Events

EVENTS I AARHUS – STAND UP PADDLE SURFING

Vores SUP intro kurser giver den nødvendige viden for at du rigtigt og sikkert kan komme i gang med SUP. Efter dit SUP kursus kan du blive medlem af Club Surf Agency, Som giver dig adgang til fællestræninger, faciliteter og ubegrænset lån af SUP udstyr.

SUP GRUPPE EVENT

På gruppe kurset vil i få masser af tid til at lege på SUP boardet og i vil blive udfordret med sjove balance og samarbejdsøvelser.

SUP FIRMA EVENT

SUP kursus undervisning

Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I samtidigt får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

SUP POLTERABEND EVENT

Vores SUP polterabend events lægger vægt på en sjov oplevelse hvor korrekt teknik betyder mindre end grin og en god oplevelse.

GRUPPE PAKKEN

2 timers SUP gruppe event efterfulgt af 1 times Outdoor wellness. inkl. gratis bobler.

FIRMA PAKKEN

2 timers SUP team event efterfulgt af 1 times Outdoor wellness. inkl. gratis bobler.

POLTERABEND PAKKEN

1,5 times SUP polterabend event efterfulgt af 1 times Outdoor Wellness. inkl. gratis bobler.

Events hos Surf Agency 

Surf Agency er ikke blot en Surfskole, vi organiserer også events – selvfølgelig med masser af Surfer Vibes og Aloha Stemning! 

Så skal du arrangere et event i Aarhus er du kommet til det rette sted.

Du kan booke events hos Surf Agency både som privatperson og erhverv. Vi arrangerer alt fra teambuildingpolterabend. Blå mandag, julefrokoster, familie events  og meget mere.

Omdrejningspunktet for vores events er Vand – både i forbindelse med Stand Up Paddle (SUP) og Outdoor Wellness aktiviteter (Vildmarksbad, sauna og istønde). 

Til vores SUP events starter vi stille og roligt med at lære vores gæster at SUPe og derefter er der masser af udfordringer og sjov med organiserede lege og sjove små konkurrencer, det kan f.eks væres SUP Polo, Stafetter, Surfer Turns og måske nogle Yoga eller Crossfit øvelser – alt efter jeres ønsker.  Det aktive SUP event kan med fordel suppleres med efterfølgende afslapning og hygge i vores Outdoor Wellness Oase med Sauna, Vildmarksbade og et koldt dyp! Alt sammen med masser af Aloha feriestemning! 

Det er også muligt at benytte vores Surfer Lounge hvor i kan hygge med lækker mad og drikke fra vores samarbejdspartner Hantwerk – i anderledes, hyggelige, omgivelser. 

Surf Agency events er hovedsageligt udendørs aktiviteter, hvilket giver sjove og anderledes events, og derudover er det en rigtig god løsning i lyset af COVID19 situationen..

Vores events er for ALLE, børn, voksne, unge som gamle, uanset hvor god/dårlig form du er i, og uagtet dine balanceevner,  alle kan være med! 

Søger i aktiviteter i Aarhus så kontakt os for mere information eller se vores event-oversigt og  send en forespørgsel på jeres næste, anderledes event.

Call Now Button