Teambuilding Århus

Hvad er teambuilding?

Teambuilding kom for alvor til Danmark i løbet af 1980’erne, hvor en række teambuilding organisationer afholdt teambuilding events i naturen med fokus på grænseoverskridende opgaver, som kun kunne løses med teamsamarbejde.

Siden da, er vi kommet meget langt -og vi forstår i dag meget bedre, hvordan et team kan opnå store fordele ved at indgå i forskellige typer af øvelser.

Teambuilding er en proces, som går ud på at styrke og udvikle et team med fokus på at forbedre det interne samarbejde for, at skabe bedre resultater.
I dagens konkurrenceprægede forretningsverden er virksomheder med stærke og sammenhængende teams ofte dem, der klarer sig bedst. At opbygge og vedligeholde et effektivt team er afgørende for at nå fælles mål og drive virksomheden fremad. Det er netop her, hvor teambuilding kommer ind i billedet. Det er en proces, der ikke kun fremmer samarbejde og kommunikation, men også øger moralen og produktiviteten, som er fundamentet for en virksomheds succes.

Vores rejse

2018

Her kommer snart tekst.

2016

Her kommer snart tekst.

2014

Her kommer snart tekst.

2012

Her kommer snart tekst.

2010

Her kommer snart tekst.

SUP firmaevent

Hvad er et effektiv teambuilding forløb

Et effektivt teamforløb kan bygge på en lang række fokuspunkter. Her vises der nogle af de vigtigste fokuspunkter for at skabe en positiv og lærerig teambuilding proces:

Forstå formålet
Definer formålet med teambuilding forløbet. Er det at forbedrer kommunikationen, øge tilliden, styrke samarbejdet eller?.

Planlægning og koordinering
Udsæt deltagerne for konkrete og tidspressede opgaver, som kræver at teamet er i stand til at planlægge og kordinere arbejdsfordelingen, for at opgaven løses korrekt så hurtigt som muligt.

Inkluder refleksion
Efter en aktivitet eller øvelse, bør der afsættes tid til refleksion og diskussion. Spørg deltagerne om, hvad de har lært, hvad der gik godt og hvorfor det gik godt, hvad der gik knap så godt og hvorfor.

Variation i aktiviteter
Vælg en række forskellige aktiviteter, der dækker forskellige aspekter af teamarbejdet såsom kommunikation, tillid, samarbejde og problemløsning. Variationen vil hjælpe med at holde deltagerne engagerede og hjælpe med at dække forskellige behov, som styrker teamet.

Teambuilding på vandet med Surf Agency

Med Surf Agency kan du få et uforglemmeligt Stand Up Paddle (SUP) teambuilding event, som egner sig perfekt til personaleturen, rystesammentur eller sommerfesten. Få en unik oplevelse for dig og dit team med sjove, udfordrende og spændende team aktiviteter, med fokus på sammenhold, kommunikation, tillid og meget mere.
Vi har stor erfaring inden for teambuilding, opbygget gennem mange år på vandet. Vores kompetente instruktører skræddersyr et event, der nøje matcher jeres teams behov. I eventet er der en tydelig surfer stemning, når de engagerede instruktører tager jer med ud på vandet til konkurrencer, samarbejdsøvelser og underholdende udfordringer.

Indblik i teambuilding aktiviteter:
SUP Makker Øvelser: Blind navigation og tandem SUP (Kommunikation og tillid)
Polo /SUP Boldspil: Holdsport, fart og godt grin (Nærvær, samarbejde og teamindsigt)
XXL Mega SUP Board: 2 x 6-8 personers boards (Styring, Samarbejde, strategi)
SUP Stafet: Fart og spænding (Teamspirit, strategi og holdopbakning)

Læs mere om alle teambuilding aktiviteterne på: link her

Teambuilding eventet baseres på et gennemprøvet program, som altid kan tilpasses den specifikke gruppes sammensætning og ønsker uanset niveau. Det vil sige at alle kan være med store som små, rutinerede som nybegyndere, det handler om sammenhold og teamudvikling. Uanset om I er en lille gruppe på 4 eller en stor virksomhed med 100 ansatte, så er vi parate til at levere en uforglemmelig oplevelse. Der garanteres en sjov dag på vandet for jeres team, hvor I udfordres til at strække jeres grænser og samarbejde til nye højder. Det bliver en dag, hvor I som team kan vokse og udforske jeres potentiale sammen.
I medbringer eget badetøj og håndklæder, så sørger vi for alt andet professionelt udstyr lige fra SUP board og paddle til våddragt og redningsvest
(OBS. Våddragter fås i alle størrelser fra XXS til XXXL)

Spa - Outdoor wellness

Kombiner jeres teambuilding event med vores vildmarks spa og outdoor wellness faciliteter. Slap af og reflekter over jeres dag på vandet med vores outdoor wellness, som består af: 1 koldvandskar, 2 vildmarksspa og en brændefyret tønde sauna. 

Nyd faciliteterne med kolde drikkevarer fra vores samarbejdspartner Hantwerk, som tilbyder fadøl, vin og bobler.

Læs mere om vores pakkeløsninger og outdoor wellness på siden: Outdoor wellness.

Spa - Outdoor wellness

Derfor skal i booke et Teambuilding event ved Surf Agency

Verdensklasse oplevelse!
Få en uforglemmelig oplevelse for dig og dit team med caribiske surfervibes, med unikke, sjove og lærerige aktiviteter på vandet

Lærerige teambuilding aktiviteter
Ved Surf Agency skræddersyes teambuilding eventet til dit teams behov. Vi har udviklet en række sjove lege, udfordringer og aktiviteter som styrker teamets, tillid, kommunikation, planlægning og koordinering, styring, samarbejde, teamspirit og holdopbakning.

Blue mind og mental sundhed
Blue mind er et begreb, der refererer til mentale, følelsesmæssige og sundhedsmæssige fordele, som mennesker oplever i forbindelse med at være på eller ved vand. Ikke nok med at det er lækkert at komme ud i den danske natur, så har vand en beroligende og afstressende effekt, som i dag bruges til terapi i forskellige sammenhænge. Det er med til at øge kreativitet, forbedre fokus -og mental klarhed og forebygger psykiske lidelser såsom stress, angst -og depression.


Ledige bookingtider
Du kan nemt og enkelt booke dit næste teambuilding event mandag-søndag fra 09.00 til 17.00   (booking uden for normale tider kontakt på tlf. + 45 42 90 30 10 eller mail: surf@surfagency.dk)

Professionelt udstyr og instruktører
Hos Surf Agency benytter vi os kun af det bedste SUP-udstyr. Dertil har vi engagerede instruktører, med mange års erfaring, som vil sørge for at jeres dag bliver en uforglemmelig oplevelse med sikkerheden i top og fokus på udfordrende, sjove og lærerige aktiviteter.

Mulighed for afslapning og reflektering med Outdoor wellness, fadøl og bobler
Slut dagen af og reflekter over dagens aktiviteter med vores outdoor wellness bestående af koldvandskar, sauna, og vildmarksbade. Nyd Outdoor Wellness faciliteterne med kolde drinks fra vores samarbejdspartner Hantwerk, som tilbyder øl på fad, vin og bobler.

Ligger I hjertet af Århus
Surf Agency har placering på Fiskerivej 2F 8000 Århus og ligger derfor i hjertet af Århus havn, med skøn udsigt til vandet. Letbanen kører lige forbi ved Østbanetorvet og derudover er der mulighed for 3 timer gratis parkering langs hele Fiskerivej. Dertil er der mulighed for parkering ved DOKK1.

Alle kan være med!
Husk, Stand Up Paddle (SUP) er for alle. Store som små, erfarne som nybegyndere. Men den rette teknik kan alle stå på et SUP board, og vores instruktører sørger for at tage hensyn til alle deltagende. Det handler ikke om at være den bedste og modigste, men at udvikle sig individuelt og som et team og ikke mindst have det sjovt ☺Dertil skal det siges, at det altid er muligt at springe fra, hvis man får brug for en pause. Aktiviteterne finder sted nær lavt vand og strand, så alle kan føle sig trygge.

Sådan Booker Du!

Afhold dit næste teambuilding event med Surf Agency på: Teambuilding event og Outdoor wellness

Vigtig information omkring booking:
Book Din tid mandag-søndag 09.00-17.00 (booking uden for normale tider kontakt på tlf. eller mail)

Kontakt os på:
tlf. + 45 42 90 30 10
Mail: surf@surfagency.dk