Spa i Aarhus

Få den bedste spaoplevelse!

I en travl by som Aarhus skal der være tid til, at stoppe op, slappe af og forkæle sig selv med den varme og afslappende følelse man får ved at sænke kroppen ned i et varmt spabad. I Århus er der et hav af spaoplevelser spredt ud over byen og noget for enhver smag og behov. Fra luksuriøse oaser midt i byens travle liv til rolige tilflugtssteder, der giver plads til fordybelse og velvære.
Er du på udkig efter en dag dedikeret til selvforkælelse, byder Aarhus på et spændende udvalg af spa-oplevelser, der vil efterlade dig fornyet og forfrisket. Så læn dig tilbage, tag en pause fra hverdagens travlhed og lad os udforske nogle af de bedste spa-muligheder i Århus.

spa Aarhus

Hvad er spabad godt for?

Spabad kan være en dejlig mediterende oplevelse og har en række fordele, for både krop og sind såsom:

Afslapning i spa
Et spabad giver øjeblikkelig afslapning ved at lindre muskelspændinger og mindske stress. Det varme vand kan hjælpe med at berolige nervesystemet og fremme en følelse af velvære.

Spabad kan lindre muskelsmerter
De varme temperaturer i et spabad kan øge blodcirkulationen og lindre ømme og trætte muskler. Særligt gavnligt efter træning eller en lang dag med fysisk aktivitet.

Spabad kan forbedre søvnkvalitet
En tur i et spabad før sengetid kan hjælpe med at fremme en bedre nattesøvn. Den afslappende effekt på kroppen og det efterfølgende fald i kropstemperatur kan hjælpe med at regulere søvncyklussen og forbedre søvnkvaliteten.

Spabads brug i fysisk terapi
Spabade bruges også i fysioterapi til genoptræning efter skader eller operationer. Det varme vand kan hjælpe med at øge bevægeligheden og lindre smerte, mens den lette opdrift mindsker belastningen på led og muskler.

Samlet set kan regelmæssig brug af et spabad have en positiv indvirkning på både fysisk og mental sundhed og velvære. 

De bedste spaoplevelse i Aarhus (Top 5)

1-Surf Agency: (udendørs spa, Koldvandskar og tønde sauna)

Surf Agency Spa

Med Surf Agency kan du booke din næste spa dag for dig, dine venner, kæreste, kollegaer, familie eller andet og komme helt ned i gear med outdoor wellness.  Wellness bestående af ægte brændefyret vildmarksspa i kombination med tøndesauna og ikke mindst koldvandskar til når kroppen får brug for en hurtig nedkøling. Med en placering i hjertet af Aarhus Havn (Fiskerivej 2f 8000 Aarhus C) sikrer du dig en spaoplevelse i beroligende omgivelser med udsigt over havet.
Læs mere og Surf Agency’s outdoor wellness og bestil din næste spa dag på: https://surfagency.dk/outdoor-wellness-aarhus/
OBS (Badefaciliteter, toilet og aflåste skabe er tilgængeligt)

2-Pause Recovery Studio

Pause Recovery Studie ligger I hjertet af Aarhus på frederiksplads 28. 8000 Aarhus c
Tilbyder skræddersyet spaoplevelse med floating therapy, Sauna, boots og meget mere.

3-Badeanstalten Spanien

Kom helt ned i gear hos Badeanstalten Spanien med deres mange spa-faciliteter så som sauna, dampbad, koldtvandskar, sansebad og meget mere. Badeanstalten Spanien har noget til enhver smag inden for spa og wellness, og er placeret i hjertet af Aarhus på Spanien 1, 8000 Aarhus C.

4-Pure Nature

kom ned i gear og tag til Beder 15 km. fra Aarhus og få behagelige behandlinger som dybdegående ansigtsmassage og fodmassage med brug af økologiske produkter og indre ro.

5-Lübker Spa

Tag til udkanten af Århus og få en behagelig oplevelse hos Lübker Spa. De byder på en afslappende spa dag med selvforkælelse, wellness og ro, med faciliteterne: dampbad med lysterapi, sauna, vildmarksbad mm.

Fordele med Surf Agency ​

1-Ægte brændefyret vildmarksbad og tøndesauna:
Få en unik spaoplevelse med ægte brændefyret vildmarksbad -og tøndesauna og få en unik spaoplevelse i hyggelig og afslappende atmosfære.

2-Fleksible bookingtider og privat events:
Book når det passer dig og hav hele oasen for dig selv til maks afslapning (min. 6 personer) læs mere på:
https://surfagency.dk/outdoor-wellness-aarhus/

3-Samarbejde med bryggeriet Hantwerk (gode deals på ølkander):
Vores nabo er bryggeriet Hantwerk og vi har den dag i dag et stærkt samarbejde, som giver gode deals på ølkander og andet godt.

4-Central placering
ved Aarhus havn med havudsigt og frisk luft
Fiskerivej 2f 8000 Aarhus C

vildmarksspa

Praktisk info. på vildmarksspa:

Vandet i vildmarkspaen er i gennemsnit på 39-40 grader (Kan reguleres efter behov). Der er plads til 5 personer pr. vildmarksbad (to vildmarksbade i alt).