VILDMARKSBAD OG SAUNA EVENT I ÅRHUS

Book et privat Outdoor Wellness event med vildmarksbad og sauna i Aarhus! En oplevelse I sent glemmer! Minimum deltagerantal 4 personer

 " PSSSST...  JO "DÅRLIGERE VEJR", JO BEDRE OPLEVELSE "

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med masser af hygge og surfer vibes! Vores lækre surfer-sauna, vildmarksbade og koldtvandskar er placeret lige ved vandet på Aarhus lystbådehavn! Nyd udsigten over Aarhus Ø og friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk, mens i hygger i varmen! Fantastiske rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! -  Perfekt til firmatur, polterabend eller som hyggearrangement med venner og familie.

Foto: Martin Dam Kristensen

370 KR/PERSON – 1 TIME

Min. deltagerantal er 4 personer. Der er plads til 5 personer i hvert vildmarksbad. Prisen er 370,-/deltager uanset om i vælger vildmarksbad, sauna eller en kombination og inkluderer 1 flaske Cava pr 5 personer. Op til 5 deltagere kan i vælge at booke enten saunaen eller ét vildmarksbad. Er i flere end 5 personer kan i kombinere med saunaen eller flere vildmarkbade. Vi har 2 stk vildmarksbade og én sauna.

  • 1 times outdoor wellness event
  • En flaske Cava pr 5 personer
  • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
  • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
  • Adgang til koldtvandsbad
  • Koldt drikkevand
  • Sauna olie
  • Rabat på friskbrygget øl fra nabobryggeri "Hantwerk"

SAUNA EVENT

(4 - 12 PERSONER)

Book den charmerende tønde-sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Hyg med saunagus og måske et glas øl eller vin. Saunaens store Panorama glasrude giver en smuk udsigt til vandet og Århus Ø! Der er plads til 12 personer i saunaen.

VILDMARKSBAD EVENT

(4 - 10 PERSONER)

I vores populære brænde-opvarmede vildmarksbade, kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger under åben himmel med et glas vin eller en kold fadøl.  Der må sidde max 5 personer i ét vildmarksbad. Er i flere end 5 personer  kan i kombinere med saunaen eller flere vildmarksbade.

VILDMARKSBAD & SAUNA EVENT

(6 - 22 PERSONER)

Det er lækkert at kombinere vildmarksbad og sauna. Det giver mulighed for veksle mellem at sidde under åben himmel i det 38 grader varme vildmarksbad og nyde en omgang sauna-gus i den charmerende tøndesauna!

SEND FORESPØRGSEL

Send en forespørgsel ved at vælge dato i kalender og klik på Book nu.
Der kræves ikke kreditkort.
Du betaler først når du vælger at godkende tilbudet som vi sender til dig via email. 
Tilbudet godkendes ved at følge betalingslinket i mail.

Searching Availability...

Bemærk venligst at det ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer! Få skænket friskbrygget øl, vin eller bobler fra vores nabo mikrobryggeriet Humleland / Hantwerk til specielle surfer priser ( fra 150kr for en kande med 1,5l specialøl eller en flaske vin eller bobler ). Drikkevarer bestilles og afregnes direkte med Hantwerk ved ankomst

Call Now Button