BOOK EN SAUNA I AARHUS

LEJ VORES SMUKKE SURFER SAUNA TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT - NYD UDSIGTEN TIL VANDET OG AARHUS Ø.

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med surfervibes! Vores lækre surfer-sauna, vildmarksbadene og koldtvandbadet er placeret lige ved vandet på Aarhus lystbådehavn! Nyd en omgang friskbrygget øl fra vores naboer Hantwerk imens i hygger i varmen! De perfekte rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! - Alt samlet et sted! Perfekt til firma-events, polterabend, Julefrokost, fødselsdage, herre/tøse-ture  eller som et hyggearrangement sammen med dine venner eller familie. Med 3 vildmarksbade og en stor surfer-sauna er der er plads til grupperstørrelser på op til ca 40 personer! Vi har Indendørs og udendørs bad og omklædningsfaciliteter - og direkte adgang til vandet. Det er desuden muligt at booke vores selskabslokale og bestille drikke og mad fra vores naboer restaurant/mikrobryggeri Hantwerk.

outdoor wellness aarhus

LEJ EN SAUNA

hygge varme

Book en Surfer Sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Saunaens store Panorama glasrude tillader en smuk udsigt til vandet og Aarhus Ø! Sauna kapacitet: 10 personer. Er i en større gruppe kan kombinere saunaen med vildmarksbad. Alt er forberedt og klargjort til jer når i ankommer. Minimum antal: 4 personer.

 • Pris: 280,- / person (1,5 time)
 • + Inkl. brænde & sauna olie

  + bad, toilet & omklædningsfaciliteter
  + Kold udendørs bruser

Få udskænket friskbrygget øl, vin eller bobler fra vores naboer Hantwerk. I får en god rabat på drikkevarer når i bestiller i forbindelse med vildmarksbad/sauna leje. Bemærk venligst at egne drikkevarer og mad ikke må medbringes.  Priser: (Øl: 150,- /kande 1,5l) (Vin/bobler: 150,- / flasken)

LEJ ET VILDMARKSBAD

I vores populære opvarmede vildmarksbad (trækar/hottub), kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger med et glas vin eller en kold fadøl på vores superskønne lokation. Vandet opvarmes med en brændeovn. Alt er forberedt og klargjort til jer når i ankommer: dvs: opsætning påfyldning og opvarmning af vand. Vildmarksbadet har kapacitet til ca 10 personer. Hvis i er en større gruppe kan i kombinere med vores surfer sauna, eller bestille 2 eller 3 stk vildmarksbade. Minimum deltagerantal er 6 personer.

 • Pris: 280,- / person (1,5 time)
 • + Inkl. brænde
  + bad, toilet & omklædningsfaciliteter
  + Kold udendørs bruser

Få udskænket friskbrygget øl, vin eller bobler fra vores naboer Hantwerk. I får en god rabat på drikkevarer når i bestiller i forbindelse med vildmarksbad/sauna leje. Bemærk venligst at egne drikkevarer og mad ikke må medbringes.  Priser: (Øl: 150,- /kande 1,5l) (Vin/bobler: 150,- / flasken)

MANDAGS SAUNA

Kickstart din uge med mandags-sauna med Aloha vibes hver mandag kl 16 - 19

Har du brug for at komme op i gear og få gang i kroppen efter weekenden, og samtidig hygge med god udsigt og aloha vibes? Så kom til vores Mandags-sauna events og få en perfekt start på ugen.

Vi sørger for en brandvarm sauna og isbad så du kan få kickstartet kroppen og samtidig er der masser af hygge og aloha vibes i vores surfer oase. Der er blot 8 pladser pr time (kl 16, kl 17 og kl 18) i vores udendørs sauna med udsigt over Aarhus havn.

75 kr

Prisen for én times event og inkluderer sauna, sauna-olie, is-kar, toilet-, omklædnings- og badefaciliteter.

Searching Availability...

PAKKELØSNINGER MED SUP SURFING – SPAR 25% PÅ OUTDOOR WELLNESS

Vi har de perfekte rammer og den helt rigtige atmosfære til en fantastisk dag "All Day Aloha" Spar 25% på outdoor wellness når i kombinere med SUP Surfing! I kan starte dagen i vores hyggelig selskabslokale, her er plads til morgenmad og til at invitere på underholdning. Herefter skal i selvfølgelig prøve SUP surfing, med surfer vibes, sjov og udfordring for alle. Efter sjov på vandet kan i fortsætte dagen med afslapning i vildmarksbad og/eller sauna hvor i kan nyde surfer kander med friskbrygget øl eller lækre bobler fra vores nabo og samarbejdspartner Hantwerk. Efter bad og omklædning kan i fortsætte med hygge og underholdning i vores selskabslokale, evt med mad fra Hantwerk eller catering udefra. I slipper således for koordinering af biler og for at bruge dagen på at køre byen rundt!

Call Now Button