POLTERABEND I AARHUS

POLTERABEND MED STAND UP PADDLE (S.U.P.)

Sjovere bliver det hvis I aldrig har prøvet Stand Up Paddle før! På et 1,5 times SUP event får i action og SUP lege, – SUP polo (vand polo), SUP race, SUP stafetter og måske endda SUP Yoga! Vores SUP polterabend events lægger vægt på en sjov og udfordrende oplevelse hvor korrekt teknik betyder mindre end grin og en god oplevelse. – og vigtigst ALLE kan være med og får en god oplevelse.

CA 1,5 TIME
ANTAL 4 - 80

MIN 4 / MAX 80 PERSONER

AARHUS

SURF AGENCY – FISKERIVEJ 2 F

400 DKK

PR DELTAGER / INKL. MOMS

HVAD ER INKLUDERET I SUP POLTERABEND EVENT?

Pris: 400kr / person

 • 1,5 times SUP Polterabend event
 • 2-3 forskellige SUP aktiviteter på vandet
 • Alt nødvendigt udstyr, vådragter mv.
 • Omklædning og badefaciliteter
 • Passionerede og certificerede instruktørere

PAKKELØSNING = SUP + OUTDOOR WELLNESS

Sjov og action på vandet suppleres perfekt af efterfølgende Outdoor Wellness. Tilbage på land hopper vi i opvarmende vildmarksbade og vores surfer sauna til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning. Nyd friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk, mens i hygger i varmen!

2,5 TIME
4 - 30

MIN 5 / MAX 80 PERSONER

AARHUS

SURF AGENCY – FISKERIVEJ 2 F

700 DKK

PR DELTAGER

HVAD ER INKLUDERET I PAKKELØSNING?

Pris: 700kr / person

 • 1,5 times SUP Polterabend event
 • 1 times outdoor wellness event (Vildmarksbad, Sauna eller kombi)
 • Én flaske Cava /5 personer
 • Rabat på Øl-kander fra naobryggeri
 • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
 • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
 • Adgang til Is bad (koldtvandsbad)
 • Koldt drikkevand

NICE 2 KNOW

Ved ankomst til Surf Agency får i udleveret våddragter og andet nødvendigt udstyr og i har mulighed for at benytte vores omklædningsfaciliteter. Herefter får i en kort instruktion i hvordan man SUP’er inden vi tager på vandet, hvor i vil blive udfordret i f.eks cool surfer moves, samarbejdsøvelser, forskellige konkurrencer, SUP polo eller SUP yoga!

Tilbage på land er det mulighed for at udvide jeres SUP oplevelse med 1 times velfortjent afslapning i vores 38 grader opvarmede vildmarksbad eller glohede tønde sauna. Nyd friskbrygget fadøl eller et glas bobler fra vores nabo bryggeri Hantwerk. I kan også leje vores private selskabslokale til hygge eller spisning.

Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer til den perfekte polterabend.

POLTERABEND HOS SURF AGENCY

Stand Up Paddle Polterabend i Aarhus

I behøver ikke have prøvet SUP før i kommer til et SUP Polterabend Event hos os i Surf Agency. Faktisk kan det være sjovere hvis I aldrig har prøvet Stand Up Paddle før! Vi sørger for sjov og udfordringer til alle, uanset niveau. 

På et 1,5 times SUP polterabend event får i action og  lege, det kan være aktiviteter som SUP polo, SUP race, SUP stafetter og måske endda SUP Yoga! Vores SUP polterabend events lægger vægt på en sjov og udfordringer og korrekt teknik betyder mindre end grin og en god oplevelse. – og vigtigst er at ALLE kan være med. Det er den perfekte måde at blive rystet sammen på, så en god idé at starte en polterabend på – og en god måde at lære de andre gæster der skal med til brylluppet at kende. 

Spørg os endelig om ideer til polterabend lege og aktiviteter, vi er glade for at hjælpe og tilpasse eventet til jeres behov eller ønsker.

Søger du efter polterabend aktiviteter til gravide, så vil du måske være overrasket over at man sagtens kan udøve Stand Up Paddle som gravid. Kontakt os og få mere information.

Polterabend aktiviteter hos Surf Agency 

Mangler du polterabend ideer så har du fundet det rette sted. For her hos Surf Agency har vi den alternative polterabend aktivitet planlagt til dig.

Et polterabend event hos Surf Agency er til både til mænd og kvinder og kan inkludere både den aktive polterabend og den afslappende polterabend. Vores polterabend aktiviteter er desuden det perfekte valg i disse Corona tider, da der er tale om udendørsaktiviteter..

Polterabend med Outdoor Wellness 

I kan også vælge vores polterabend pakkeløsning med SUP efterfulgt af Outdoor Wellness. 

Sjov og action på vandet suppleres perfekt af efterfølgende Outdoor Wellness. Tilbage på land hopper vi i opvarmende vildmarksbade og/eller udendørs sauna til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning. 

I får et glas bobler serveret i mens i nyder varmen og i kan bestille flere drinks fra vores samarbejdspartner Hantwerk.

Den perfekte måde at holde polterabend på.

Surf Agency polterabend – godt at vide. 

Ved ankomst til polterabend hos Surf Agency får i udleveret våddragter og andet nødvendigt udstyr og i har mulighed for at benytte vores omklædningsfaciliteter. Herefter får i en kort instruktion i hvordan man SUP’er inden vi tager på vandet, hvor i vil blive udfordret i f.eks cool surfer moves, samarbejdsøvelser, forskellige konkurrencer, leg og SUP polo eller SUP yoga! Og vi garanterer en masse grin og gode minder.

Har i tilvalgt Outdoor Wellness til jeres polterabend vil I, tilbage på land, få en times velfortjent afslapning i vores 38 grader opvarmede vildmarksbad eller glohede tønde sauna. Nyd friskbrygget fadøl eller et glas bobler fra vores nabo bryggeri Hantwerk. 

Alt foregår samme sted og skaber derfor de perfekte rammer til den perfekte polterabend.

Polterabend -Aarhus

Surf Agency ligger i hjertet af Aarhus, lige ved lystbådehavnen. Så det tager ingen tid at komme til polterabend her i Aarhus.

Kommer jeres polterabend gæster udefra, kan i fra banegården hoppe på letbanen eller tage en bus der stopper tæt på Surf Agency og der er gratis 3 timers parkering langs Fiskerivej. Aarhus Centrum og Mejlgade, med masser af spisesteder, ligger i umiddelbar gåafstand så det er nemt at komme videre til jeres næste aktiviteter. 

FAQ  om Polterabend i Aarhus hos Surf Agency

Hvor mange kan vi være sammen til en polterabend?

I kan være så mange i vil  til Polterabend hos Surf Agency.  Da vi på vandet kan dele jer op i grupper kan i være lige så mange i har lyst til. I Saunaen kan i være 5-6 (i Corona tider) eller 12 i normale tider. I kan være 5 i hver af vores to Vildmarksbade.

Er der våddragte i alle størrelser hos Surf Agency?

Ja der er våddragte i alle størrelser fra XS-4XL så vi har helt sikkert også en til dig

Hvilke Polterabend aktiviteter er mulige hos Surf Agency?

Der er mange Polterabend ideer.

Vi kan tage jer ud på en rolig hygge SUP tur, lære jer lidt SUP teknikker så som surfer turns og typisk vil vi spille SUP polo, lave nogle sjove stafetter og småkonkurrencer, og vi kan også prøve nogle yoga øvelser på SUP boardet og meget andet. I er også meget velkommen til at kontakte os, så finder vi polterabend aktiviteter der passer præcis til jer. 

Er det corona sikkert ved Surf Agencys polterabends?

Der er corona sikkert hos Surf Agency. Vi er udendørs, vi er på vandet, og vil naturligt holde god afstand fra hinanden. I Outdoor Wellness har vi et max antal brugere og det er kun brugere i samme gruppe der er sammen. 

Vi har håndsprit klar og her bæres maske indendørs når man bevæger sig rundt.

Har i spørgsmål til Corona sikkerheden så tag endelig kontakt

Hvad skal vi have med til polterabend hos Surf Agency

I skal selv have badetøj og håndklæder med til polterabend hos Surf Agency i Aarhus. 

Hvilket udstyr er inkluderet i Stand Up Paddle Polterabend events? 

Vi har alt udstyr i har brug for til SUP polterabend. Vi har våddragter, padler, boards, støvler, handsker, svømmeveste klar til jer. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og håndklæde. 

Kan vi gøre os istand hos Surf Agency efter eventet

Ja, der er mulighed for bad og omklædning og vi har spejle og hårtørrer så i kan fint gøre jer i stand i Surf Agencys omklædningsrum. 

Er der en hårtørre hos Surf Agency?

Ja vi har hårtørrer i omklædningsrummet

Kan vi få mad og drikke til polterabend hos Surf Agency

Der er flere muligheder – enten kan i spise hos vores nabo Hantwerk eller i kan få deres mad leveret til vores lounge, hvor i kan sidde mere privat. Drikkevarer skal købes hos Hantwerk og ved events hos os er der gode priser – vi kan hjælpe jer med at hente noget løbende hvis der er behov.

ALKOHOL VILKÅR

 • Indtagelse af alkohol før vandsportsaktiviteter er IKKE tilladt, men i er velkommen til feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer.
 • Drikkevarer kan bestilles fra Hantwerk. De har et bredt udvalg af lækre friskbryggede fadøl. Vin og Champagne. Få rabat på drikkevarer ved køb af øl kander, vin når du samtidig booker sauna eller vildmarksbad event.
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency’s og Hantwerks fælles udeområde. Det samme gælder i forbindelse med af leje af selskabslokalet.

PRAKTISK INFO

 • Hvis i ikke er sikre på deltagerantal kan i vente med at oplyse endeligt antal frem til 7 dage før arrangementet. (skrifteligt via mail)
 • Betaling senest 7 dage før arrangement. (via MobilePay eller online betalingslink)
 • Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i prisen (våddragt, board, svømmevest). Vi har våddragter i alle størrelser (xs – xxxl)
 • Alle deltagere på vandet skal være i stand til kunne svømme min. 200 m
 • Kom i god tid! Vi anbefaler at i ankommer 10 min før jeres arrangement starter så i er sikre på at få fuld tid på vandet.
 • Påregn ca +20 min hvis i er en stor gruppe (16 – 35 deltagere) til aktiviteter på vandet.
 • Påregn ca +20 min til bad og omklædning efter SUP turen

HVAD MED VEJRET?

Det er heldigvis sjældent at vi har måtte aflyse et arrangement grundet dårlige vejrforhold. Regnvejr er ikke en forhindring for at tage på vandet (vi bliver våde alligevel), men af sikkerhedsmæssige grunde aflyser vi i tilfælde af meget kraftig blæst, lyn og torden. I tilfælde af at Surf Agency aflyser pga urimelige vejrforhold refunderes betalingen. Vi vil i så fald kontakte jer, og såfremt der er ledigt kan vi som alternativ aktivitet foreslå vildmarksbad eller Sauna event. Under normale omstændigheder kan vi forudse en risiko for aflysning 1-2 dage i forvejen.

HVAD SKAL MEDBRINGES

Medbring badetøj og håndklæde (evt skiundertøj og uldsokker i vintermånederne). Solcreme til de solrige dage. Alt udstyr inkluderet: Våddragter, veste (evt neopren sko, handsker og huer hvis nødvendigt i de koldere måneder), svømmeveste, SUP boards og padler

HVORNÅR ER BEDST

Vi SUP surfer hele året og tilbyder dermed SUP kurser og events året rundt. SUP er en fysisk sport der aktiverer alle kroppens muskler og med tykke våddragter, støvler, huer og handsker kan man sagtens holde varmen (vi har selvfølgelig alt hvad i skal bruge). Et godt ekstra tip er at bære uldundertøj og uldstrømper under dragten i vintermånederne.

HVAD ER S.U.P

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde, konkurrencer og masser af sjov.

SUP POLO

SUP-polo er en helt ny vandsport/boldspil, hvor 2 hold dyster mod hinanden om at score flest mål! Med SUP-Polo kan i være sikker på at alle deltagere bliver fanget af spillet! Der bliver gået til den og folk ofre sig for holdet. SUP-Polo er en holdsport som vil udfordre jeres taktiske sans og få jer til at grine som aldrig før!

SUP RACE

3 – 2 – 1.. Goooo.. Skal der fart på? Få pulsen op med SUP Fun Race. Vi starter selvfølgelig ud med en running beach start. SUP surfer en lille distance i højt tempo..  Rundt om bøjerne med seje surfer turns, bedst som i lige har lært det! Vinderne bliver kåret!

SUP TANDEM

SUP-Tandem er en sjov makkerøvelse hvor i får udfordret jeres balance (Read inderlår) og styrket jeres lattermuskler! SUP-Tandem kræver focus og at I holder tungen lige i munden når i padler afsted med blot én fod på hver jeres SUP board i samarbejde med jeres makker.

SUP  YOGA

Yoga og SUP er som skabt for hinanden. SUP-yoga går ud på at dyrke Yoga på vandet på et SUP board.  SUP-Yoga udfordrer jeres smidighed og balance samtidig med at I  får en unik oplevelse af ro, ved at være på vandet.

SIKKERHED

Stand up paddle (SUP) surfing er en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan. Det er let at gå til og indeholder et væld af muligheder for udfordring, udvikling og sjov. SUP udfordre og styrker balance og giver en god fornemmelse af hele kroppen, fra tæerne der hjælper med at holde balancen, core muskulaturen der bruges når der padles og hovedet der holder et vågent øje med omgivelserne. Samtidig med at være et godt redskab til fysisk udfoldelse er SUP perfekt til mental træning. Havluften, saltvandet og de konstant skiftende indtryk gør at man er tilstede i nuet og kan fralægge sig hverdagens stress og jag. Der er mulighed for alt fra en meditativ tur langs kysten, tekniske øvelser, samarbejde, konkurrencer og masser af sjov.

Call Now Button