SUP Gruppe event

SUP – Stand Up Paddle er en perfekt aktivitet for grupper, herreture, loger, fødselsdage.  Mulighed for pakkeløsninger hvor i kan kombinere med Outdoor wellness – Vildmarsbad, Sauna og koldtvandskar 

Teambuilding Århus

Grin, vandplask & surfervibes..

SUP gruppe event

Leg og action på vandet med SUP (Stand Up Paddle). I får et gruppe event med forskellige SUP aktiviteter: Fx SUP polo (vand polo), SUP team race, SUP stafet eller SUP Yoga! Fokus på sjove og udfordrende oplevelser med gode grin og fællesskabsfølelse. Alle kan være med og I behøver ikke at have prøvet SUP før. Inklusive alt SUP udstyr, våddragter og søde SUP instruktører som er med jer på turen.  

Pris: 550,-/deltager (Ca 2 timers event) 

Outdoor Wellness

Outdoor wellness er en populær gruppeaktivitet aktivitet til loger, fødselsdage, herreture mv. Brændefyrrede vildmarksbade, sauna og koldtvandskar! Masser af hygge og surfer vibes. Fantastiske rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! 

Pris: 350,- / deltager (1,5 time)

Pakketilbud

SUP GRUPPE EVENT + OUTDOOR WELLNESS

Book vores  pakkeløsning med SUP (Stand Up Paddle) efterfulgt af Outdoor Wellness. Sjov og action på vandet efterfulgt af afslapning i vildmarksbad og saunahygge. Tilbage på land hopper I i vores sauna og vildmarksbade til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning. Det. ermuligt at bestille kander med Fadøl fra vores nabobryggeri Hantwerk. 

700,- /deltager (3  timers event SUP + Wellness) 
(spar 100,-/deltager)

Sådan foregår et SUP gruppe Event hos Surf Agnecy

I behøver ikke have prøvet SUP før, I kommer til et gruppe event hos Surf Agency. Faktisk kan det være sjovere, hvis I aldrig har prøvet stand up paddle før. Her kan I se, hvordan et gruppe event hos Surf Agency foregår.

Velkomst og udstyr

Når I ankommer ved Surf Agency vil i få en lille velkomst og derefter få udleveret våddragter og andet nødvendigt udstyr. I har selvfølgelig mulighed for at benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter.

Introduktion

Inden vi tager på vandet, får I en kort introduktion til stand up paddle.

På vandet

På vandet vil I blive udfordret i f.eks cool surfer moves, samarbejdsøvelser, forskellige konkurrencer, leg og SUP polo eller SUP yoga! Og vi garanterer en masse grin og gode minder. 

Ekstra oplevelser..

Tilvælg 1,5 times outdoor wellness med vores tønde-sauna, vildmarksbade og koldtvandskar. Nyd friskbrygget fadøl eller  bobler fra vores nabobryggeri Hantwerk.

FAQ

Få svar på de spørgsmål, som vores besøgende ofte har til os.

Generelle spørgsmål

 Vi har omklædningsmuligheder – både indendørs og i vores surfer garage, så man slipper for at klæde om på en parkeringsplads 🙂 Der er spejle, hårtørrer, og selvfølgelig toiletter til rådighed. 

Vi har 2+1 bruser indendørs og 4 udendørs brusere med både varmt og koldt vand.

Ja, vi kan låse mindre værdigenstande inde og større ting kan opbevares på vores kontor. Opbevaring sker på eget ansvar.

Der er gratis 3 timers parkering langs hele Fiskerivej. Yderligere er der betalingsparkering i gåafstand ved Navitas og DOKK1 til Surf Agency – og letbanen kører også lige forbi.

Medbring selv badetøj og håndklæder – resten klarer vi 🙂

SUP

Du skal selv have badetøj med (til at have på under våddragten) og et håndklæde hvis du ønsker et bad efterfølgende.

Ja – det skal man. Våddragt (og andet neopren gear er indkluderet i prisen). På varme dage kan man holde våddragten åben og evt nede om livet – men alle bærer våddragt og svømmevest.

Ja. Vi holder vi os tæt ved land, bærer våddragt, svømmevest og sikkerheds-leash, men vandet er dybt og kan være koldt.

Det kan man sagtens – hvis man er usikker kan man blive på knæ og det er altid ok at springe nogle øvelser over. Vi kan vise en anden måde at komme op på boardet på, som er mere optimal når man er gravid. Det er op til den gravide hvor meget hun vil være med til – ring endelig og lad os tage en snak om det hvis der er bekymringer. 

I langt de fleste tilfælde kan man sagtens være med til stand up paddle – og man er altid velkommen til at springe nogle øvelser over eller tage den med ro. Giv altid din instruktør besked hvis der er noget der skal være opmærksomhed på. Hvis du er meget nervøs for vand eller har andet kan det være en god idé at komme ned forbi inden et event for at se tingene an og så kan det være en fordel at booke et privat kursus – så vi kan tage tingene helt på dine præmisser. 

SUP er en rigtigt god aktivitet for børn og familier. Børn kan typisk padle deres eget board from omkring 8 års alderen, men nogle vil også kunne tidligere. Mindre børn kan sidde med på boardet foran deres forældre, når de er lidt større evt med deres egen paddel så de kan hjælpe lidt til og få fornemmelsen af at padle og styre. Vi anbefaler at forældre har prøvet SUP før de tager børn med ud på egen hånd. Vi tilbyder familiekurser hvor en instruktør er med jer og sørger for sikkerhed og sjov og giver gode råd til at padle med børn.

Hvis du tidligere har lejet board hos os eller har været på vores 2,5 times SUP kursus, behøver du ikke få vores quickie-intro med – du får i stedet to timers boardleje. Har du været på polterabend, teambuilding eller du IKKE har padlet med OS tidligere SKAL man have en quickie-intro – så vi ved at du har styr på sikkerhed og hvor du må padle og har du prøvet SUP tidligere kan vi snakke en lille smule om teknik og vi kan vise dig nogle sjove tricks.

Alkohol og vandsport er en rigtig dårlig kombination, så vi tillader ikke at i har drukket inden i skal på vandet – derfor anbefaler vi også at Stand Up Paddle events ligger så tidligt på dagen som muligt. Ankommer man beruset kommer man ikke på vandet og der kompenseres ikke i den situation. 

I forbindelse med vores Outdoor Wellness kan man godt have drukket lidt inden, men vi forventer at vores gæster opfører sig ordentligt og retter sig efter vores medarbejderes henvisninger. 

Se i øvrigt vores betingelser her:

Afhængigt af hvilken SUP aktivitet man har booket er der forskellige programmer. 

Uanset event type starter vi stille og roligt med lidt information på land om hvordan man styrer og padler, så tager vi på vandet og starter lige kort med at øve styring mens vi sidder på knæ  – hvorefter vi kommer op at stå og laver lidt flere kontrol øvelser. 

Til Stand Up Paddle Teambuilding events, Gruppe Events og Polterabend events, vil der være forskellige lege, øvelser og udfordringer – det kan være surfer turns, kapsejlads, stafetter, samarbejdsøvelser, boldspil (SUP Polo), yoga øvelser, fitness øvelser og andre ting – vi har et program der passer til eventet – men vi kan tilpasse det til gruppen efter ønsker og ofte undervejs. 

SUP Kurser hos Surf Agency indeholder en gennemgang af padleteknik, hvad man skal være opmærksom på i forhold til sikkerhed, vind og vejr, udstyr og så laver vi redningsøvelser, padler en god tur og giver jer lidt forskellige udfordringer at arbejde videre med. 

Mindre grupper (op til 6 personer) kan leje boards og tage ud på egen hånd efter en kort instruks. Ved større grupper kræver vi at der er en instruktør med jer – det giver en bedre sikkerhed og så kan vores instruktører hjælpe jer med at sætte forskellige udfordringer således at eventuelle forskelle i niveau imødekommes og det er sjovt for alle.

De angivne tider (2 timer for teambuilding, 1,5 time for polterabend etc ) er fra ankomst og til i er tilbage på land. Vi anbefaler at i ankommer 10min før – og når alle er ankommet får i udleveret våddragter og kan klæde om. Tiden i bruger på bad og omklædning efter vi er tilbage på land er ikke medregnet.

Outdoor Wellness

Ja, det er en del af konceptet. Nyd en lækker kold fadøl fra vores nabo bryggeri Humleland  fra Hantwerk. 

Vi har et godt samarbejde med vores naboer Hantwerk som vi også deler udeområde med. Her kan i få gode priser på kander med Friskbrygget fadøl, vin, sodavand og bobler. Det er ikke tilladt at indtage medbragte drikkevarer til et outdoor wellness event. Hantwerk er et (mikrobryggeri og restaurant..)  som  tilbyder gode priser til vores Outdoor Wellness gæster. bl.a på 1.5 liter kander med friskbrygget fadøl. (17 forskellige øl på hanerne) Priserne ligger fra ca 170kr / kande. Vi anbefaler at I hopper et smut ind til Hantwerk og bestiller og betaler inden i kommer over til os. Det giver jer også mulighed for at prøvesmage lidt på det store udvalg. 😊 


Nej – det klarer I blot på dagen. Vi anbefaler at i lægger et smut forbi Hantwerk og bestiller inden at i hopper ind til os i outdoor wellness. I kan betale for drikkevarer i baren..

Ønsker I at bestille ekstra drikkevarer løbende kan i lægge et kreditkort i baren og vores medarbejdere vil være behjælpelige med at hente mere. 

For at få økonomien til at hænge sammen er vi nødt til at kræve betaling for minimum 6 personer for at i kan få både sauna og vildmarksbad. Ring og lad os tage en snak om det.

Vi har plads til ca 22 gæster i vildmarksbadene og Sauna på samme tid. Kontakt os hvis i er flere, - så kan vi nemlig mulighed for at få en sauna eller bad mere ind på området.

Ja, det kan I..  I vores dejlige koldtvandstønde! Vandet i karret filtreres med sandfilter pumpesystem  og desinfikationsmiddel  med Aktivt ilt. Vi har også egen adgang til havnebassinet lige ved Surf Agency, men da det er en havn frarådes badning her. 

Oplevelsen af at sidde i 38-39 graders varmt vand under åben himmel forbedres jo koldere og “dårligere” vejret er. Vi plejer at sige: Jo, dårligere vejr - jo bedre oplevelse. Kulden gør den varme vildmarksbad og sauna oplevelse endnu mere speciel. Medbring evt. Badesko, hue og badekåbe som kan være rart at have med, når det er meget koldt udenfor.

Ja - Medbring selv badetøj og håndklæde – evt. badesko og badekåbe. Det sidstnævnte er ikke et must, men det kan være rart at have med, når det er meget koldt udenfor.

I kommer ikke til at dele vildmarksbad eller sauna med andre – men der vil sandsynligvis være andre på vores område. Ligeledes kan koldtvand

Badevandet skiftes dagligt med vand af drikkevandskvalitet. Der er maksimum 4 grupper i karat på én dag og karene benyttes kun en dag - uanset antal gæster, hvorefter badevandet tømmes.


Vi er godkendt som offentligt svømmebad af kommunen som gør at vi underlægger de samme vilkår for badevandskvalitet som når du tager i svømmehallen.

Badevandet desinficeres med desinfektionsmidlet aktivt ilt.
Vi benytter store Sand Filter pumper med aktivt filterglas som filtrerer vandet effektivt med en vandcirkualtion på 15m3/time

Vi tager løbende vandprøver og justerer PH før og efter hver hold.

Eurofins Danmark kommer én gang månedligt og udfører prøvetagninger af badevandet I alle bassinerne. Hvorefter laboratoriumanalyserne fremsendes til kommunen

Prisen for et 1.5 times Outdoor wellness event er 350 kr / deltager uanset hvor mange i er. I forbindelse med Pakketilbud med SUP event sparer i dog 100kr/ deltager. 

Minimum deltagerantal er 4 personer hvis i booker vildmarksbad ELLER Sauna. Ønsker i at booke både vildmarksbad OG Sauna, er minimum deltagerantal 6 personer.

Booking

Når du sender os en forespørgsel på et event hos Surf Agency vælger du det maksimale antal deltagere – på den måde er vi sikre på at der er udstyr og instruktører nok. I har så mulighed for at ændre på  deltagerantal indtil 7 dage før eventet – hvorved restbeløbet også ændres og indbetales. På den måde behøver man ikke kende endeligt deltagerantal før 7 dage eventet.

Vi ser helst at der er betalt på forhånd, så vi ikke skal bruge tid på det på dagen, hvor vi hellere vil bruge tid på vandet 🙂 

En booking anses for bekræftet ved indbetaling af depositum, så det er også for at vi kan sikre os at i kommer. Hvis det er vigtigt med EAN betaling eller betaling på dagen finder vi en løsning 🙂

Der findes nærmest ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning 😉

Vi har varme våddragter, støvler, huer, vanter mm, så i kan sagtens holde varmen! Det gør ikke noget hvis det regner – vi hopper i vandet og bliver våde alligevel. Vi kender området her rigtig godt og ved hvor vi kan søge læ i blæst. Vi holder selvfølgelig øje med vejret og hvis vi vurderer det er for farligt at tage på vandet (lyn, torden og stormvejr) tager vi en snak med jer i dagene op til eventet og vender mulighederne. Hvis vi aflyser pga vejret prøver vi at flyttet eventet til en anden dag eller komme med nogle alternative muligheder. men er det ikke muligt får i pengene tilbage.

Vi laver gruppe events, teambuilding og polterabend events for minimum 4 personer og indtil videre har vi haft 90 personer på vandet på samme tid. Vi har mulighed for at lave forskellige løsninger hvis i er over 40 personer. 

Vi har forskellige pakkeløsninger hvor der er indlagt en god rabat så jo mere i booker jo bedre deal.

Når du booker events for grupper hos Surf Agency behøver du ikke at kende det endelige deltagerantal før 7 dage før eventet. Indenfor 7 dage af eventet kan vi tilføje flere deltagere, såfremt vi har kapacitet til det. Vi giver ikke pengene tilbage hvis i er færre deltagere end oplyst 7 dage før eventet.

Ja – det kan vi sagtens. Alle vores instruktører taler flydende engelsk, vi har også enkelte instruktører der kan undervise på tysk og spansk hvis det skulle være nødvendigt 🙂

Når i indbetaler depositum indgår vi en bindende aftale. Det er dermed ikke muligt at få pengene tilbage hvis i senere ønsker at aflyse. Vi kan sammen finde en løsning om at flyttet eventet til et senere tidspunkt hvis det ikke skulle være muligt jer at afholde det på det tidspunkt der er booket til.