 

Når i kommer tilbage på land fra et par timers action på vandet med Stand Up Paddle surfing kan i hoppe i vores brandvarme sauna og hvis i ikke allerede sveder kan i med garanti hurtigt komme til det.  Sauna warm-up 30min. pris 800kr pr gruppe.
Der er kapacitet til 8-10 personer i saunaen. Er i flere end dette kan i vælge "1,5 times outdoor wellness opgraderingen." 

ER DET IKKE KOLDT?

SUP surfing er måske ikke noget man umiddelbart ville tænke går så godt hånd i hånd med den Danske vinter. Men overraskende nok er SUP surfing en vandsport, som man uden problemer kan dyrke hele året rundt! "Men er det ikke koldt"?? Jo, luften er kold, vandet er koldt, men med det rigtige neoprene udstyr (Våddragt 5mm, neoprensko og neopren handsker) kan man godt få en dejlig tur på vandet selv på de helt kolde dage - uden at fryse! Når du SUP surfer er ALLE kroppens muskler aktive og du får der får genereret en god varme inde våddragten.

Searching Availability...

Call Now Button