Hver onsdag og søndag

600 DKK /pr. person

SUP Introkursus

På vores SUP introkursus lærer du alt, du behøver, for at komme godt og sikkert i gang med stand up paddle. SUP kurset er sjovt og lærerigt og giver dig en grundig indgang i sporten. Perfekt til dig som ønsker at finde ud af om SUP er noget for dig og måske overvejer at begynde at dyrke SUP. Du kan også sagtens hoppe med på dette kursus hvis du blot ønsker at få en sjov og aktiv oplevelse på vandet. Efter dit introkursus kan du for ku 320,- / måned blive medlem af vores SUP Club. Her får du bl.a. adgang til et unikt SUP fællesskab med 4-7 ugentlige Klub fællestræninger, gode faciliteter og ubegrænset lån af SUP udstyr 05 – 23.00 året rundt.
Særligt egnet til: Nybegyndere
Varighed: 2,5 timer
Type: Hold
Aktiviteter: SUP
Lokation: Fiskerivej 2F

Har du spørgsmål?

Du er nu kun få klik væk fra en fantastisk oplevelse på vandet. På vores ugentlige grundige SUP introkursus lærer du alt, du behøver, for at komme godt og sikkert i gang med stand up paddle. Ring endelig hvis du har spørgsmål.

Sådan fungerer en booking!

Når du bestiller et SUP kursus betales der ved booking. Fortryder du den valgte dato kan du altid skrive til os og få kurset flyttet til en anden dato, såfremt at du gir notis min 24 timer i forvejen. Aflyser Surf Agency vil du i alle tilfælde få refunderet 100% af beløbet.