VILDMARKSBAD OG SAUNA UDLEJNING I AARHUS

Ønsker I en udendørs wellness oplevelse? Afhold jeres outdoor wellness event ved Surf Agency ved Aarhus lystbådehavn.

Få en unik outdoor wellness-oplevelse med masser af hygge og surfer vibes! Vores lækre surfer-sauna, vildmarksbade og koldtvandskar er placeret lige ved vandet på Aarhus lystbådehavn! Nyd udsigten over Aarhus Ø og friskbrygget øl fra vores nabo Hantwerk, mens i hygger i varmen! Fantastiske rammer og den helt rigtige atmosfære til jeres næste arrangement! -  Perfekt til firmatur, polterabend, fodboldholdet, madklubben eller som hyggearrangement med venner og familie.

Foto: Martin Dam Kristensen

280 KR/PERSON – 1,5 TIME

Prisen er den sammen uanset om i vælger vildmarksbad, sauna eller en kombination af disse (minimum 9 deltagere for både sauna + Vildmarksbad).

  • Indendørs omklædning, toilet- og badefaciliteter
  • Udendørs brusere med koldt & varmt vand
  • Adgang til koldtvandsbad
  • Koldt drikkevand
  • Sauna olie

Bemærk venligst at det ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer! Få skænket friskbrygget øl, vin eller bobler fra vores nabo mikrobryggeriet Humleland / Hantwerk til specielle surfer priser ( fra 150kr for en kande med 1,5l specialøl eller en flaske vin eller bobler ). Drikkevarer bestilles og afregnes direkte med Hantwerk ved ankomst.

HVAD ER MULIGT..? VILDMARKSBAD, SAUNA, ELLER KOMBI?

Ønsker i et outdoor wellness event hvor i benytter, Vildmarksbade, Sauna, eller en kombination af Sauna og vildmarksbad? Se her hvad der er muligt. Det afhænger af gruppestørrelsen.

4 - 9 Personer

Vælg imellem ét vildmarksbad eller saunaen.

10 - 18 Personer

I kan enten vælge at benytte 2 vildmarksbade eller 1 vildmarksbad kombineret med sauna.

19 - 27 Personer

I kan enten vælge at benytte 3 vildmarksbade eller 2 vildmarksbade i kombination med 1 sauna.

28 - 36 Personer

Benyt alle 3 vildmarksbade i kombination med saunaen. I har hele outdoor-wellnes området for jer selv.

SAUNA EVENT

(4 - 9 PERSONER)

Book den charmerende tønde-sauna til jeres private gruppe-arrangement og nyd en afslappet stund i varmen. Hyg med saunagus og måske et glas øl eller vin. Saunaens store Panorama glasrude giver en smuk udsigt til vandet og Århus Ø! Der er plads til op til ca 9 personer i saunaen (koldtvandsbad er inkluderet).

VILDMARKSBAD EVENT

(4 - 27 PERSONER)

I vores populære brænde-opvarmede vildmarksbade, kan I i ro og mag nyde en smuk udsigt ud over vandet imens I alle hygger under åben himmel med et glas vin eller en kold fadøl.  I ét vildmarksbad er der plads til op til ca 9 personer. Er i flere end dette kan i kombinere med sauna eller flere vildmarksbad (koldtvandsbad er inkluderet).

VILDMARKSBAD & SAUNA EVENT

(10 - 36 + PERSONER)

Det er lækkert at kombinere vildmarksbad og sauna. Det giver mulighed for veksle mellem at sidde under åben himmel i det 40 grader varme vildmarksbad og nyde en omgang sauna-gus i den charmerende tøndesauna! Velegnet til større grupper (koldtvandsbad er inkluderet).

MANDAGS SAUNA

Kickstart din uge med mandags-sauna med Aloha vibes hver mandag kl 16 - 19

Har du brug for at komme op i gear og få gang i kroppen efter weekenden, og samtidig hygge med god udsigt og aloha vibes? Så kom til vores Mandags-sauna events og få en perfekt start på ugen.

Vi sørger for en brandvarm sauna og isbad så du kan få kickstartet kroppen og samtidig er der masser af hygge og aloha vibes i vores surfer oase. Der er blot 8 pladser pr time (kl 16, kl 17 og kl 18) i vores udendørs sauna med udsigt over Aarhus havn.

75 KR / PERSON

Prisen for én times event og inkluderer sauna, sauna-olie, koldtvands kar, toilet-, omklædnings- og badefaciliteter.

LAV EN BOOKING ANMODNING

  1. Send en anmodning via formular herunder
  2. Du modtager et tilbud på event
  3. Tilbud accepteres ved at indbetale halvdelen af beløbet i depositum
  4. Deltagerantal kan ændres indtil 14 dage før event. Ændres deltagerantal ændres restbeløbet og indbetales ligeledes senest 14 dage før event

Searching Availability...

Call Now Button