Kitesurfing i Århus og hele Østjylland

KITESURFING BEGYNDER KURSER

LÆR AT KITESURFE I ØSTJYLLAND MED KITE CLUB AARHUS – CERTIFICERET KITESKOLE – ERFARNE UNDERVISERE – KOM HURTIGT IGANG!

SPØRGSMÅL? KONTAKT FREDERIK PÅ TLF: 40791681

KITE 4

7 TIMERS DAGSKURSUS
1800 DKK / PERSON

Lær at kitesurfe på et hold af 4 personer. Et kursus til en god pris, som studerende kan være med på. På dette kursus lærer I alt hvad der skal til for at blive selvkørende, så i efter endt kursus har 100% styr på sikkerheden og kan tage at øve kitesurfing på egen hånd uden instruktør.

KITE 2

7 TIMERS DAGSKURSUS
2400 DKK / PERSON

Med kun 2 kursister pr. instruktør sikrer det Jer et intensivt kitesurfing kursus hvor I får masser af håndterings tid med dragen! Instruktøren kan være tæt hos jer under hele kurset. Fordelen ved at lære kitesurfing med en makker ligger i den sparring, man får mellem to jævnbyrdige kitesurfere. (Har du ikke en makker, finder vi dig en Kitebuddy)

KITE SOLO

6 TIMERS DAGSKURSUS
3400 DKK

Et intensivt kursus, hvor du får din instruktør helt for dig selv. Dette setup giver dig 100% tid med håndtering af kiten og dermed en hurtig og stejl læringskurve. På solokurset lærer du kitesurfing hurtigt og effektivt. 100% i dit eget tempo uden at skulle vente på andre.

KITE CLUB AARHUS

DIN KITESKOLE I ØSTJYLLAND

Kite Club Aarhus er en kiteskole som er dedikeret til at tilbyde dig det bedste kitesurfing-kursus på markedet! Med base i Aarhus udbyder vi kurser og forløb i hele Østjylland på de bedste begynder spots. Instruktører med mange års erfaring og en Dansk Sejlunion Certificeret Kiteskole garanterer dig en god start.

KITESURIFNG KURSER

Dansk sejlunion certificeret kiteskole – Din sikkerhed er vigtig!

KITE CLUB

Join et kitesurfing community efter dit kursus og træn kitesurfing med andre.

KITE UDLEJNING

Er du ikke klar til at købe dit eget udstyr. Lej udstyr og kom hurtigt igang efter kursus.

KONTAKT

Spørgsmål? Fang os på mail: surf@surfagency.dk eller hovednummer: 42 90 30 10.
Du kan også ringe direkte til Frederik som er ansvarlig for koordinering af kitesurfing her på tlf.40791681

VORES KITESPOTS

HER KØRER VI KITESURIFNG KURSER

Vi afvikler kitesurfing kurser på begyndervenlige Kite-spots i Østjylland. Helt præcist hvor dit kitesurfing kurset afholdes afhænger af vindstyrke, vindretning og vanddybde på kursus dagen. Der er mange gode steder, som er egnet til kitesurfing, men ikke egner sig til et begynder et kursus. Instruktør og kursister må derfor tage højde for lidt kørsel så I får optimale forhold på dagen

AHL STRAND

EBELTOFT

ØER STRAND

EBELTOFT

BIGUMS

FJELLERUP

KITEMEKKA

BLIV EN DEL AF ET FEDT KITE COMMUNITY I DANMARK –
SE DE FORSKELLIGE KITESURFING SPOTS I DANMARK, OG LÆR HVILKE KITE SPOTS SOM PASSER TIL DIG!

FIND EN KITE-BUDDY OG SE HVOR ANDRE KITESURFER IDAG!

BOOKING

FORESPØRGSEL PÅ KITESURFING KURSUS

Searching Availability...

SURF AGENCY – DANSK SEJLUNION CERTIFICERET KITESKOLE

“DS-kitekurser er den nationale standard for hensigtsmæssig og sikker instruktion i kitesurfing. Dansk Sejlunion og den landsdækkende klub Kiteboarding Danmark anbefaler begyndere at tage et “DS-kitekursus” på en certificeret kiteskole.”


KITESURFING HÆFTER

Efter endt kitekursus får du udleveret et “Kitesurfer Diplom” og en “Guide til nye kitesurfere”. Klik på hæfterne til højre for at se hvad de indeholder. 

Når “Kitesurfer 1” og “Kitesurfer 2” diplomet er mestret kan du igennem Dansk Sejlunion bestille et plastkort, som dokumenterer dit niveau. Plastkortet giver gode muligheder for at leje udstyr og kitesurfe på lukkede strande rundt omkring i verden.

Kitesurfing Diplom Kiteskole Surfagency
kitesurfing guide
Call Now Button