BOOST DIN TEAMSPIRIT MED STAND UP PADDLE SURFING (SUP)

Har din virksomhed eller team brug for at blive hevet ud af jeres daglige rutiner og samtidig forny energien og det kollegiale sammenhold? Så er et SUP Teambuilding event  i Aarhus en oplagt mulighed - lige meget om I er 5 eller 100 ansatte.

Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

Som tilvalg kan I efterfølgende nyde en omgang udendørs wellness hvor I kan hoppe i vores opvarmede vildmarksbade eller Sauna. Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer for en anderledes og hyggelig dag for jeres team.

2 TIMER
ANTAL 4 - 50+

Deltagerantal fra 4 - 50

AARHUS

SURF AGENCY - FISKERIVEJ 2 F

500 DKK

PR DELTAGER / EX MOMS

HVAD ER INKLUDERET?

Vi har tænkt på det hele! Medbring blot badetøj og håndklæde.. Så sørger vi for resten!

 • 2-3 timers SUP teambuilding event
 • Omklædning og badefaciliteter
 • Alt nødvendigt udstyr, vådragter mv.
 • Passionerede og certificerede instruktørere

KOMBINER SUP MED OUTDOOR WELLNESS & FRISKBRYGGET ØL! – DEN PERFEKTE PAKKELØSNING!

Der er masser af surfer vibes når vores passionerede instruktører tager jer med på vandet til Stand Up Paddle surfing med konkurrencer, samarbejdsøvelser, sjove udfordringer og masser af grin. Tilbage på land hopper vi i opvarmende vildmarksbade og vores surfer sauna til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning.

Vores lækre tønde sauna, vildmarksbade og koldtvandskar er placeret lige ved vandet på Aarhus lystbådehavn! Nyd friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk, mens i hygger i varmen!

4 TIMER
5 - 80

MIN 5 / MAX 80 PERSONER

AARHUS

SURF AGENCY - FISKERIVEJ 2 F

750 DKK

PR DELTAGER / EX MOMS

Foto: Martin Dam Kristensen

HVAD ER INKLUDERET I PAKKEN?

Se her hvad denne Aloha & Feriestemning pakkeløsning består af:

 • 2 timers SUP Teambuilding event
 • 1,5 times outdoor wellness event (Vildmarksbad, Sauna eller kombi)
 • Friskbrygget Øl fra nabo mikrobryggeri Humleland (1 øl/person)
 • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
 • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
 • Adgang til koldtvandsbad
 • Koldt drikkevand
 • Sauna olie

DE FORSKELLIGE MULIGHEDER..

Vælg den pakkeløsning som passer til Jer! Ønsker i at booke saunaen.. eller vildmarksbadene eller begge dele?

SUP & SAUNA & BEER

(4 - 12 PERSONER)

Efter et par timers Stand Up Paddle teambuilding på vandet står der en charmerende tønde-sauna klar til Jer! Nyd en afslappet stund i varmen og hyg med saunagus.  Inkluderet i pakken får I serveret friskbrygget øl fra nabobryggeriet, Humleland(Hantwerk). Saunaens store Panorama glasrude giver en smuk udsigt til vandet og Århus Ø! Der er plads til op til ca 12 personer i saunaen (koldtvandsbad er inkluderet).

SUP & VILDMARKSBAD & BEER

(4 - 27 PERSONER)

Der findes ikke noget bedre end at hoppe i et 40 grader varmt brænde-opvarmet vildmarksbad efter en forfriskende tur på vandet med Stand Up Paddle. Når i kommer tilbage på land fra SUP teambuilding eventet kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger under åben himmel med et glas vin eller en kold fadøl. Friskbrygget øl er inkluderet i denne pakke. I ét vildmarksbad er der plads til op til ca 9 personer. Er i flere end dette kan i kombinere med sauna eller flere vildmarksbad (koldtvandsbad er inkluderet).

SUP & VILDMARKSBAD & SAUNA & BEER

(10 - 45 + PERSONER)

Det er lækkert at kombinere vildmarksbad og sauna. Det giver mulighed for veksle mellem at sidde under åben himmel i det 40 grader varme vildmarksbad og nyde en omgang sauna-gus i den charmerende tøndesauna! Glæd jer til at hygge i sauna og vildmarksbad og få nogle gode snakke om jeres Stand Up Paddle oplevelse på vandet. Velegnet til større grupper (koldtvandsbad er inkluderet).

LAV EN BOOKING ANMODNING

1. Send en anmodning via formular herunder
2. Du modtager et tilbud på event
3. Tilbud accepteres ved at indbetale halvdelen af beløbet i depositum

(Deltagerantal kan ændres indtil 14 dage før event. Ændres deltagerantal ændres restbeløbet og indbetales ligeledes senest 14 dage før event)

Searching Availability...

Pakkeløsningen er inklusive friskbrygget Øl fra Humleland svarende til 2 genstande pr person. Derefter får i det til specielle surfer priser ( fra 150kr for en kande med 1,5l specialøl eller en flaske vin eller bobler ). Eventuelle drikkevarer bestilles og afregnes direkte med Hantwerk ved ankomst

Bemærk venligst at det ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer!

Call Now Button