SUP CLUB AARHUS

 • CLUB SURF AGENCY - MEDLEMSKAB

  320,- / måned

  BLIV MEDLEM

BLIV MEDLEM AF CLUB SURF AGENCY

Ønsker du at dyrke Stand Up Paddle i Aarhus så er Club Surf Agency og Danmarks hyggeligste surfer community måske noget for dig. Vi har flere fællestræninger i løbet af ugen med efterfølgende sauna i vinterhalvåret og derudover har du adgang til udstyr fra 05 – 23:00 hele året rundt, så du kan komme på vandet lige så meget du har lyst til. Vi arrangerer også SUP ture til vestkysten, brætspil, pandekager, filmaften, yoga og meget mere hygge.
For at blive medlem af Club Surf Agency skal du have været på vores Stand Up Paddle introkursus og så deltage i én fællestræning før du kan tage ud på egen hånd.

SUP FÆLLESTRÆNINGER (FOR KLUB MEDLEMMER)

Aktuelle træninger: Mandag, Onsdag, Fredag, Lørdag og Søndag

Deltag vores forskellige ugentlige SUP træninger og dyrk SUP I et fællesskab. Vi kører hold med forskelligt fokus. Er du til hygge SUP eller måske mere til SUP race og fart? Antal, tidspunkter og datoer for holdtræninger tilpasses i løbet af året grundet de mørke måneder i vinterhalvåret. Detaljer til de aktuelle træninger kan ses på Club Surf Agency facebook gruppe.

Searching Availability...

MEDLEMSFORDELE

 • Fri afbenyttelse af klubbens SUP udstyr. (*Minus neopren)
 • Faste ugentlige træninger og fællesskab året rundt
 • Omklædningsfaciliteter, toiletter, klublokaler
 • Familie-medlemskab rabat (50% rabat for dine børn)
 • Tag dine børn med gratis (under 12år)
 • Tag en ven med gratis til SUNday-FUNday (*Efter deltagelse i 3 fællestræninger. & Max én ven/måned)
 • Organiserede SUP camps til klitmøller
 • Rabat på våddragter & SUP gear
 • 50% rabat på leje af SUP bords, hvis du ønsker at have boards med på tur over flere dage. (fx weekend tur til vestkysten)
 • Afbenyttelse af Surfer Sauna i forbindelse med fællestræninger i vinterhalvåret
 • Rabatter ved deltagelse af SUP Surf camps og andre Surf Agency events

ET FLEKSIBELT MEDLEMSKAB

Prisen for et medlemskab i Club SurfAgency er 320 kr./md. Det er et fleksibelt medlemskab som kan opsiges på løbende måned + 1 måned. Derudover kan du altid sætte dit medlemskab i bero uden ekstra omkostninger. Bindingsperioden på medlemskabet er 3 måneder.

BLIV EN DEL AF VORES SURF FAMILIE

Club Surf Agency er drevet af surfer folk med en stor passion for surfing/vandsport! Vi tilbyder medlemmer mulighed for at dyrke SUP i et hyggeligt og aktivt fællesskab og hjælper dig med at udvikle din teknik og nå dine personlige mål med SUP-sporten. Hvad enten det er fælles SUP-hyggeture, SUP-racing, SUP-bølge surfing, SUP-yoga, balancetræning, eller du sigter imod at udøve SUP på konkurrenceplan, så finder du det her!

SÅDAN KOMMER DU IGANG MED SUP I AARHUS

Efter deltagelse af et SUP intro kursus kan du melde dig ind i Club Surf Agency. Ved deltagelse af din første hold træning får du nøglearmbånd og rundsvisning. Herefter kan du tage ud og SUP som det passer dig fra 05 – 23:00.

01 SUP KURSUS

Deltag vores 2,5 times SUP Intro Kursus før at du melder dig ind. Her lærer du alt hvad du skal vide om Sikkerhed på vandet, Paddle teknik, redingsøvelser, korrekt håndtering af udstyr mv. Kurset ruster dig bl.a til at tage på vandet på egen hånd. Vi afholder Intro kurser flere gange ugentligt. Se priser og datoer for kurserne her

02 FÆLLESTRÆNING

Når du har tilmeldt dig Club Surf Agency medlemskab, kan du anmode om at blive en del af Facebook gruppen “Club Surfagency”. I gruppen tilmelder du dig din første holdtræning (Enten Newbie training eller SUNday – FUNday.
Til fællestræning får du udleveret dit nøglearmbånd så du bl.a kan få adgang til faciliteter og udstyr uden for vores åbningstider. Du vil få en rundvisning af faciliteterne og blive sat ind i alt det praktiske du skal vide for at blive selvkørende.

03 SUP UBEGRÆNSET

Nu kan du komme og dyrke SUP som det passer dig. Og det kan du 05 – 23.00. Du kan desuden deltage de forskellige holdtræninger og møde de andre medlemmer. Du kan også skrive i facebook gruppen og planlægge ture med andre medlemmer.

STAND UP PADDLE UDSTYR

Som medlem i Club Surf Agency kan du benytte klubbens udstyr. Du har adgang til et stort udvalg af forskellige typer professionelle kvalitets SUP boards, paddler, leash og svømmeveste. Som medlem skal du blot have din egen våddragt og evt støvler og handsker.

CLUB FACILITETER

Vi har et hyggeligt klub lokale, udstyrs garage, toiletter og indendørs og udendørs bad og omklædnings faciliteter.  Outdoor showers og udendørs faciliteter hvor der kan hygges før og efter træninger. Derudover vores populære surfer sauna som vi sørger for er brandvarm når vi kommer hjem fra trænings sessions i vinterhalvåret.

Call Now Button