VILDMARKSBAD OG SAUNA EVENT I ÅRHUS

Book et privat Outdoor Wellness event med vildmarksbad og sauna i Aarhus! En oplevelse I sent glemmer! Minimum deltagerantal 4 personer

 " PSSSST...  JO "DÅRLIGERE VEJR", JO BEDRE OPLEVELSE "

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med masser af hygge og surfer vibes! Vores lækre surfer-sauna, vildmarksbade og koldtvandskar er placeret lige ved vandet på Aarhus lystbådehavn! Nyd udsigten over Aarhus Ø og friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk, mens i hygger i varmen! Fantastiske rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! -  Perfekt til firmatur, polterabend eller som hyggearrangement med venner og familie.

Foto: Martin Dam Kristensen

280 KR/PERSON – 1,5 TIME

Min. deltagerantal er 4 personer. Prisen 280,-/deltager er den fast uanset om i vælger vildmarksbad, sauna eller en kombination af disse (Bemærk: minimum 9 deltagere hvis i ønsker at kombinere Sauna + Vildmarksbad).

  • 1,5 times outdoor wellness event
  • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
  • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
  • Adgang til koldtvandsbad
  • Koldt drikkevand
  • Sauna olie
  • Rabat på friskbrygget øl fra nabobryggeri "Hantwerk"

SAUNA EVENT

(4 - 12 PERSONER)

Book den charmerende tønde-sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Hyg med saunagus og måske et glas øl eller vin. Saunaens store Panorama glasrude giver en smuk udsigt til vandet og Århus Ø! Der er plads til op til ca 12 personer i saunaen (koldtvandsbad er inkluderet).

VILDMARKSBAD EVENT

(4 - 32 PERSONER)

I vores populære brænde-opvarmede vildmarksbade, kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger under åben himmel med et glas vin eller en kold fadøl.  I ét vildmarksbad er der plads til op til ca 8 personer. Er i flere end dette kan i kombinere med sauna eller flere vildmarksbad (koldtvandsbad er inkluderet).

VILDMARKSBAD & SAUNA EVENT

(9 - 44 + PERSONER)

Det er lækkert at kombinere vildmarksbad og sauna. Det giver mulighed for veksle mellem at sidde under åben himmel i det 40 grader varme vildmarksbad og nyde en omgang sauna-gus i den charmerende tøndesauna! Velegnet til større grupper (koldtvandsbad er inkluderet).

FORESPØRGSEL

Send en forespørgsel via formular herunder. Du modtager derefter et tilbud som du kan godkende ved at indbetale halvdelen af beløbet i depositum. Du kan ændre deltagerantal indtil 14 dage før jeres arrangement. Når deltagerantal ændres justerer vi restbeløbet så det passer med endeligt deltagerantal. Restbeløbet indbetales ligeledes senest 14 dage før jeres arrangement.

Searching Availability...

Bemærk venligst at det ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer! Få skænket friskbrygget øl, vin eller bobler fra vores nabo mikrobryggeriet Humleland / Hantwerk til specielle surfer priser ( fra 150kr for en kande med 1,5l specialøl eller en flaske vin eller bobler ). Drikkevarer bestilles og afregnes direkte med Hantwerk ved ankomst

Call Now Button