Firma Team Event

Book et SUP firmaevent og bliv udfordret med sjove balance- og samarbejdsøvelser. Alle kan være med – og vi lover jer, at I har en masse at tale om, når I kommer tilbage på arbejdspladsen. 

Sådan foregår et SUP Teambuilding event hos os..

Stand up paddle er for alle i firmaet. Få et skræddersyet teambuilding event hos Surf Agency. Vi tilpasser os jeres niveau. Surf Agency sørger for godt begyndervenligt udstyr, så det er let for alle at komme i gang. Samtidig kan vi gøre det lidt sværere for dem i firmaet, der skulle have erfaring med SUP. Vi tilpasser aktiviteter, så det ikke nødvendigvis er dem, der er i bedst form eller har bedst balance, der “vinder”.

Den står på konkurrencer og udfordringer – få en unik og anderledes dag sammen med dine kollegaer. 


Velkomst og udstyr

Når I ankommer til jeres firmaevent hos Surf Agency, får I udleveret våddragter og andet nødvendigt udstyr. (Vi har dragter i ALLE størrelser) I har selvfølgelig mulighed for at benytte vores omklædningsfaciliteter.

Introduktion

Inden vi tager på vandet, får I en kort introduktion til Stand Up Paddle, teknik, udstyr og sikkerhed. 

På vandet

konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove team udfordringer. Vores dygtige instruktører sørger for, at jeres teambuilding tilpasses jeres niveau og ønsker. Uanset om I vil have den aktive konkurrenceprægede aktivitet, en hyggetur eller måske SUP Yoga, så sørger vi for en god udendørsoplevelse for alle. Vi udfordrer bl.a med forskellige teamøvelser, surfer turns, SUP polo, Team Stafet mv. 😄 

Vi starter alle i samlet flok, og ved større grupper fordeler vi så gruppen i mindre hold på forskellige aktivitets-stationer. (ca 15 min på hver station) Holdene roterer, så alle prøver alle aktiviteter. 

Mulige aktivitetsstationer: 

  • Polo /SUP boldspil (Holdsport & Virkelig et godt grin.
  • SUP Stafet  (samarbejde, strategi og team spirit)
  • XXL Mega SUP board / 2 x  6-8 personers boards: Samarbejde og sammenhold, styring) 
  • SUP makker øvelser. (SUP blind navigation og Tandem SUP: Kommunikationsevne)
Ekstra oplevelser

Forlæng den gode Ahola-stemning med efterfølgende hygge i outdoor wellness. Slap af og nyd varmen og hyggen i vores sauna og vildmarksbade, mens I gennemgår, hvem der scorede det bedste mål i SUP Polo eller hvilket hold, der havde den bedste strategi under SUP stafetterne.  Man bliver tørstig af at SUP ... Så det er dejligt med gode naboer Nyd en kold special Øl fra mikrobryggeriet Hantwerk. (eller vin og cava) Hantwerk har et stort udvalg og mere end 20 forskellige specialøl på fad.  Derudover har vi også lavet en komplet pakkeløsning med Mad fra Hantwerk

Stand Up Paddle (SUP) Teambuilding

SUP teambuilding er en perfekt måde at styrke sammenholdet på. Samtidig skabes gode minder og grin, som I vil tale om mange år frem. 

Teambuilding skaber bedre kommunikation og samarbejde mellem kollegaer. Teambuilding er en gode måde at få rystet nye medarbejdere sammen med gamle. Det kan kickstarte nytårskuren, det nye koncept eller det kan være for at fejre de gode resultater. Det er også en rigtig god måde at være sammen på blot for hyggens skyld.

2 timers SUP firma Event: Pris: 550,- / person

Firmaevent med
SUP og Wellness

Book vores Firma pakkeløsning med 2 timers SUP efterfulgt af 1,5 times Outdoor Wellness. Sjov og action på vandet efterfulgt af afslapning i vildmarksbad og saunahygge.

Tilbage på land hopper I i vores sauna og vildmarksbade til velfortjent afslapning og hygge med en skøn udsigt og god stemning. I får et glas bobler serveret, imens I nyder varmen. I kan også bestille flere Øl Kander fra vores samarbejdspartner Hantwerk.  Pakke pris: SUP + Wellness: 800,- /deltager (spar 100,-/deltager) 

Et lille stykke af Hawaii...

"Et lille stykke af Hawaii - lige ved lystbådhavnen i Aarhus". Et fantastisk autentisk sted med glæde & fede oplevelser. Her får du en unik oplevelse med firmaet eller vennerne. 1000 tak til folkene bag, for at skabe denne oase i Aarhus. KÆMPE HIGH 5 & de varmeste anbefalinger herfra.

Thomas Gielfeldt

Top service, top udstyr..

En fantastisk oase i Smilets By, med top service, top udstyr, og top faciliteter lige på havnekanten i et charmerende miljø. Kan kun anbefale dig, at prøve SUP ved Finja og Michael.

Mads Seier

Var lidt vandskræk..

Fantastisk instruktion og skønt sted! Surf Agensy var enormt dygtige til at vejlede og imødekomme de forskellige udfordringer vi havde. Vi var et par stykker, som var lidt vandskræk, og som skulle overskride personlige grænser. Det var de rigtig gode til at tackle. Tak for det! Bestemt et besøg værd!

Mette Ramsgaard

Teambuilding kan varmt anbefales

En virkelig hyggelig eftermiddag med to timer på sup boards. God og grundig instruktion for begyndere og derefter fri leg. Klart en anbefaling og et besøg værd!"

Christian

Fantastisk sjovt..

Mine kollegaer og jeg, fra Sympa A/S, har været hos Surf Agency 2 gange indenfor en måned og det har været fantastisk sjovt begge gange. Det blir ikke sidste gang vi tropper op på havnen hos dem! Vi oplevede begge gange engagerede undervisere, som udfordrede os med gode øvelser, og grinte med og af os mens vi plaskede rundt i vandet;-) Meget store anbefalinger herfra og god sommer til jer"

SYMPIA - Mette Kjær Knudsen

Enjoyed it so much..

A great place to learn SUP with fun and professional staff. I was taken to a lesson as a surprise gift. The team were extremely friendly and despite the snow, hail and rain that came down that morning, they remained upbeat and made the lesson fun. It is in a really nice location with an outdoor sauna too. All the staff were willing to help and the team have created a relaxed and family atmosphere. Enjoyed it so much i have registered (and so has my wife) - looking forward to going back!

Pan Tan

Highest recommendations..

10 Consultants from Mannaz, 2 Hours of games and fun, challenges and great spirit, hot tub, sauna and cold beer to top it off with, wonderful! Highest recommendations to Michael, Finja and the Crew at Surf Agency

- Anna Margrethe Wegeberg Nebel

Så fedt! Tak til jer..

Fremragende timer på vandet med det fantastiske Surf Agency Team. Et teambuildingevent der sent vil blive glemt - så fedt! Tak til jer .

Janne Haaning Okholm

Kan varmt anbefales..

Vi havde et rigtig godt polterabend arrangement ! Det kan varmt anbefales, vi havde en super dygtig instruktør tak for en god dag

Frederik Thingvad Kristensen

Tjekket sted..

Surfagency er et super tjekket sted. Skønne og dejlige profesionelle mennesker, gode vibes , gode faciliteter . You Would love it too

Mette Cecilie Nørholm

fantastisk paddleboard event..

Jeg og mine ansatte havde en fantastisk paddleboard event nede hos Surfagency. Instruktøren Michael var dygtig, tålmodig og spredte god energi! Jeg var så bange for at vi ville fryse (januar måned) men det var på Inge måde tilfældet hverken på board eller i vandet. Kæmpe anbefaling herfra!

Anna Listh Gregersen

Årlige julefrokost..

Hos Searchmind brugte vi Surf Agency til en team-building aktivitet, inden vores årlige julefrokost, hvor vi efterfølgende var en tur i vildmarksbad og nogle enkelte i havnen. Michael og Finja var med til at sørge for, at vi havde en helt perfekt dag på vandet! Det kan varmt anbefales, selvom vandtemperaturen siger 3 grader

Anders Bjerre - Searchmind

Flawless experience..

Flawless experience. Friendly, trusting and very open-minded crew let me through my first SUP day, and it was absolutely perfect. Responded almost immediately to my mails, helped me with everything I needed and even went out of their way to make the experience just a little better. I highly recommend surf agency.

- Michael

sjove og lærerige timer..

super godt arrangement sidste weekend med et par timer med paddle surf. Vi piger havde nogle sjove og lærerige timer. Gode pædagogiske instruktører med god energi. Følte og velkomne og meget godt tilpas i jeres selskab:)

Anne Jensen Ladekarl

Nice to know
om vores
firma events

Alkoholvilkår

Vi ser gerne at man venter med at indtage alkohol til efter  vandsportsaktiviteten – Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency’s og Hantwerks fælles udeområde. Men vores gode samarbejde med Hantwerk betyder at du får en god rabat når det bestilles drikkevarer i forbindelse med et events hos Surf Agency

Hvad skal jeg have med?

Medbring badetøj og håndklæde (evt. skiundertøj og uldsokker i vintermånederne). Solcreme til de solrige dage. Alt udstyr er inkluderet: Våddragter, veste, svømmeveste, SUP boards og paddler. I de koldere måneder
har vi også neoprensko, -handsker og huer,
så alle kan holde varmen.

Sikkerhed på vandet!

Alle vores instruktører er certificeret og uddannet under Dansk Sejlunion og Dansk Surf & Rafting Forbund / ISA. Det sikrer både gode events og høj sikkerhed på vandet.

Hvad med vejret?

Det er heldigvis sjældent, at vi har måtte aflyse et arrangement pga. dårlige vejrforhold. Regnvejr er ikke en forhindring for at tage på vandet (vi bliver våde alligevel), men af sikkerhedsmæssige grunde aflyser vi, ved meget kraftig blæst, lyn og torden. I tilfælde af, at Surf Agency aflyser pga urimelige vejrforhold refunderes betalingen selvfølgelig. Eller vi kan tilbyde at ændre arrangementet til et andet event, fx Wellness. 

Vores erfaring
gør dit team
endnu bedre

Surf Agency har mange års erfaring med teambuilding. Vores dygtige instruktører sammensætter et arrangement, der passer til netop jeres firma. Der er masser af surfervibes, når vores passionerede instruktører tager jer med på vandet til konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove udfordringer. 

Vi tager udgangspunkt i et gennemtestet program, der altid tilpasses den enkelte gruppe – ALLE kan være med. Vores stand up paddle teambuilding i Aarhus egner sig perfekt til personaleturen, sommerfesten eller rystesammenturen. 

Om så I er 4 eller 100 ansatte, så er vi klar til at give jer en fantastisk oplevelse. Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer sammen som team.

Vores firma event pakker

Populær

SUP Gruppe & Team Event

550 DKK /pr. person

Varighed: 2 timer
Type: Gruppe eller Firmaevent
Aktiviteter: SUP
Lokation: Fiskerivej 2F
Få masser af tid til at lege på SUP boardet og bliv udfordret med sjove balance- og samarbejdsøvelser. Book et SUP firma- og gruppeevent og få et program, der altid tilpasses jeres ønsker og behov. Alle kan være med! Den står på konkurrencer og sjove udfordringer. Få en unik og anderledes dag fyldt med surfer vibes.
Særligt egnet til: Grupper eller Firma teambuilding

Pakkeløsning

SUP Event + Wellness

800 DKK /pr. person

Varighed: 3,5 timer
Type: Privat gruppeevent (max. 24 personer)
Aktiviteter: SUP og Vildmarksbad/sauna
Lokation: Fiskerivej 2F
Book et SUP firma- og gruppeevent med SUP og Outdoor Wellness. Få et program, der altid tilpasses jeres ønsker og behov. Alle kan være med! Den står på konkurrencer og sjove udfordringer efterfulgt af halvanden times Vildmarksbad, Sauna og koldtvandskar med mulighed for kolde drikke fra Hantwerk. Alt foregår det samme sted. Et gruppeevent egner sig perfekt til firmaer, loger, foreninger, vennegruppen, fødselsdage eller rystesammenturen. Få en unik og anderledes dag fyldt med surfer vibes og sauna stemning.
Særligt egnet til: Firmaer og grupper

Outdoor Wellness Event

350 DKK /pr. person

Varighed: 1,5 timer
Type: Gruppe (max. 24 personer)
Aktiviteter: Vildmarksbad / sauna
Lokation: Fiskerivej 2F
Få en unik outdoor wellness-oplevelse med brændefyrrede vildmarksbade, sauna og koldtvandskar! Nyd lækker special øl fra Hantwerk. Masser af hygge og surfer vibes. Fantastiske rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! Egner sig perfekt til polterabend, firmaer, loger, foreninger, vennegruppen, fødselsdage eller rystesammenturen.
Særligt egnet til: Firmaer, Polterabend og familier
Bestil