SUP POLTERABEND i ÅRHUS

 • POLTERABEND MED STAND UP PADDLE I ÅRHUS

  Få en underholdende og sjov oplevelse i det fri – med garanti for vind i håret og store surfer smil.

POLTERABEND MED SUP

(SUP) – Stand Up Paddle er verdens hurtigst voksende vandsport, fordi den er sjov, ny og nem at gå til. SUP surfing stammer fra Hawaii og går i alt sin enkelthed ud på at stå på et stort surfboard og ro sig frem med en pagaj!

Lyder det let? Bare rolig! I skal nok blive udfordret i at balancere på de store SUP boards. Efter en kort introduktion kan i godt forberede jer på en hylene morsom oplevelse, hvor fokus er sjov og balade på vandet.

 • SUP udstyr, våddragt

 • Bad, Omklædning, Toiletter

 • Billeder fra jeres SUP oplevelse

 • certificerede instruktører

 • POLTERABEND
  (5 - 40 DELTAGERE)
 • 350,-
  per person
 • 1,5 Timer

SPICE UP YOUR EVENT!

INFORMATION / FAQ’S

FORSIKRING

Deltagere af arrangementer ved Surf Agency er forsikret gennem vores CODAN forsikring.

BOOKING & AFLYSNINGS VILKÅR

 • Booking
  Efter at bookingformularen er udfyldt og sendt er din booking reserveret. Du vil straks herefter modtage en email med dine bookingdetaljer, kvittering og betalingslink. Der vil ikke blive oprævet betaling ved denne booking. Betaling kan foretages med dankort via betalings linket ved lejlighed. (seneste 7 dage inden polterabend)
 • Hvad med betaling
  Betaling for Jeres reservation kan fortages med det samme eller ved fremmøde. Betalingen kan ske på 3 forskellige måder:1. MobilePay: Betal via MobilePay til mobil: 60 89 05 15  
  2. Online Betaling: Betal med Visa Dankort via linket du modtager i bekræftelsesmail.
  3. Kontant afregning: Betal med kontanter ved fremmøde.
 • Ændring:
  Vi har forståelse for at det kan være noget af en udfordring at arrangere et polterabend! Det kan være at det præcise deltagerantal eller tidspunktet på dagen stadig er uklar. Den gode nyhed er at, det tager vi hensyn til! Skulle der ske ændringer op til jeres polterabend, kan i altid kontakte os og vi står klar til at hjælpe jer bedst muligt!
 • Aflysning pga dårligt vejr
  I tilfælde af at Surf Agency bliver nødt til at aflyse kurset pga dårlige vejrforhold kontakter vi dig i god tid forinden og informerer dig. Der vil isåfald være fuld refundering. Vi har heldigvis endnu ikke oplevet at måtte aflyse et polterabend pga dårlige vejrforhold.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage. Kontakt os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig!

HVAD SKAL VI MEDBRINGE ?

Alt udstyr står Surf Agency for; boards, pagajer, leash, redningsveste og våddragter. I skal blot selv medbringe håndklæder, badetøj, solcreme og evt en snack.

HVOR AFHOLDES KURSET ?

Vi mødes ved Surf Agency
Adresse: Fiskerivej 2F, Århus C

Ønsker i at jeres polterabend afvikles et andet sted end Århus kan dette også arrangeres. Kontakt os for mere information.

HVORNÅR ER BEDST?

I perioden Marts – November er det bedst og mest behageligt i forhold til det danske vejr.

Tidspunkt på dagen vælger I. Vær dog opmærksom på at hvis ønsker et polterabend med Alkohol skal dette foretages efter aktiviteten. Overvej derfor om det er smartest at I starter SUP aktiviteten tidligere på dagen.

SIKKERHED

Surf Agency’ instruktørere er uddannede og certificerede.

Deltagernes sikkerhed og komfort har altid første prioritet! Vores kursister bliver altid iført godkendte svømmeveste. Til kurser og event udleverer vi våddragter og neoprensko til de koldere måneder.

Vi har nul-alkohol-politik forinden deltagelse i events. Indtagelse af alkohol er ikke tilladt før aktiviteter på vandet, men i er velkommen til at feste bagefter.  Surf Agency forholder sig retten til at afvise berusede personer, fra at deltage.

BOOK JERES POLTERBEND IDAG

1,5 timer - Pris: 350 kr pp alt inklusiv

Searching Availability...