COVID 19 INFORMATION

Vi har ekstra opmærksomhed og stort fokus på hygiejne med håndsprit og afstand – derfor booker vi også kun til mindre grupper i år med max 20 i vores outdoor wellness (hvis I er flere, så kontakt os – vi tilbyder gerne skræddersyet løsninger til netop jeres firma)

TEAMBUILDING PÅ OG VED VANDET

Surf Agency har mange års erfaring med teambuilding. Vores dygtige instruktører laver et arrangement, der passer til netop jeres gruppe. I er velkomne her i surfoasen hele året – sommeren varer evigt på Surf Agency og ALLE kan være med.

  • Alt nødvendigt udstyr, vådragter mv.
  • Alt samlet ét sted
  • Omklædning og badefaciliteter
  • Gå afstand til Centrum 8000

SUP

Varighed: 2 timer
Pris: 500 kr. per person

Sammen med jer laver vi den helt rigtige løsning, hvor I prøver SUP og får en god tur på vandet. Konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove udfordringer. Vi tager udgangspunkt i et gennemtestet program, der altid kan tilpasses den enkelte gruppe. Læs mere om SUP

SUP / WELLNESS

Varighed: 3 timer
Pris: 820 kr. per person

Her får I mulighed for at prøve kræfter med SUP. Sammen med jeres kollegaer laver vi forskellige øvelser, leg og konkurrencer. Bagefter er der outdoor wellness. Prisen er inkl. et glas bobler i badet. Læs mere om SUP og wellness

SUP / WELLNES / MAD

Varighed: 3 timer + mad
Pris: 1115 kr. per person

I denne løsning er vi gået sammen med vores naboer fra Hantwerk og kan oven i vores SUP og outdoor wellness tilbyde en lækker menu. inkl. et glas bobler i badet excl. drikkevarer til maden. Læs mere om Team-building pakke med Mad fra Hantwerk 

MERE OM TEAMBUILDING EVENTS

OM SUP

Her kan I få en god oplevelse på vandet sammen med vores erfarne instruktører. Vi vælger sammen, om vi skal på SUP-seeing igennem kanalerne eller om vi skal have fokus på leg, sport og konkurrencer. SUP er for alle og alle kan være med.  Turen på vandet varer mellem 30 og 90 minutter efter aftale med jer. Vi har VARMT udstyr i alle størrelser. 

Hvis I har kollegaer, der hellere vil have et kursus i Yoga, tilbyder vi også dette

Nej, det er ikke for koldt at prøve SUP og outdoor wellness om vinteren – her på Surf Agency varer sommeren evigt ;-)
Vi har varmt neopren udstyr, dvs våddragter, neopren sko, handsker mv….

Vi har dragter i ALLE størrelser og op til 4XL. Derudover har vi boards der kan tage bære helt op til 175 kg, Så ja SUP er også for dig;-)

Vi har mange års erfaring med at tage grupper med på vandet med SUP og vores erfaring er at alle får en god oplevelse når de tager med på vandet. Aktivitet og øvelser tilpasses altid gruppen og den enkelte så alle får en Succesoplevelse.
Når I skal ud på vandet, er der redningsveste og dragter til alle og i alle størrelser. Vores SUP instruktører er erfarne og professionelle. Det område vi laver de primære aktiviteter er et lav vandsområde hvor man kan bunde. Eller man kan tage en pause på stranden og stadig være del af arrangementet.

Hvis I har medarbejdere, der ikke ønsker at komme med i vandet, har vi både en indendørs og en udendørs lounge. Eller der vi kan tilbyde Firma Yoga for dem som ikke vil med på vandet.

Under dragten kan du have badetøj, bikini eller badeshorts.

Du behøver ikke at være en god svømmer. Der er rigtig meget opdrift i både våddragt og og svømmevest.
Men du skal gerne være i stand til at svømme for at deltage et SUP event.

OM WELLNESS

Den danske vinter er det helt rigtige tidspunkt til at nyde vores varme vildmarksbade på. Kroppen bliver varmet op, slapper af og vi drømmer os til varmere himmelstrøg. I kan bruge den hyggelige sauna med udsigt ud over lystbådehavnen og byens lys samt dykke ned i koldvandstønden. Imens serverer vi et glas bobler.

Vandet opvarmes til 39 grader vha en brændefyret ovn.

Der er plads til 5 personer i hvert vildmarksbad og 12 personer i saunaen.

Vores vildmarksbade er godkendt af myndighederne ift. skærpet tilsyn og hygiejne

OM MADEN

Hantwerk er kendt for deres delemenuer kyndigt sammensat af deres dygtige kokke. Alle ved bordet vælger samme menu. Spørgsmål til menuen rettes til Hantwerk.

Alkohol er ikke inkluderet i pakken til maden.

Ja! Køkkenet kan sagtens lave vegetar løsninger:-)

Hantwerk er vores gode naboer og ligger i forbindelse med Surf Agency’s bygning. Så det hele er samlet samme sted:-)

GLADE KUNDER!

Vores kunder elsker os! Læs om andres oplevelser hos Surf Agency ved at klikke på stjernerne

“Et lille stykke af Hawaii – lige ved lystbådhavnen i Aarhus”. Et fantastisk autentisk sted med glæde & fede oplevelser. Her får du en unik oplevelse med firmaet eller vennerne. 1000 tak til folkene bag, for at skabe denne oase i Aarhus. KÆMPE HIGH 5 & de varmeste anbefalinger herfra.

Man kunne mærke, at folk løsnede op, og der var grin, sjov og glæde. Dejligt at se, at folk parkerede deres daglige opgaver og var i nuet. Feedbacken fra teamet var, at det var en kæmpe succes. Alle var meget tilfredse og glade med eventet. En fed og sjov oplevelse, og folk fik skubbet grænserne.

Vi afholdte et firma event ved Surf Agency! Det var fremragende, super sjovt og alle hyggede sig! Kan klart anbefales!!

”Vi kickstartede vores julefrokost med teambuilding hos Surf Agency og det blev hurtigt en KÆMPE succes. Folk havde været lidt nervøse pga det kolde vand, men det var ingen hindring, da Michael og Finja stod klar med tykke våddragter, huer, handsker og ikke mindst varmt vand til vores neoprensko. Vi havde nogle fantastiske timer på vandet med konkurrence og hygge efterfulgt af afslapning i hottub med øl fra HANTWERK. Gennemført arrangement, som jeg vil anbefale til alle.”

Glimrende aktivitet ved lystbådehavnen i Aarhus C som tilbydes af et servicemindet og professionelt personale! Kan varmt anbefales som teambuilding, polterabendaktivitet eller blot til en sjov og underholdende dag på vandet.

Fremragende timer på vandet med det fantastiske Surf Agency Team. Et teambuildingevent der sent vil blive glemt – så fedt! Tak til jer 

Man bliver taget rigtig godt imod hos Surf Agency, man får en fornem intro til SUP hvis man er nybegynder og man føler sig tryg ude på vandet. Vi kan kun anbefale at prøve SUP via Surf Agancy, hvis man gerne vil prøve en lidt anderledes aktivitet. Der er garanti for smil ude på vandet.

Fantastisk instruktion og skønt sted! Surf Agency var enormt dygtige til at vejlede og imødekomme de forskellige udfordringer vi havde. Vi var et par stykker, som var lidt vandskræk, og som skulle overskride personlige grænser. Det var de rigtig gode til at tackle. Tak for det! Bestemt et besøg værd!

This what an absolutely amazing experience! I have done paddle boarding before but this was by far the best experience I have had. The guide takes you around Aarhus harbour, through some beautiful coastal scenery. What makes this experience different is not only the amazing guide who is super friendly and welcoming to beginners, but also the skills you get. We learnt how to perfect your technique to paddle, turn quickly, do speed paddling, how to enter and exit the water correctly with board holding your board and surfer turns. I would recommend this to everyone and definitely plan on returning!

Der er masser af surfer vibes når vores passionerede instruktører tager jer med på vandet til konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove udfordringer. Vi tager udgangspunkt i et gennemtestet program, der altid tilpasses den enkelte gruppe – ALLE kan være med! Vores Stand Up Paddle teambuilding event i Aarhus egner sig perfekt til personale turen, sommerfesten eller ryste sammen turen,  – lige meget om I er 4 eller 100 ansatte. Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

Som tilvalg kan I med vores pakkeløsning efterfølgende nyde 1 times outdoor wellness i vores opvarmede vildmarksbade eller Sauna. Bestil friskbrygget øl fra nabo bryggeri. Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer for en anderledes og hyggelig dag for jeres team.

Call Now Button