SUP Kursus Familie

SUP KURSUS (FAMILIE)

2 TIMER

(Kurset varer ca 2 timer)

ALLE DAGE

(I vælger ønsket dato)

400 - 600 DKK

( Barn: 400,- / Voksen 600,- )

Børn kan sagtens dyrke SUP, og hvis i har børn under 12 år vil vi anbefale at i vælger dette familiekursus. Her vil vi sørge for at gennemgå de vigtigste elementer men vi tager også tid til at lege og hoppe i vandet. Vi gennemgår sikkerhed og forholdsregler for børn på vandet, på børnenes præmisser. 

INKLUDERET I DETTE KURSUS:

 • Alt nødvendigt udstyr og våddragt
 • Bad og omklædningsfaciliteter
 • Certificerede instruktører
 • Kursus giver adgang til medlemsskab i SUP Club Aarhus
 • Velkommen samt kort præsentation af SUP
 • Udlevering af våddragter, svømmeveste mm. og efterfølgende omklædning
 • Instruktion i SUP og sikkerhed på land
 • Øve styring, op at stå, øve mere kontrol i havnebassinet
 • Vi padler en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus bugten, tæt under land
 • Gennemgang af vind og vejrforhold og generel sikkerhed på vandet i forbindelse med  SUP
 • Tekniske øvelser, Paddle teknik, balanceøvelser, samarbejdsøvelser, surfer turns og redningsøvelser.
 • Vi padler tilbage til Surf Agency –  Omklædning og bad – Tak for idag!

Der er toilet-, bade- og omklædningsmuligheder hos Surf Agency. Vi har udover vores indendørsfaciliteter også lækre outdoor showers med både koldt OG varmt vand.

Medbring badetøj og håndklæde, evt en lille snack og vandflaske. Bruger du briller, kan det være smart at medbringe brillesnor, ellers har vi også en løsning til dette.

Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i kurset (f.eks. våddragt, svømmevest, SUP boards og padler, leash, neopren støvler, huer og vanter hvis nødvendigt).

I de kolde måneder kan det være en fordel at medbringe uld/skiundertøj og sokker til under våddragten, og på sommerdage er solcreme en god ide.

Dette kursus er for familien som ønsker en ny og spændende oplevelse på vandet! Dette kursus er anbefalet til familier med børn yngre end 12 år! Dette kursus er et børnevenligt og specielt-tilrettelagt “familiekursus”.

Ved meget kraftig vind, lyn og torden tager vi af sikkerhedsmæssige grunde ikke på vandet. Vi holder hele tiden øje med vejret og kan under normale omstæ Vi kontakter dig i god tid og aflyser kurset hvis det viser sig at vejret ikke tillader os tage på vandet. Vi kan under normale omstændigheder forudse dårligt vejr 1-2 dage i forvejen. Bliver kurset aflyst får I tilbudt nye datoer. Det er meget kraftig vind, lyn og torden som vi ikke bryder os om når vi skal SUP surfe.

Vi SUP-surfer hele året rundt. Ligeledes tilbyder vi SUP-kurser og -events alle årets måneder. Med det rigtige neopren-udstyr (våddragt 5-6 mm, neopren-støvler og neopren-handsker) kan du godt få en dejlig tur på vandet uden at fryse – selv i de koldeste vintermåneder! Når du SUP-surfer er ALLE kroppens muskler aktive, og du får genereret en god varme inde i våddragten. Et godt tip er at iklæde dig undertøj og strømper af uld under dragten, når det er koldt.

Searching Availability...

Call Now Button