Outdoor
Wellness

Psst.. jo dårligere vejr, jo bedre oplevelse

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med vildmarksbad, sauna og koldtvandskar! Masser af hygge og surfer vibes. Fantastiske rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! Egner sig perfekt som firmatur, polterabend eller hyggearrangement med venner og familie. Kombiner med en stand up paddle tur på vandet.

Outdoor Wellness ved Aarhus lystbådehavn med havudsigt

… kun 11 minutters gang fra Mejlgade.

Book Vildmarksbad +
Sauna

Det er lækkert at kombinere vildmarksbad og sauna. Det giver mulighed for veksle mellem at sidde under åben himmel i det 38-40 grader varme vildmarksbad og nyde lidt gus i den charmerende tøndesauna! Minimum deltagerantal for både Vildmarksbad + Sauna er 6 personer. 

Book Sauna

Book den charmerende tønde-sauna i 1,5 time til jeres private gruppearrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Hyg med saunagus og måske et glas øl eller vin fra Hantwerk. Saunaens store panorama glasrude giver en smuk udsigt ud over vandet og Århus Ø. Der er plads til 12 personer i saunaen. Minimum deltagerantal er 4 personer. 

Book Vildmarksbad

I vores populære brænde-opvarmede vildmarksbade, kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger under åben himmel med et glas vin eller en kold fadøl. Der må sidde op til 5 personer i ét vildmarksbad. Er i flere end 5 personer kan i kombinere med saunaen eller flere vildmarksbade. Minimum deltagerantal er 4 personer. 

FAQ: Outdoor Wellness

Prisen for et 1.5 times Outdoor wellness event er 350 kr / deltager uanset hvor mange i er.
Minimum deltagerantal er 4 personer hvis i booker vildmarksbad ELLER Sauna. Ønsker i at booke både vildmarksbad OG Sauna, er minimum deltagerantal 6 personer.

Ja - Medbring selv badetøj og håndklæde – evt. badesko og badekåbe. Det sidstnævnte er ikke et must, men det kan være rart at have med, når det er meget koldt udenfor.

Oplevelsen af at sidde i 38-39 graders varmt vand under åben himmel forbedres jo koldere og “dårligere” vejret er. Vi plejer at sige: Jo, dårligere vejr - jo bedre oplevelse. Kulden gør den varme vildmarksbad og sauna oplevelse endnu mere speciel. Medbring evt. Badesko, hue og badekåbe som kan være rart at have med, når det er meget koldt udenfor.

Ja, det kan I..  I vores dejlige koldtvandstønde! Vandet i karret filtreres med sandfilter pumpesystem  og desinfikationsmiddel  med Aktivt ilt. Vi har også egen adgang til havnebassinet lige ved Surf Agency, men da det er en havn frarådes badning her. 

I kommer ikke til at dele vildmarksbad eller sauna med andre – men der vil sandsynligvis være andre på vores område.

For at få økonomien til at hænge sammen er vi nødt til at kræve betaling for minimum 6 personer for at i kan få både sauna og vildmarksbad. Ring og lad os tage en snak om det.

Badevandet skiftes dagligt med vand af drikkevandskvalitet. Der er maksimum 4 grupper i karat på én dag og karene benyttes kun en dag - uanset antal gæster, hvorefter badevandet tømmes.


Vi er godkendt som offentligt svømmebad af kommunen som gør at vi underlægger de samme vilkår for badevandskvalitet som når du tager i svømmehallen.

Badevandet desinficeres med desinfektionsmidlet aktivt ilt.
Vi benytter store Sand Filter pumper med aktivt filterglas som filtrerer vandet effektivt med en vandcirkualtion på 15m3/time

Vi tager løbende vandprøver og justerer PH før og efter hver hold.

Eurofins Danmark kommer én gang månedligt og udfører prøvetagninger af badevandet I alle bassinerne. Hvorefter laboratoriumanalyserne fremsendes til kommunen

Vi har plads til ca 22 gæster i vildmarksbadene og Sauna på samme tid. Kontakt os hvis i er flere, - så kan vi nemlig mulighed for at få en sauna eller bad mere ind på området.

Ja, det er en del af konceptet. Nyd en lækker kold fadøl fra vores nabo bryggeri Humleland  fra Hantwerk. 

Vi har et godt samarbejde med vores naboer Hantwerk som vi også deler udeområde med. Her kan i få gode priser på kander med Friskbrygget fadøl, vin, sodavand og bobler. Det er ikke tilladt at indtage medbragte drikkevarer til et outdoor wellness event. Hantwerk er et (mikrobryggeri og restaurant..)  som  tilbyder gode priser til vores Outdoor Wellness gæster. bl.a på 1.5 liter kander med friskbrygget fadøl. (17 forskellige øl på hanerne) Priserne ligger fra ca 170kr / kande. Vi anbefaler at I hopper et smut ind til Hantwerk og bestiller og betaler inden i kommer over til os. Det giver jer også mulighed for at prøvesmage lidt på det store udvalg. 😊 


Nej – det klarer I blot på dagen. Vi anbefaler at i lægger et smut forbi Hantwerk og bestiller inden at i hopper ind til os i outdoor wellness. I kan betale for drikkevarer i baren..

Ønsker I at bestille ekstra drikkevarer løbende kan i lægge et kreditkort i baren og vores medarbejdere vil være behjælpelige med at hente mere. 

Der er gratis 3-timers-parkering langs hele Fiskerivej. Yderligere er der betalingsparkering i gåafstand ved Navitas og DOKK1 – og letbanen kører også lige forbi med Østbanetorvet som det nærmeste stop. 

Vær opmærksom på, at du skal gå rundt om bygningen til vand-siden for at komme til vildmarksbadene. Der er skilte, der kan guide dig. Klik på dette link for at komme til adressen på google-maps: https://www.google.com/maps/search/surgagency/@56.1639329,10.2180094,18z  

Nyd en tur på vandet inden afslappende wellness

Nyd en tur på vandet inden
afslappende wellness

Book et SUP event med SUP og sauna. Få et program, der altid tilpasses jeres ønsker og behov. Alle kan være med og alt foregår det samme sted.